Шта си ти смрадино потписао у Маракешу? Ајде на светлост дана та документа маму ли вам је*ем!

Шта си ти смрадино потписао у Маракешу? Ајде на светлост дана та документа маму ли вам је*ем!

5
(6)

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања поручило је да ће о свим активностима које спроводи у вези са мигрантском кризом благовремено информисати јавност и позвало грађане да „не верују у измишљотине“.

Поводом пласирања нетачних информација у јавности у вези са мигрантском кризом и поступањем, односно смештањем миграната у Србији, Министарство је навело да ће активности бити спроведене у складу са законом, по јасно дефинисаним правилима, уз благовремено информисање јавности и без опасности по грађане.

Министарство наводи да Програм „Јачање социјалне инфраструктуре у општинама погођеним мигрантском кризом“ финансиран са 11.931.634,97 евра из донације немачке развојне банке „KфW“, а са 8.870.000 евра из буџета Србије, нема никакве везе са било каквим смештањем миграната, већ искључиво са развојем социјалне инфраструктуре у општинама обухваћеним тим пројектом.

Осим инфраструктурних пројеката, у оквиру програма биће спроведена и компонента која ће се састојати примарно од радионица и обука које ће за циљ имати олакшавање запошљивости најрањивијих категорија у наведеним локалним самоуправама, а примарно Рома, наведено је у саопштењу.

Ресорни министар Зоран Ђорђевић захвалио је Немачкој развојној банци „KфW“ и амбасади Савезне Републике Немачке на подршци и помоћи када је ова важна област у питању, наведено је у саопштењу.

„Жеља појединих људи да унесу панику и страх ни овог пута није успела, а њихово елементарно незнање се види управо у томе што од онога што је добро измишљају нешто лоше што не постоји, па тако и у овом случају где програм нема никакве везе са било каквим смештањем миграната, већ искључиво са развојем социјалне инфраструктуре у општинама, говоре лажи и плаше народ. Апелујем на грађане да не верују у измишљотине“, рекао је Ђорђевић.

ФоНет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Срби бившем британском дипломати: Код нас залудан поп и говеда крштава!

Срби бившем британском дипломати: Код нас залудан поп и говеда крштава!

1 (1) Бивши дипломата у БиХ Тимоти Лес сматра да је „нон пејпер“ који говори …

Неуобичајени разлози за тајно праћење инспектора Јовића који је ухапсио Беливука због убиства на шинама

Неуобичајени разлози за тајно праћење инспектора Јовића који је ухапсио Беливука због убиства на шинама

5 (1) Инспектор београдске полиције Дејан Јовић, који је прошле године правоснажно ослобођен оптужби за …

4 Коментара

 1. Програм јачања социјалне инфрастуктуре у општинама погођеним мигранском кризом, који је финансиран……. (срества и немачка банка) нема никакве везе са било каквим смештањем миграната……….
  Да је министар танког образовања, познато је, али му не мањка дрскости да нас убеђује да нека банка (Немачка)нешто финансира, без икаквих очекивања, онако из чиста мира, тек да би потрошила новац у некој Србији. Ваљда што се наш преседник фали пријатељством са Меркеловом( Срби ће тек видети колика је цена плаћена за то пријатељство), па се разнежила дотична фрау , те одлучила да искупи грехе начињене у прошлости…………Није него… Народ слуша гласине, не његове изјаве у штампи(он се баш потрудио да стави на увид документе које је он потписао, па преседник, па премијерка), па се све догађа без видљивог разлога… Ти одговоран, патриотски настројен, одмерен у одлукама и парафима, несхваћен у примитивној средини….. Све од а до ж. Преписано , научено, издекламовано неком покојном Танјугу, одавно угашеном, па васкрслом…. Надам се да ћеш положити рачун пред народ,, и Свевишњим где та Моравскоресавска школа неће играти никакву улогу….

 2. Гледаћемо, чини ми се врло брзо,борбу владајуће клике са кукурузним коровом,шећерном репом и кромпировом златицом… Јеби га,немате среће…

 3. nomad bih u zoloskom vrtu zemlje dembelije sa unukom, pa izgrdih jednog drskog i nevaspitanog majmuna sto mi jezik pogani pokaza.
  e majmuna cupavog, pogledaj se u ogledalo, ko moze cekati da od tebe ce covek postati, pa ko ce sa zdravim razumom tebi verovati, ne da ti niko ko sebe ceni ne bi uzo ora iz ruke, nego ni na deset metara prisao blizu, bojeci se da od smrada se ne ugusi.
  jedan drugog bez stida jase, a najradije majmunice domacice ekonomke, dok se na kanapu voze.
  lav sav krvi umazani, car zivotinja i hijena i nebrojeni parazita, majmune mnogo voli, em se vole majmunisati, em nit sta znaju, nit ce sta kad znati, pa sve sam resava i sve ce sam resavati. pa postao u zveri ruznih i smrdljivih, uzurpator carskog prestola, samodrzac, tiranin, krvavi kandzi i pogane njuske, mnogo gore od majmunske, kamo srece bar picouste.
  te i meni i unuku zgadise se ove zveri, pa odosmo vatat prvi prevoz, sto dalje, od ove avlije pune otpada i smrada gde ove avetinje zive.
  spasavaj se ko moze.

 4. Кога ти лажеш говно једно, узети скоро 12 милиона евра од Немачке а дли сте Албанији 2 милиоона и незнам коме још дајете сваки дан, то причај тати своме јебо те он. Коњино, ти си препаметан а народ је глуп и шири лажну пропаганду, ух како би те стиснио шакама око врата.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend