понедељак , новембар 20 2017

СПИН ЈАЈАРЕ! Радницима „Гоше“ и малинарима да исплатите паре бандо лоповска!

И то офанзивно да им исплатите покрадене плате и паре. Човек у чардаку ни на небу ни на земљи званом Србија свакаквих будaлаштина и спинова може да се наслуша и нагледа. Тако премијерка говори да влада усваја законе јер тукица не зна да законе усваја Скупштина. Тако смо данас сведоци повлачења српског дипломатског особља из Скопља јер по речима председника Вучића неко офанзивно делује и то обавештајно према органима и институцијама Републике Србије?! Одговор ових пајаца који у Србији фингирају власт био је повлачење комплетног дипломатског особља из Скопља уместо да се према онима који офанзиво делују одраде контрамере и делује контра-офанзивно и превентивно. Најлакше је подвити реп и побећи. Просто да се човек запита да ли у овој напредној власти и око ње има барем неког нормалног.

Против Србије и њених инстутуција и органа офанзивно се делује од осамдесетих година прошлог века и то офанзивно деловање с времена на време прелазило је у у праве оружане нападе. Али није овде реч ни о Македонији нити о њиховој подршци Косову за улазак у УНЕСКО. Македонија са том НАТО шиптарском Франкештајн државом већ доста дуго и веома отворено ради против српских националних и државних интереса па су чак отишли толико далеко да су на своју руку са шиптарима на српској територији цртали границе. Тада то никоме и Београду није сметало нити је ико сматрао за сходно да проглави бар једну о томе.

Можете ли ви народе да схватите на какве сми ми гране спали под вођством ових несрећника Вучића и Дачића када данас и Македонци на Србију оштре ку*ац. 

Овде је реч о још једном Вучићевом спину којим покушава да одвуче пажњу са горућих проблема у земљи какав је простест радника Гоше данас испред зграде владе, напредним лажима и крађи малинара и све горој економској ситуцији у земљи где и поред тих силних напредних евро реформи и уштеда постаје све горе. Губици које Србија трпи у пољопривреди због суше ове године су прешли милијарду евра што ће се жестоко одразити на извоз а самим тим и на пад БДП-а који је ове године ионако најмањи у региону и више је на нивоу статистичке грешке. Спољно трговински дефицит је ове године још већи од оног од прошле године а због губитака у пољопривреди догодине ће бити још много, много већи.

Корупција и криминал су попримили облике епидемије где готово сваки дан у јавност излазе подаци о томе како државни врх земље сарађује са и користи нарко банде и криминалце за сопствене и личне циљеве.

И сада нам је проблем Македонија? Најобичнији спин и ништа више јер Македонија не представља никакву реалну опасност по Србију. Не бар већу од оне коју је до сада представљала.

Милинко Милинчић, Србија данас

 

Актуелно

Зидање Скадра

Историјски Скадар био је у прошлости столни град илирских Срба, чак 1000 година непрекидно. Садашње …

Сенке над савешћу или сиромаштво културних јањичара

Неки људи су толико сиромашни, да немају ништа осим новца Галу Галина Српско-руско братство печаћено …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons