Насловна / Србија / Ти ћеш ђубре комуњарско да позиваш папу у православну Србију!?
Ти ћеш ђубре комуњарско да позиваш папу у православну Србију!? 1

Ти ћеш ђубре комуњарско да позиваш папу у православну Србију!?

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић оценио је да би посета папе Фрање Србији била корисна за српски народ, док је бечки бискуп Кристоф Шенборн рекао да у вези са посетом нема никакав налог папе.

Дачић је, на конференцији за новинаре после мисе којом је обележено 100 година од завршетка Првог светког рата, рекао да се односи са Светом столицом често посматрају кроз улогу католичке цркве у Хрватској и догађаје из Другог светског рата, што је оценио као „погрешно“.

Фонет

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Шешељ признао да је члан секте (видео) 11

Шешељ признао да је члан секте (видео)

Војислав Шешељ негира постојање Бога и говори против Светих Отаца наше цркве. Богохулник. mr. MruD …

Тебе ФАНАРИОТСКИ ЈЕРЕТИКУ И РАСКОЛНИЧЕ чека газда у паклу, разматрај шта хоћеш! 12

Тебе ФАНАРИОТСКИ ЈЕРЕТИКУ И РАСКОЛНИЧЕ чека газда у паклу, разматрај шта хоћеш!

Васељенска патријаршија разматра захтев поглавара неканонске Македонске православне цркве — Охридске архиепископије Стефана о признању …

2 Коментара

  1. dotumarali pogan dalmatinski, zlocesti sledbenik ustaski bi da pokrstava i da djeda i baba za Glinu, Jame i Jasenovac opravdava. — ne ce moci pijanico i zbog kofercica ucenjena propalico.

  2. Ова вест, ма колико невероватна – тачна је! Дачић је одлучио да пресуди и најзваничније изјави да је тај скуп седница ПОМИРЕЊА И ПРАШТАЊА. ѕто је изјавио пред аустријским и другим званичницима и искористио прилику да позове папу и изјсви још страшнију констатацију.
    Има ли дрскије, бедније, тужније и страшније издаје Срба? Овај Пигмеј политичког живота Србије не чује се толико често као Фараон и свемогући владар Србије Вучић, али овим изјавама себе ставља, бар када је о издајству реч, раме из раме са Преузвишеним.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *