Српска тајна служба у шизофреном стању: Ситуациона депресија

Српска тајна служба у шизофреном стању: Ситуациона депресија

0
(0)

Дуго очекиване организационе и кадровске промене у Безбедносно-информативној агенцији, након усвајања Закона о БИА, којим су директору службе дата неограничена овлашћења, показале су да њеним радом и деловањем руководе људи изван Службе. Најутицајнији је, ипак, Александар Вучић, а потом министар здравља Златибор Лончар, који је као дугогодишњи доушник постао човек који одлучује о животу и смрти и ове службе. Уместо реорганизације и демократизације, тајна полиција је постала егзекутивни сервис за опстанак на власти Вучићевог картела и на прогону и ухођењу опозиционара, новинара и црквених великодостојника, њиховом ликвидацијом, тровањем, застрашивањем…

Након последње реорганизације БИА (о чему је Магазин Таблоид већ писао) једна од новоформираних организационих јединица је такозвани „Ситуациони центар” (почео је тек да ради). Центар је формиран са намером да се оствари 24-часовни технички надзор над “тачкама” од интереса. За сада су одређене и скривеним камерама покривене неке позиције на северу КиМ, већи број локација у Београду, али и по другим местима у Србији. Начелници Регионалних центара и оперативних управа у наредном периоду доставиће предлоге локација које ће бити покривене на овај начин. Центар ће бити на 24-часовној услузи врху БИА, али и политичком врху државе.

За начелника Ситуационог центра, на изненађење радника БИА, постављен је службеник БИА који је важио за поверљивог човека бившег директора Саше Вукадиновића!

У серијалу Магазина Таблоид о расулу и криминалу у БИА описали смо пљачке, насиље и криминал руководства Службе са Бањице. Указом председника Србије Александра Вучића, одређен је за амбасадора Србије у Будимпешти злогласни Иван Тодоров, начелник Управе за безбедност. Описан у поменутом серијалу Магазина Таблоид као опасан криминалац, Тодоров је са доскорашњим директором БИА Александром Ђорђевићем умешан у убиство двоје службеника Амбасаде у Триполију, а касније и амбасадора Оливера Потежице, како би за себе узели 20 милиона долара откупнине, колико је из буџета Србије издвојено да би се исплатили отмичари двоје службеника српске амбасаде у Либији. Истрага о нестанку пара никада није завршена!

Молимо читаоце да на Гоогле претраживачу укуцају име Иван Тодоров и додају Магазин Таблоид, моћи ће да прочитају на десетину текстова који су описивали криминал овог припростог човека и криминалца.

Али, уместо у затвор, Тодоров, бивши телохранитељ Мирјане Марковић, човек који је обдарен физичком интелигенцијом, постао је начелник Управе за безбедност у тајној служби! На ту позицију поставио га је Златибор Лончар, звани “Доктор смрти”, данас министар здравља и један од најутицајнијих људи у држави. Да би побегао од поверилаца и потере из подземља, Тодоров је постављен за амбасадора у Мађарској, а Александар Ђорђевић, звани Ђора педер, послат је у Сарајево, за амбасадора.

Српска тајна служба у шизофреном стању: Ситуациона депресија
Лончар: Бивши доушник, данас један од шефова БИА

Зашто је Дежурна служба БИА замењена “Ситуационом центром”?

У Вучићевом картелу и службама све је психотично, па и организација је у том правцу устројена. Извесне депресивне реакције људи називају се ситуационим или реактивним депресијама. Оне могу бити неуротичне или психотичне. Ситуационим или реактивним називају се ако су се развиле после одређеног уочљивог трауматског доживљаја – трауматске ситуације. Не смеју се, међутим, при томе занемарити и унутрашњи фактори који доприносе развоју депресије. Трауматски доживљај није увек и узрок депресије. Треба имати на уму да реакција на доживљене трауме може да се развије и после дужег раздобља, тако да је веза између трауматских доживљаја и депресивног реаговања замагљена. Ситуациона је изазвана неким трауматским догађајем или ситуацијом односно губитком који се налази у спољашњем свету и који је могуће идентификовати. Ове су реакције самоограничене што се тиче времена трајања, те према томе дијагноза има истовремено и прогностички значај.

Уверен да је он један од пет светских лидера, шизофрени Вучић је одлучио да власт брани по сваку цену, а да предају Косова и Метохије прикаже свету као свој “државнички потез” који ће га кандидовати за Нобела.

Ради осигурања власти, јер је евидентно да у оружаним снагама (Војсци Србије) нема никакво упориште, нити официри војске без војника желе да гину за њега, Вучић је дао овлашћења директору БИА да може руководити службом по свом ћефу, уз савете свог пајтоса Златибора Лончара, Доктора смрти.

У складу са Вучићевим психо стањем, назван је и центар, који треба да “успостави ред и мир у држави”.

Осим што су невидљивим камерама покрили Северну Митровицу, коју Вучић сматра опасном зоном, када буде преговарао о продаји и предаји јужне српске покрајине, превентивно застрашујући становништво које не може подржати Вучићев наум да их преда у руке ратних злочинаца, шизофрени диктатор је наложио да се у том граду ликвидирају виђенији отпораши. Убиство Оливера Ивановића, дало је Вучићу снагу. Њега је у том злочину здушно подржао амерички дипломата Метју Палмер, који је, срећом, удаљен од даљег утицаја на судбину овог простора. Једном српском дипломати Метју је пре три месеца рекао да су “Срби говна”, да је Вучић геније, да је убио Ивановића и да му нико ништа не може!

Да би избегао оптужбе за масовне ликвидације, Вучић је наложио да се БИА ангажује на ликвидацији у Покрајини, употребом отрова, које је набавио уз помоћ Тони Блера, свог саветника и Златибора Лончара, који је дугогодишњи агент МИ6.

“Ситуациони центар” је невидљивим камерама покрио седишта и улазе у политичке опозиционе странке, даљински је озву~ио просторије и станове 50 опозиционих политичара и 25 новинара и сва руска дипломатска представништва.

Највећу активност БИА је усмерила на праћењу великодостојника СПЦ, почев од патријарха Иринеја, свих владика који живе не територији Србије и Космета, озвучила зграду Патријаршије, а стотину службеника БИА прикупља податке ради компромитације црквених великодостојника. Службеници БИА извршили су преко сто тајних претреса станова и црквених одаја, скоро све аутомобиле су озвучили и свакодневно реферишу Вучићу о расположењу међу свештенством и о предузетим мерама уцењивања које предузимају, укључујући и подмићивање.

Наравно, очај службеника у БИА је све већи, јер су сви свесни да ће власт брзо пасти и да ће се за све њихове злочине брзо сазнати. Већ 20 година тајна служба се није бавила политичким ликвидацијама, али сада тај посао је један од најприоритетнијих.

Двојац Гашић-Лончар је окрвавио руке и у афери хеликоптер и њих двојицу чека дугогодишња робија, ако доживе суђење.

Вучић тровањем опозиционара, новинара и свештенства жели да за то оптужи Русију, а да Велика Биртанија позове на нове санкције овој земљи. Наравно, поред Александра Чепурина, који “ништа не види”, све је могуће напаковати Русији.

Протеклих месец дана Вучић је више пута у Забели посетио осуђеног Милорада Улемека Легију, тражећи савете како да ствара код младих јунаке каквим је претходна служба од њега створила идола младима! Вучић је већ озлоглашене убице са КиМ почео да велича, да од њих прави позитивне идоле.

Вучић, на његову жалост, има све мање шансе да било шта уради на сопственој безбедности.

Упућеној јавности је познато да Министарство унутрашњих послова и његови припадници нису спремни да се баве злочинима. Смењен је комадант Жандармерије Горан Драговић, који је знао да су припадници против терористичког вода по Вучићевом налогу ликвидирали Салета Мутавог, вођу навијача који је учествовао у рушењу Савамале и другим кривичним делима, који је постао Вучићу камен о врату и послат је у Сарајево, као “официр за везу” у Амбасади Србије.

Садашње руководство МУП-а Србије тешко да би употребило САЈ или Жандармерију да штити Вучићев картел од гладних грађана. Од реорганизације у БИА само је “Ситуациони центар” новина.

Бојан Димић постављен је за начелника 1. и 2. управе, које су обједињене у једну управу. Он је под заштитом косовског картела и директор Гашић је сервилан пред њим. Димић је дошао из Приштине и бави се у служби најцрњим криминалом. Начелник Центра у Београду Марко Паразановић, постављен је на место Ивана Тодорова, тј. на место начелника безбедности БИА.

Јован Дробњаковић, постављен је на место специјалног саветника, а на његово место постављен је бивши заменик начелника центра Нови Сад.

Дарко Ђендић, са места заменика начелника Центра Београд, постављен је на место начелника Центра Београд.

Зоран Станић, звани ЗИС, из прислушног центра из Катанићеве улице премештен је у зграду на Бањици и постављен је на место начелника новоформиране техничке управе (обједињене две управе и нека техничка одељења).

Снежана Радановић је од септембра у пензији и одлази да ради код Мише Милићевића, бившег директора БИА (ради као „безбедњак” за потребе арапских компанија и интереса у Србији). Снежана је била његова љубавница, а иначе и држављанин је Црне Горе, а пре пар месеци је у управу којом је руководила довела своју куму Виолету, бившу радницу БИА (такође лице са двојним држављанством, што је, као и Снежану, чини неподобном за рад у БИА). Виолета је својевремено добровољно напустила БИА, удала се за страног држављанина и у Црној Гори је живела неколико година. Муж јој је почетком 2018. отишао у САД а она је, захваљујући куми Снежани, експресно враћена у БИА. Нејасно је којим се пословима бави Виолетин муж у САД.

На место пензионисане Снежане Радановић постављена је Сузана Бренер.

Душко Бобић, бивши начелник у БИА, преко политичких веза убацио је своју ћерку у процедуру за пријем на рад у БИА.

Радмила Селаковић је јавно изјавила да њу “нико неће отерати у пензију”, те да она никакво решење о пензионисању неће потписати.

Општи је утисак, међу радницима БИА, да су у питању само „козметичке промене” и да се ништа није учинило на декриминализацији врха БИА као и на деполитизацији ове службе, већ у њеној употреби као егзекутивног сервиса Вучићевог картела.

Потпуковник Горан Митровић, Таблоид

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Направио си Вучићу највећу планатажу марихуане у Европи на 30км од Београда и није афера?! Много си се ти помамио...

Направио си Вучићу највећу планатажу марихуане у Европи на 30км од Београда и није афера?! Много си се ти помамио…

5 (4) Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је држава разрешила „аферу Јовањица“, …

АНАКСИОС (ἀνάξιος ) ПАПОЉУБАЦ! Саборно те изабрала Крцунова полиција и Срби те никада неће прихватити за легитимног патријарха!

АНАКСИОС (ἀνάξιος ) ПАПОЉУБАЦ! Саборно те изабрала Крцунова полиција и Срби те никада неће прихватити за легитимног патријарха!

3.7 (6) „Моје патријаршко служење неће кретати стазама парцијалних интереса, нити ће садржати елементе савременог …

Један коментар

 1. VUČIĆ PARNJAČA GARNJAČA

  Ovo će nam reći Vučićeva budućnost: “ Vidiš li ovu krasotu!? Ovo je bila zemlja nekih glupih Srba, koji imaše jednu gej budalu koja je pred njihovim očima sve ovo što vidiš poklonila i rasprčkala. Jug je dao Albancima, ovaj centralni deo je dao Turcima, a sever je dao Nemcima i Hrvatima. Ustvari on je zemlju dao osvedočenim neprijateljima svog naroda. Pričaju da se ta zemlja zvala Srbija, i da su ti Srbi bili najstariji ali i zaostali narod u Evropi. Sad ih više nigde ovde nema. A oni su gledajući u njega blejali (kao ovce) i tako su nestali. Sada ovde žive Arapi. Zamisli to je sve uspeo samo obmanjivanjem i laganjem tih gladnih „ovaca“ preko televizije“. Reče neko svom prijatelju.
  E to će nam doneti Vučićeva budućnost, to ja kažem. Dalje…

  Pošto je kao predsednik vrlo nespodoban i štetan, Vučić se služi i obmanom kao stalnom poštapalicom.
  Njegova stalna priča o Evropi služi mu samo kao paravan, kao pokriće, kao zaklon za pljačku i dalje uništenje Srbije. To Srbi ne vide niti shvataju. Kakva Evropa!? Nema od toga ništa!…
  Inače da je Vučić stvarno hteo u Evropu on bi odavno oslobodio medije i sudstvo u Srbiji. Ali oslobađanje medija i sudstva u Srbiji značilo bi i direktno odvođenje Vučića na (verovatno) doživotnu robiju. Već sam rekao da Vučić nesme osloboditi medije i sudstvo nikada. Zašto? Zato što će biti izgažen kad narod sazna ISTINU.
  Vučić se zato zablindirao u TV-e kavez i to ga zasad’ jedino spašava. Inače u javnosti on beži od istine i uopše se ne snalazi. Pred patriote i prave novinare Srbije on ne izlazi. On predvodi sve izdajnike i pljačkaše Srbije, ali se vidi se da tu veštinu naglo gubi i da će uskoro ostati samo sam. Jer rat sa istinom će sigurno izgubiti. Neznam posle toga gde može biti bezbedan!?
  To je sadašnjost, a sada idemo malo u prošlost…

  Zbog recidiva komunizma Srbi su postali jedan nepatriotski i nedržavotvoran narod i zbog toga su izgubili svoju zemlju. Jednostavno, Srbi više vole jednu suludu nego svoju državu. Pa su za vođu izabrali (sličnog sebi) Aleksandra Vučića, koji je jedva dočekao da stane na tron i da uništi Srbiju kao nacionalnu zemlju. Odmah se sastao i sa instruktorima (našim neprijateljima) u Evropi, koji su ga tačno uputili kako najbrže i najlakše može da uništi Srbiju. A on pošto je rođen kao prirodna i nezajažljiva pohlepa, osetivši priliku za pljačku odmah se lati (svoga) posla.
  I tako pored niza problema koje je Srbija već imala, Vučić nije gubio vreme već je odmah napravio i kombinaciju, da pljačkom napuni dobro svoje džepove a od Srbije šta ostane. U tu svrhu on je stvorio i čitav lanac pljačkaša koji svi rade pod njegovom „palicom“. Srbiju je uništio tako što ju je celu prodao, opljačkao i izdao. Rasprodaju i pljačku je obavljao na razne načine. Samo jedan primer: Pod geslom: „Dovođenje stranih investitora“ on je ustvari rasprodao i iskrčmio našu grudu i naš kapital. Naš srpski kapital je otišao u strane ruke. Uskoro nećemo imati ništa naše u Srbiji. Dok je glavnu izdaju Srba izvršio opet tajno u Briselu. Za Srbe je briselska izdaja potpuna tajna. Videćemo kad’ se sazna istina šta će biti!?
  Vučić je ovo sve timski radio, uz veliku podršku medija, čiji je jedini zadatak da sakriju istinu, odnosno da sakriju Vučićeva zla od srpskog naroda. I to je krivično delo. U stvaranju ovog zla mnogo mu je pomoglo i stalno ćutanje (samozvane) opozicije i parlamenta u Srbiji. Ista je to klika ne zaboravite. „Sjaši kurta da sedne murta“. I vidite gde nas dovedoše!?…

  Vučića u Evropi dobro poznaju kao njihovog ljigavog podanika, i velikog srpskog izdajnika. Iz tih razloga Vučić je odmah postao dvoličan. U Evropi je bio vrlo ponizan i darežljiv, dok je u Srbiji pravi diktator. Već se nazire i otvorena diktatura. Ali njima nije bio problem da vide s’ kim imaju posla, pa su ga znalački iskoristili. I na kraju kad su ga iskoristili oni su ga šutnuli. Sada pronalaze dokaze na koji je način Vučić izneo veliki novac iz Srbije. Već mnogo znaju!

  Zbog Vučićeve pohlepe i obmane Srbi će ostati i bez Evrope, i bez Kosova, i opljačkani i potpuno uništeni. Uz sve to zbog njegove omraženosti svuda po svetu, mi će mo uvek pretrpeti i dodatno kažnjavanje tih svetskih srbomrzaca. A srpski narod samo zbog mentalnog sklopa ne ume da apstinira od podrške Vučiću, već ga stalno podržava i daje podršku da dokrajiči započeto. Odnosno daje mu podršku da uništi Srbiju. Na žalost sa ovakvim narodom on sve „uspeva“…
  Za srpski narod je najpreče da izvrši jednu ličnu katarzu-revoluciju, kako bi se definitivno oslobodio komunizma i anarhije sa kojom se brani ova vlast. Ovde pravde nema.
  Ova vlast je toliko kriminalna da se ne može više podneti. Ne podnose više ni kritiku ni istinu o njihovom kriminalu. Iz tih razloga spremni su uvedu otvorenu diktaturu, i da kažnjavaju sve neistomišnjenike u Srbiji. Ponavljam zla su velika i ova vlast će ratom da brani skrivanje istine od srpskog naroda. Očito je da drugog izbora i nemaju, sem otvorene diktature. To je borba protiv istine i pravde. To je borba protiv odgovornosti. To je onaj zadnji dropac…
  Ja sam pomenuo samo tri Vučićeva zla, a ima ih na stotine. U Srbiji nema suda koji bi trebalo da sankcioniše ovo uništenje Srbije.
  Na kraju da kažem! Komunizam je vratio Srbe u kameno doba…
  A ja pozdravljam sve patriote Srbije…

  Piše: Sajdzo Bogutovac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend