СПОЉА ГЛАДАЦ, УНУТРА ЈАДАЦ Вучић свечано отворио, руина остала (ВИДЕО)

5
(5)

Главни и одговорни уредник Нишке иницијативе посетио је Научно технолошки парк који је председник Србије Александар Вучић недавно отворио како би видео како се одвијају радови на – тек отвореном парку.

– Посетили смо научно технолошки парк у Нишу да видимо како се одвијају радови после великог отварања Председника Србије, који је најавио нову еру науке и технологије, као и просперитета на отварању и енормни напредак у науци и технологији – навео је Нонић.

– Научно технолошки парк који је недавно отворио председник Србије Александар Вучић је, чак и по признању званичника, празан. Иза је руина, а прекопута, по принципу сјај и беда Холивуда – рекао је Нонић, показујући на ђубре и неискоришћено стакло, коцке и делове за канализацију и сливнике бачено у парку прекопута.

Споредни улаз где се паркирају аутомобили, за разлику од предњег дела и фасаде, није завршен.

– Ту се још увек врше радови, али се журило да се отвори предизборни Научно технолошки парк – рекао је, понављајући да је још увек све неуређено и неупотребљиво, али и да је за поплочавање неко „згрнуо милијарде“.

Нонић је, такође, указао и на проблем са кружним током изнад парка у правцу аутопута, оценивши га као „највећи кружни ток свих времена који је правио најбољи градоначелник Ниша Дарко Булатовић“, где бициклистичка стаза која пролази поред тока није адекватно повезана са остатком стазе, али и где је асфалт ископан за увођење неких инсталација, а чији су делови бачени у пољану поред, додајући да је одговорна за ово Електродистрибуција, јер је она уводила те инсталације, оштетивши асфалт.

– Сви ми знамо ко су они, а уједно и градско руководство је готово цело, а и велика већина директора из града су потекли из ЕПС-а. Тако да, момци, одлично сте урадили ово! Фантастично! И, наравно, хвала вам што постојите!

Извор: Нишка иницијатива, Директно.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Ко о чему а издајник о Косовском завету и Видовдану...

Ко о чему а издајник о Косовском завету и Видовдану…

3 (2) Чуваћемо и штитићемо и Косовски завет и Видовдан, али ћемо бринути о будућности …

Ни намагарчен, ни неспособан већ спреман и обучаван за издају већ више од 25 година

Ни намагарчен, ни неспособан већ спреман и обучаван за издају већ више од 25 година

5 (11) Свеједно, јер исход је издаја. Од момента када је преговоре са тзв. „Приштином“ …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend