fbpx

СНС кадрови би и точак покварили: Путеви Србије због грешке у софтверу саветује да не користите исту наплатну станицу за улазак и излазак с аутопута

4
(3)

Јавно предузеће „Путеви Србије“ упозорило је возаче да за улазак и излазак са аутопута не користе исту наплатну станицу, јер у супротном морају да плате путарину као за најдужу релацију, као и ванредне трошкове.

Проблем са плаћањем путарине приликом укључења и искључења са аутопута јавио се након што су четири наплатне станице око Ниша почеле ра раде.

Поједини возачи платили су 1.860 динара на име путарине иако су из Ниша отишли само до хотела „Наис“ и вратили се назад, пошто код тог тог објекта постоји подвожњак који повезује две стране ауто-пута и омогућава повратак у Ниш кроз исту наплатну станицу.

Путарину од 1.860 динара и ванредне трошкове плаћају и возачи који имају карту за бесплатан пролазак ауто-путем између четири новоотворене наплатне станице на подручју града Ниша.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Довољно је погледати ове њушке и схватити да Србији и Србима само Бог може помоћи

0 (0) Премијерка Ана Банабић изјавила је, поводом повећаног нивоа загађења у Србији, да нема …

Изложба Марине Абрамовић коштала 153 a приход 18 милиона динара! ЗОВИТЕ ЈЕ ОПЕТ МАЈМУНИ!

2.5 (10) Вршилац дужности директора Музеја савремене уметности (МСУ) Слободан Накарада рекао је да је …

Један коментар

  1. Па вођа им ншта не зна јер никад у животу није радио. Пошто им је вођа природно глуп, он није могао око себе да скупи паметне и радне. Зато нам овако иде. Наш народ има изреку која описује нашу власт: ОД ГОВАНА СЕ ПИТА НЕ ПРАВИ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *