ЕУ се распада! Немачка и Мађарска повлаче злато из Лондона и Париза!

0
(0)

Народна банка Мађарске вратила је 100 хиљада унци злата из Лондона. Као разлог навели су страх од будуће „геополитичке кризе“.

Укупна вредност 3 тоне злата износи 130 милиона долара. Према мађарској централној банци, повлачење је било подстакнуто забринутошћу око „геополитичке кризе“ као и због чињенице да је ситуација већ толико узаврела да је држање злата изван земље једноставно превише ризично.

– Злато није само инвестициони производ за централне банке, већ је стратешки алат који подиже самопоуздање земље, како у иностранству тако и у домовини – наводи се у саопштењу банке.

Али, Мађарска није једина земља која је вратила залихе злата назад у своју државу.

У августу, Немачка је вратила 53.780 златних полуга из Париза, и 940 тона злата из Лондона.

Аустралијска и холандска ценстрална банка такође су недавно вратиле велике количине резерви злата.

Русија је то урадила прије две године и Централна банка Русије прихватила под своју заштиту 3 милиона унци или око 100 тона злата у вредности од преко 3,5 милијарди долара од америчког банкарског и финансијског дива Ситигруп.

Што се заправо догађа? Приче о Трећем светском рату или бруталном светском економском колапсу, наиме, нешто су о чему се шушка већ годинама.

Све је то према неким теоријама већ требало да се деси, а панику је пре неколико година подстакао и бивши главни економски саветник британског премијера Гордона Брауна, Демијан МекБрајд, и то објавама о колапсу који следи!

Како је тада најавио, услед глобалног економског колапса који ће наступити доћи ће до великих грађанских немира па је важно да људи припреме три ствари, готовину, храну и воду за месец дана како би могли месец дана да преживе хаос и нереде који ће уследити после потпуног економског краха!

После њега то упозорење својим грађанима послала је и Немачка и Чешка.

Иако је свет већ сасвим узнемирен, многи не верују у ове теорије, али то је опасно јер је очито да су људи толико изгубили осећај за стварност, да ће преко ноћи морати да се суоче са оним што долази, а то ће бити кобно за многе.

Јер оно што долази није за човека, већ је против њега.

О бруталном светском колапсу који ће бити предигра Новом светском поретку прича се годинама а ту су најгласнији независни економски стручњаци попут Брендона Смита, али и водећи мејнстрим аналитичара попут Мартина Армстронга, који говоре да ће се колапс читавог система свакако догодити, само је питање дана.

Да ли је ово повлачење злата држава Европе припрема за колапс који ускоро следи?

Новости онлине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Шок признање СЗО у Немачкој: Не знамо да ли вакцине спречавају заразу!

5 (5) Досад се показало да су вакцине дјелотворне против напредовања болести, али још не …

Auf Wiedersehen АНГЕЛА! Ко ће бити нови немачки канцелар?

5 (1) Борба против пандемије, избори у Немачкој наредне јесени и опроштај од канцеларке Ангеле …

Један коментар

  1. Vrtila bi i Srbij svojih 14 tona zlata iz Bazela ali kad su otišli da preuzmu rekli im nema, neko je odneo, ne znamo ko. Sad će ekspert za bankarstvo Jorgovanka da jedno 100 godina ga traži.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend