понедељак , 21 септембра 2020

Србија има одговор за џихадисте који се зове Први Партизан Ужице!

0
(0)

Исламска држава објавила је пропагандни снимак у коме позива муслимане са Балкана да се иселе у Ирак и Сирију или да остану и убијају.

Они који се, како кажу, боје само Алаха, поручују муслиманима на Балкану да се прво подсете ратних година, а онда да направе избор, или да се преселе се у Исламску државу и носе браду достојанствено или да се претворе у убице.

“Борите се тамо против њих, ставите експлозив испод аута и кућа свима ставите им отров у пиће и јело нека цркну убијајте где год стигнете по Босни, Србији, Санџаку, алах ће вам помоћи”, наводе у поруци.

Након тога, џихадисти су се обратили и, по њиховом мишљењу, неверницима.

“Алах каже да долазе црни дани за вас. Страховаћете док шетате улицама, док у канцеларијама радите свој посао, бојаћете се чак и док будете боравили у вашим домовима, а када будете спавали утераћемо страх и терор и у ваше снове”, додају џихадисти.

За министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића спотови с претећим порукама нису изненађење, јер већ неколико месеци МУП упозорава да би и Србија могла да се нађе на мети радикалне исламске идеологије.

Безбедносне службе прате и контролишу оне који су одавде отишли да се боре у Сирији и Ираку, а, каже Стефановић, и овде су предузете све неопходне мере.

“Свакодневно наш штаб и службе разматрају какво је безбедностно стање због претњи. Предузимамо све мере да се не дозволи преливање нестабилности из региона дакле свако ко мисли да може да угрози Србију може само да рачуна на жесток одговор наше државе и нећемо дозволити да се на нама испробавају терористички напади”, рекао је Стефановић.

Видео-снимак, под називом „Част је у џихаду, порука Балканцима“, објавио је Ел Хаџат, пропагандни центар формиран да би се поруке исламиста чуле на Западу.

У кратком филму који траје око 22 минута говори се о историји Балкана и муслиманских заједница у Босни и Херцеговини, на Косову, Македонији, Албанији и другим земљама у региону, а коришћени су и архивски материјали.

Треба приметити да је у продукцијском смислу тај снимак и те како боље урађен од свих пропагандних материјала који су му претходили.

 

Б92

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Филипини: Рат војске са џихадистима, лешеви на улицама, 2.000 цивила у окружењу (видео)

0 (0) Филипинске снаге пронашле су тела на улицама јужног града Маравија, међу којима и …

Дутерте о џихадистима на Филипинима: Ротшилди су их послали, јер сам им позатварао банке

0 (0) Манила – Председик Дутерте је прекинуо своју посету Москви како би се хитно …

4 Коментара

 1. Ovi bolesnici ce od Balkanskih muslimana napraviti topovsko meso! Ovo je u stvari zavera protiv lokalnih muslimana, koji ce placati glavama za nesto sto ni sami ne znaju sta je!

 2. Тај терориста који се позива на Алаха и Муслиманску веру и позива на да се силом уведе вера а коју он незна нити зна њене вредности само нам је дао одрешене руке да му истом мером одговоримо. кад неко говори и заговара о нечему а то незна нити разуме он живи у лажима и то се да разумети, зашто не, нека то ради на свој рачун али ако искорачује својом искључивошћу да зна најбоље а ништа о томе незна онда ступа на сцену наш одговор. “ КУРАН“ лепо каже да У „Глава четврта“ Жене, Дато у Медини, 176 стихоба ; страна 64 стих 88; Ако Вас ко поздрави , вратите му поздравом још поштеније, или барем вратите поздрав, Бог све броји. Страна 69, стих 134; Не идите за Вашим страстима, да не залутате. Глава пета, „Трпеза“ Дато у медини, 120 стихова. страна 75, стих 11. О Ви вјерни! нека вас мржња не занесе да сврнете с праве стазе. Будите правични; Првичност је близу побожности. Бојте се Бога, јер он познаје ваша дјела. Глава 24 „Свејтлост“ Дате у Медини, 64 стиха, страна 253, стих 61, Кад улазите у кућу, поздрављајте се узајамно, онај који улази и онај који причекује, и пожелите један другом, у име Бога добро и срећно здравље. Таквим начином Бог вама објашњава своје законе, да бисте их разумели. Пуно још има лепих човечних поука како и на који начин се опходити како према бижњем свом тако и према природи, тако да овај терориста који позива на рушење и убијање није Муслима, он има замућену свест и он је полу звер полу човек, Овакве терористе не треба убијати, већ ако је то могуће прво их снајпером устрелити у обе ногем, затим их заробити. хирушким путем му одсечи једну а може и обе ноге, одсећи му језик и повадити му све зубе, , одсећи му пенис и мошнице, извадити један бубрег и тај бубрег дати као донацију било ком из Евроспке уније, атрофирати му једбну бубну опну и извадити му једно око. Овог и свакод другог терористу овако убогаљеног и осакаћеног вратити у место где је рођен и пустити га на улицу да се сам како зна и уме бори за свој голи животни опстанак. Овакав речник, овакав језик врло брзо и добро разумеју сви до задњег терористе и сваћају да ће у огромном луку обавезно треба да заобиђу „Хелмско полуострво“. како сеју тако ће и ад пожњеју, само та жетва има тежек и неподношљив рачун који кад се плати, плаћа се за цео свој тероридтички замућени живот. Све у своје време. Поздрав ДРАГАНешковић

 3. Iza ISIS-a stoje jevreji I ameri cilj je sto vise mrtvih muslimana pa onda pravoslavaca a na kraju I evropljana
  malo je glup naslov da mi imamo odgovor za muslimane …prvi partisan uzice I slika municije
  u ne tako davnim ratovima koji su bili na nasim prostoimanpr u Bosni mi smo koristili bas tu municiju popularnu PPU
  u proseku je ta municija bila iz 70-tih godina
  kada smo kojim slucajem zarobljavali mudzahedine ili muslimane bosanske nacionalnosti kod njih smo nalazili municiju PPU ali godinu dana staru eventualno dve
  ubijali su nas bas sa nasom municijom ne sa stranom isto se desavalo ponekad I u Hrvatskoj
  Niko nikad nije pokrenuo nijednu krivicnu odgovornost ko je za vreme rata prodavao oruzje I municiju nasu … nasim neprijateljima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *