fbpx

Швеђани постали избеглице, побегли да живе у Мађарској због мигрантског насиља! (видео)

0
(0)

У интервјуу за мађарски канал М1, Швеђанка стара 40 година говорила је о свим разлозима зашто је због мигрантског насиља морала да напусти своју земљу и зашто је дошла да живи као избеглица у Мађарској.

Жена која сада живи у Мађарској каже да у Шведска више једноставно није безбедна за све грађане и да се ствари како време пролази све више погоршавају. Она истиче да није једина која напушта Шведску и да познаје више људи који су због насиља и мрачне будућности побегли из земље.

Како каже жена који је трагична политика отворених граница натерала да напусти своју родну земљу, напади миграната су свакодневнице људима се прети ножевима, женама се отимају торбе, а шведске улице је погодила епидемија силовања. Најгоре од свега је што полиције не жели да реагује када добије притужбе грађана.

Четрдестогодишња Швеђанка каже да се одлучила да побегне у Мађарску, јер је она тренутно најбезбеднија земља у Европи због своје миграционе политике.

Цео видео интервјуа на енглеском језику можете погледати овде:

Извор: Дневна Газета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ВУЧИЋЕВ САВЕТНИК KРСТИЋ: Мигрантима поклањати сеоске куће и имања у Србији

5 (12) Више од 160 држава подржало је у Маракешу необавезујући споразум Уједињених нација о …

Александар Вучић никад није испунио ниједно обећање, осим оног о насељавању миграната у Србију

5 (4) По плану Џорџа Сороша, Србија ће постати сабирни центар за 1,2 милиона миграната …

3 Коментара

  1. Šveđanki u parku otmu torbu i beže. Ona viče za njima „a silovanje“.

    • Шала ти је баш неукусна. Питао бих тебе да се тако нешто догодили твојој жени, сестри, мајци, … Вероватно би исто овако реаговао. У Дизелдорфу Немци продају своје куће за 10.000€ само да побегну из делова града које су населили мигранти. Али продаја иде тешко јер нико не жели да се ту досели. Ко зна каква је ситуација близу наших центара за мигранте? Такве информације се строго контролишу, да се врховно СНС божанство не замери „нашим америчким пријатељима“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *