fbpx

Телеком: Поскупела претплата са 516 на 659 динара!

0
(0)

БЕОГРАД – Телеком Србија од овог месеца повећао је месечну претплата за фиксну телефонију са досадашњих 516 на 659 динара, а раније импулсно тарифирање замењено је тарифирањем позива по минуту.

У месечну претплату је укључено 150 бесплатних минута за разговоре ка свим корисницима фиксне телефоније у домаћем саобраћају.

Уместо месне и међумесне тарифе, као и тарифа за слабији и јачи саобраћај, целокупна мрежа фиксне телефоније представљаће јединствену националну зону и позиви ка фиксним телефонима у Србији, без обзира на позивни број, тарифираће се по јединственој цени од 1,2 динара са ПДВ-ом по минуту разговора током целог дана.

Истовремено, БОX пакети ће бити унапређени и прилагођени различитим потребама корисника.

Телеком Србија је једина компанија која нуди обједињене пакете услуга фиксне и мобилне телефоније, интернета и ИПТВ-а, кроз такозване БОX пакете, које корисници бирају у складу са својим потребама и за њих добијају јединствени месечни рачун.

Опредељујући се за БОX пакет, корисници остварују значајну уштеду у односу на коришћење жељених услуга појединачно.

Од августа у понуди Телекома Србија ће се наћи и Боx 2 пакети, који поред фиксне телефоније укључују још једну услугу коју корисник сам бира (приступ интернету, ИПТВ или мобилна постпејд линија).

Корисници који се определе за Боx 3, поред услуге фиксне телефоније и приступа интернету имају могућност да у пакет укључе још једну услугу по сопственој жељи (ИПТВ или мобилна постпејд линија).

Сви актуелни и будући корисници Боx пакета имаће додатну погодност да са фиксног телефона неограничено и бесплатно разговарају са свим претплатницима фиксне телефоније Телекома Србија, односно са више од 2,5 милиона домаћинстава у Србији, док ће сви они који у оквиру БОX-а користе услугу приступа интернету добити нову, већу брзину до 10 мегабита у секунди, наведено је у саопштењу.

 

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ММФ тражи да струја у Србији поскупи

0 (0) Међународни монетарни фонд тражи да Електропривреда Србије до краја јуна 2020. године уради …

Колико ће нас у 2020. коштати регистрација аутомобила?

2.3 (4) Због увећања локалних такси, регистрација у 2020. години ће поскупети, али незнатно. Директор …

10 Коментара

 1. значи
  оде Телеком, стратешком западном инвеститору који ће уложити преко 2 милијарде $ у наредни 5 година….

 2. Одјавио сам то. Породица је мобилисана са по два-три мобилна плус по преносни рачунар. Јебеш пошту и телеграф и телефон.

 3. Било би чудно да су појефтинили

 4. MA UZMITE I DUSU OVOM NARODU NAVIKAO JE DA TRPI ALI NEZNAM DOKLE

 5. ISKLJUCICE TEBE BILI, KAZEM TI JA. JOS MALO I CAO NEMA VISE!

 6. bravo sve za standard i dobro bit gradjana porez i struja sve poskupet a plate i penzije skinut:P

 7. Na jugu SIPTARI duguju dve milijarde za struju! Prema zvaničnim podacima EPS-a, građani i privreda na području opštine Preševo do 1. jula 2013. godine, do kada ih je snabdevao PD „Jugoistok“, napravili su dug u iznosu od 840,7 miliona dinara, a od 1. jula te godine, od kada ih snabdeva „EPS snabdevanje“, 84,8 miliona dinara. Još gora situacija je u Bujanovcu, gde građani i privreda „Jugoistoku“ duguju 872 miliona, a „EPS snabdevanju“ 119,3 miliona dinara. Da zlo bude veće, od početka godine do juna u tim opštinama ukradena je skoro polovina električne energije, što je gubitak od neverovatnih 285 miliona dinara!

 8. SIPTARI U BUJANOVCU I PRESEVU DUGUJU 2OO MILONA EVRA ZA STRUJU

 9. Добиће од мене ону ствар…одјавио сам пре неки дан 3 броја…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *