Швеђани постали избеглице, побегли да живе у Мађарској због мигрантског насиља! (видео)

0
(0)

У интервјуу за мађарски канал М1, Швеђанка стара 40 година говорила је о свим разлозима зашто је због мигрантског насиља морала да напусти своју земљу и зашто је дошла да живи као избеглица у Мађарској.

Жена која сада живи у Мађарској каже да у Шведска више једноставно није безбедна за све грађане и да се ствари како време пролази све више погоршавају. Она истиче да није једина која напушта Шведску и да познаје више људи који су због насиља и мрачне будућности побегли из земље.

Како каже жена који је трагична политика отворених граница натерала да напусти своју родну земљу, напади миграната су свакодневнице људима се прети ножевима, женама се отимају торбе, а шведске улице је погодила епидемија силовања. Најгоре од свега је што полиције не жели да реагује када добије притужбе грађана.

Четрдестогодишња Швеђанка каже да се одлучила да побегне у Мађарску, јер је она тренутно најбезбеднија земља у Европи због своје миграционе политике.

Цео видео интервјуа на енглеском језику можете погледати овде:

Извор: Дневна Газета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Сукоб миграната у Бихаћу: Две особе убијене, 18 повређених

4.4 (7) Две особе су убијене, 18 је повређено у сукобу вец́е групе миграната у …

Немци насељавају мигранте у Суботици, Пироту, Нишу, Нишкој Бањи, Мерошини, Гаџин Хану, Дољевцу, Житорађи, Алексинцу, Прокупљу, Обреновцу, Лесковцу, Бујановцу и Врању

4.4 (7) У оквиру пројекта „Управљање миграцијама и подршка повратку тражилаца азила (2. фаза)“ немачка …

3 Коментара

  1. Šveđanki u parku otmu torbu i beže. Ona viče za njima „a silovanje“.

    • Шала ти је баш неукусна. Питао бих тебе да се тако нешто догодили твојој жени, сестри, мајци, … Вероватно би исто овако реаговао. У Дизелдорфу Немци продају своје куће за 10.000€ само да побегну из делова града које су населили мигранти. Али продаја иде тешко јер нико не жели да се ту досели. Ко зна каква је ситуација близу наших центара за мигранте? Такве информације се строго контролишу, да се врховно СНС божанство не замери „нашим америчким пријатељима“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend