Тајни документи откривају како су вакцине тотална превара

0
(0)

Имате ли децу, веројатно сте већ свесни службеног „Распореда имунизације“ америчког Центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ, УСА); који данас препоручује невероватних 29 вакцина која би деца  требала примити од рођења до шесте године живота, укључујући и годишње вакцине против грипа те још других 5 до 16 вакцина између седме и осамнаесте године живота.
(http://www.cdc.gov/vaccines/schedules/)..

Но, недавни истраживачки извештај др. сц. Луције Томљеновић, разоткрива тајне владине документе настале током 30 и више година, и показује како су овакви планови вакцинације чиста превара, као што су и вакцине сама по себи приевара, у смислу да не могу осигурати икакву стварну заштиту од болести.

Иако је извештај др. Томљеновић примарно фокусиран на британски здравствени систем и његову праксу заташкавања срамотне истине о властитом националном програму вакцинације, начела истраживачких закључака њеног рада ипак су примењива на програме вакцинације уопште, који су у правилу дизајнирани како би служили корпоративним интересима а не јавном здравству. Испоставља се да су државне службе, у непрекидном настојању да задовоље интересе индустрије вакцина, намерно од родитеља скривале важне информације о опасностима вакцина и неефикасности вакцинације, у циљу одржавања високе стопе вакцинације, односно, пристајања на вакцинисање. У том процесу, изложили су небројене милионе деце ризику од озбиљних нуспојава и умирања.

Скривање истине и прикривање података у циљу подстицања пристанка на вакцинисање

Кроз неколико захтева подржаних Законом о слободи информисања (ФОИА) др. Томљеновић успјела је доћи до транскрипата приватних састанака одржаних између Заједничког одбора за вакцинисање и имунизацију (ЈЦВИ), што је такозвани „саветодавни одбор независних стручњака“ који влади даје препоруке у вези политике вакцинације и разних британских министара здравства током година. Након проучавања ове гомиле информација које су раније биле скривене од јавности, др. Томљеновић износи нека узнемирујућа открића.

„Заједнички одбор за вакцинацију и имунизацију (ЈЦВИ) улагао је непрекидне напоре како би прикрио кључне податке о контраиндикацијама вакцина и опасним реакцијама на вакцинисање и од родитеља и од здравствених радника, с циљем постизања високих стопа вакцинисања, што је по њиховом мишљењу било нужно за ‘отпорно стадо, концепт који….. не почива на чврстим научним доказима“, објашњава др. Томљеновић у уводном дијелу свога рада.

„Службени документи добијени од Британског министарства здравства и Заједничког одбора за вакцинисање и имунизацију (ЈЦВИ) откривају како су британске здравствене установе учетвовале у таквој пракси последњих 30 година, и то само у сврху заштите националног програма вакцинације“.

Ово су неке заиста тешке оптужбе, но информације које је прикупила др. Томљеновић говоре саме за себе. Не само да је Заједнички одбор за вакцинисање и имунизацију (ЈЦВИ) рутински игнорисао питања (која су долазила како се све више ширио распоред и програм вакцинисања) о сигурности вакцина, већ су активно цензурисали непожељне податке који су бацали „негативно“ светло на вакцине, а све у циљу одржавања илузије по којој су вакцине сигурне и делотворне. Поврх свега тога, ЈЦВИ редовно је лагао о сигурности вакцина, и широј јавности и државним службама, како би осигурао да људи и даље вакцинишу своју децу.

Произвођачи вакцина пожурили су са манипулисањем података и искривљавањем студија о сигурности вакцина, а све у циљу промовисања вакцинације.

У случају да наведено није довољно узнемирујуће, др. Томљеновић такође износи велику количину информација из које је видљиво како је ЈЦВИ подстицао произвођаче вакцина да намерно искривљују своје податке како би штетне и неделотворне вакцине приказали као сигурне и делотворне, те како би подаци произвођача били у складу са ЈЦВИ-евим препорукама. Примера ради, када се ЈЦВИ-ев попис контраиндикација за ММР вакцину није поклопио са пописом контраиндикација које је издао произвођач ММР вакцине, ЈЦВИ је наводно упутио произвођача да искриви своје податке како би се избегли „правни проблеми“.

Исто тако, приликом стварања препорука за политику вакцинације, уместо да се ослоне на независне, научно утемељене студије, службена политика ЈЦВИ-а налагала је одабирање најпожељнијих уместо најпоузданијих студија; оних које би потврдиле ЈЦВИ-ево мишљење о вакцинама. Још једном, ЈЦВИ-ево гледиште о сигурности и ефикасности ММР вакцина сјајан је примјер такве праксе, јер је ЈЦВИ одлучно игнорисао легитимне студије о ММР вакцини, у корист ненаучних студија („јунк“ студија) које је финансирала индустрија вакцина, попут неславног зборника Цоцхране Ревиеw из 2005 године, који технички, не доказује ништа о наводној сигурности ММР вакцине, јер валоризирана 31 студија чак не задовољава ЈЦВИ-еве основне методолошке критерије.

“Током година, ЈЦВИ је доследно промовисао ММР вакцину као сигурну, на темељу студија за које је доказано да су или неважне, неуверљиве или методолошки дискутабилне,” објашњава др. Томљеновић, додајући како се ЈЦВИ уобичајено ослања на мањкава епидемиолошка истраживања која само утврђују “повезаност” (корелацију) а не и “узрочност,” што је поприлично иронично и недоследно, имајући у виду како је ЈЦВИ у правилу методолошки строг према студијама које оспоравају његово властито мишљење.

Извјештај др. Томљеновић од 45 страна „отвара очи“, и објашњава како су распореди вакцинисања успостављени кроз искалкулисано умањивање забринутости о сигурности вакцина и претерано истицање добробити вакцинисања; увођењем нових опасних вакцина у педијатријски програм вакцинисања кроз обмањивање; обесхрабривањем студија о сигурности вакцина и широко распрострањеним „испирањем мозга“ јавности кроз научне манипулације и трикове.

Проучите и сами читав извештај др. Томљеновић путем слиедећег линка:

http://www.ecomed.org.uk/wp-content/uploads/2011/09/3-tomljenovic.pdf

 

Извори овог текста:
http://childhealthsafety.wordpress.com
http://foodfreedomgroup.com

Извор: NaturalNews
Аутор Ethan A. Huff

 

Светлосни радници

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

БРУТАЛНА ЦЕНЗУРА: Јутјуб и Фејсбук више не дозвољавају ни реч против вакцина!

4.6 (9) YouTube је објавио да проширује политику дезинформација како би уклонио лажне тврдње о …

НАШЕ БЕБЕ ИЛЕГАЛНО УСВАЈАЛИ СТРАНЦИ! На помолу нова афера – ДРЖАВНА КОМИСИЈА ДОШЛА ДО СВЕДОКА

4.7 (10) УСВАЈАЊА српске деце у иностранству нису била могућа до пре неколико година, па …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend