Све килави Радовани и нејаки Уроши

Све килави Радовани и нејаки Уроши

0
(0)

Конвертитско лудило бивших радикала се поприлично захуктава. Човек и да хоће једноставно не може да остане равнодушан на гомилу фантастичних будалаштина које свакодневно долазе из српског државног врха који је дупке напуњен прекаљеним кадровима Мегатренда. 

За анализу будалаштина које свакодневно слушамо и идиота које трпимо на власти потребни су читави институти који би се бавили социјалном патопсихологијом, мада би појединцима из самог врха власти одлично пријало и одмарање на канабету код Чика Лазе Лазаревића јер је више него очигледно да им је тамо место. 

Ово што је данас уметнуто у врх власти више и не личи на власт. За три године на власти Вучић је довео Србију на ивицу саме провалије и катастрофе. Човек који се хвали како је читав дана радио у гвожђари за две фунте дошао је да води државу. Мене само занима има ли још кога из врха власти да је тако успешно почињао своју каријеру. Замислите ментални и психички склоп човека који читав дан у Лондону пристане да ради за две фунте. Иначе то је једно од ретких правих радних искустава нашег премијера Вучића. Имао их је он још у Лондону али из само њему знаног разлога ћути о томе.

Оно што Вучић данас представља није ништа друго до гомила килавих Радована и нејаких Уроша који су умислили да су неке Богом дате величине месијанског типа које су ту да спасавају Србију и Србе а ништа није даље од истине. Од доласка на власт нису урадили нити једну једину ствар која је била у интересу Србије и српских државних и националних интереса. Зато су урадили све али апсолутно све и још више него што је од њих тражено из Брисела, Лондона и Вашингтона. Било да је реч о велеиздаји најосновнијих српских националних интереса на Косову и Метохији, економији, спољној политици, унутрашњој…

Где год се само загребе милиметар испод несувисле режимске пропаганде избија гној и смрад пропасти.

У Београд су довели министре тзв. Косова који су како сазнајемо чашћавали убице Срба по кафанама пошто су их њихови европски партнери пуштали из затвора. Ти који су чашћавали и гостили убице Срба добили су прилику да управо захваљујући политици коју Вучић води дођу и у српски престони град како би се одглумила некаква дипломатија што је идиотизам какав и на овим нашим српским просторима није забележен. За који дан ће исто тако угостити и албанског премијера Раму а све зарад некакве атлантско-европске стабилности. 

Конвертитско лудило бивших радикала веома ће скупо коштати Србију. Њихови основни задаци због којих су и доведени на власт је признавање независног Косова и Метохије и распродаја остатака друштвеног и државног капитала западно-европским мултинационалима. Ту ће се наћи и налазишта руда, извори вода, пољопривредно земљиште, етц. 

Веома успешно раде и на уништавању српске пољопривреде смањујући сељацима субвенције а истовремо укидају царине на увоз пољопривредних производа из ЕУ, раде и то веома предано на доношењу закона о промету и производњи генетски модификованих организама, енергетски систем је пред колапсом јер су нагомилани дугови огромни, спрема се продаја ЕПС-а, Телекома и свега на шта су око бацили западни мултинационали. Јавни дуг прогресивно расте и више се ни не зна колико се дневно задужујемо.

Александар Вучић и комплетна његова власт нису ништа друго до најобичније марионете западног капитала и њихових мултинационалних компанија о чему најбоље сведочи небулоза да се Голдман Саксу понуди да формира фонд у којем би се нашли неотплативи кредити грађана Србије коју су куповали некретнине. Понудити Голдман Саксу да уђе на српско тршиште некретнина под било каквим условима је тотална ЛУДОСТ јер ће за мање од три године по уласку на исто имати тотални и апсолутни монопол јер то је оно  зашта се Голдман Сакс специјализовао. За стварање и контролу МОНОПОЛА.

Најсмешније су режимске приче око штедње, резања плата и пензија и наравно све оно друго што раде у домену економије а што ће Србију за мање од две године буквално довести на просјачки штап. Средња класа која се уз помоћ најскупљих кредита у Европи ипак донекле дигла из беде у којој је провела деценије биће поново бачена на колена и до 2017 године ће поново нестати. Веома се често говори о некаквом грчком сценарију али то није оно што чека Србију која је већ деценијама у економском и политичком хаосу. Србију чека све већа беда и безнађе и даље комадање земље. Режим Александра Вучића је ту да створи све потребне предуслове за даље комадање земље.  Зато су сви на западу просто одушевљени његовом политиком. 

Режим Александра Вучића је дубоко анти-српски и антинародни. Паметном доста.

 

Милинко Милинчић, Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Испод Палме на обали Мораве

Испод Палме на обали Мораве

5 (3) Одавно Јагодина предњачи у много чему па је било логично да и у …

Палма, а да питамо Ивицу Дачића шта зна о подвођењу малолетних девојчица у том хотелу у Кончареву?

Палма, а да питамо Ивицу Дачића шта зна о подвођењу малолетних девојчица у том хотелу у Кончареву?

5 (9) Први човек Јагодине, Драган Марковић Палма, огласио се након конференције потпредседнице Странке слободе …

4 Коментара

  1. pa kad je okruzen sa toliko laznih doktora … alo covece imate li u sns u nekog sa doktoratom na drzavnom fakultetu , kakvi ste vi to privatni doktoranti …

  2. Sad su važni bogati..bili sa trilataralima…a mučenici nisu ni svesni da će da ih sklone kako su ih i postavili samo dok im obave zadatke….Ko sa đavolom sadi tikve nije daleko dogurao…zato ..daleko ti lepa kuća….pupupu Sotono

  3. OVO NIHOVO LUDILO IMA DA NAS KOŠTA DEBELO!!

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend