Србији је под хитно потребна ЛУСТРАЦИЈА КОМПЛЕТНОГ ПРАВОСУЂА!

Србији је под хитно потребна ЛУСТРАЦИЈА КОМПЛЕТНОГ ПРАВОСУЂА!

У Србији одавно нема владавине закона и правде. Данашња пресуда Александру Митровићу који је на пешачком прелазу убио седамнаестогодишње девојче возећи притом 80км на сат у зони где је максимална дозвољена брзина 40км на сат. Не само да је несрећну девојку покосио на печачком прелазу већ је после тога побегао са места несреће. За све то тужилаштво овде бедне и чемерне Србије тражило је само две године затвора иако у случним случајевима починиоци таквих кривичних дела добијају казне затвора од 10 година.

Син Жељка Митровића добио је само 12 месеци кућног притвора са тим да ће му се у ту казну урачунати и време које је провео у притвору. Ово што се дешава у Србији где се селективно спроводе закони и то само онда када су оптужени и почиониоци тешких кривичних дела и убистава припадници владајуће напредне секте превазилази сваку меру и доводи до тоталног и комплетнох хаоса који имамо у земљи и друштву. Закони се не могу и не смеју спроводити селективно.

И није ту само проблем пресуда Александру Митровићу. Србијом се шетају вишеструко осуђиване убице и нарко дилери јер изгледа нема ко да их пошаље у затвор. Ту је и случај Зорана Бабића чији је наводно возач исто тако због непримерене брзине убио недужну жену на наплатној рампи а да до данас нема ни оптужнице ни видео снимака те несреће.

Србија има веома озбиљан проблем са комплетним правосудним системом и системском корупцијом која је прогутала комплетну земљу и све њене институтуције. Зато је Србији потребна ЛУСТРАЦИЈА КОМПЛЕТНОГ ПРАВОСУЂА како би се сав корумпиран олош и талог који се ту накупио очистио и како би Србија макар мало почела да дише увођењем реда и спровођењем закона у земљи. У овој и оваквој земљи са оваквим правосуђем и тужилаштвом какво данас имамо никоме нормалном нема живота.

Милинко Милинчић, Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Саливен: Вучић преко брата повезан са групацијама које имају упориште у организованом криминалу

Саливен: Вучић преко брата повезан са групацијама које имају упориште у организованом криминалу

Вучић проницљиво користи Русију у сукобу са Западом. Русији прича једну причу, а Западу другу, …

Нарко-мафија инфлитрирана у државни врх врло плански тежи уништавање државе

Нарко-мафија инфлитрирана у државни врх врло плански тежи уништавање државе

У Србији, за разлику од Аустрије, нико не сноси одговорност због афера и скандала, и …

2 Коментара

  1. Samo opštenarodna revoolucija !!!

  2. A jeli to čudno? Misnistra (ka) pravosuđa nije ispisala ni jednu presudu, žalbu… u životu i nije donele ni jedno rešenje u bilo kom postupku.,Nije komepetentna.Ša šta očekivati ? Krivac je Vučić jer ni predsednik vlade nije to nego njegova poslušnica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *