Ти си урадио више за шиптаре од Енвера Хоџе а бориш се за Србију?

Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће сутра у обраћању Генералној скупштини УН у Њујорку говорити о проблемима са којима се Србија суочава, али да ће фокус пре свега бити на будућности наше земље и региона.

„Покушаћу да имам нешто другачији приступ. Немамо ту врсту моћи, ни снаге, као што су имали неки други људи који могу да говоре понекад претећи, некада осуђујуће, понекад себе представљајући на најлепши начин, а све друге у лошем светлу. Ја ћу покушати да Србију представим у добром светлу, објективно, али ћу говорити добро и о свима у региону“, поручио је Вучић у изјави новинарима.

Најавио је да ће покушати на другачији начин да представи будућност Србије и целог региона.

„Они који из региона дођу и критикују или нас или неке друге ти лошу ствар раде за било кога од нас, јер инвеститори неће доћи. Ако добро говорите о целом региону сви ће проћи добро, наравно ми најбоље, јер смо највећи и можемо и најбоље услове да понудимо инвеститорима, имамо добре законе и уредбе за то“, подвукао је Вучић.

Казао је да ће покушати да представи будућност Западног Балкана неупоредиво боље него што је неко види, као место где имамо велики потенцијал за раст, велики потенцијал за прихватање иновативних технологија, развој креативности код младих.

„Наравно говорићу и о проблемима са којима се Србија суочава, али ће фокус мог говора бити на будућности“, закључио је Вучић.

ВУЧИЋ: ОНИ НЕКА НАПАДАЈУ, ЈА СЕ БОРИМ ЗА СРБИЈУ

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас из Њујорка да опозиција може слободно да настави да га напада, а да ће он наставити да се бори за Србију.

Упитан за изјаву Саше Јанковића, који је казао да ће га сачувати да не прође као некадашњ румунски председник Никлаје Чаушеску, Вучић, који предводи делегацију Србије на 72.Генералној скупштини УН, на чијим маргинама је имао велики број сусрета са светским лидерима, рекао је да је чуо да „опозиција мирује и ништа не ради по цео дан, као и увек“, а да је он задовољан оним што је ових дана урадио за Србију у америчкој метрополи.

„Веома сам задовољан и мислим да сте ви (новинари), шта год мислили, да ли подржавали политику коју водим или не, били задовољни радом, трудом и борбеношћу председника Србије“, казао је он.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МАКРОН ПОРУЧИО ВУЧИЋУ: Рачунајте на подршку Француске за европски пут Србије

Указао је да је јуче напустио хотел у 7.20 и да се вратио у њега тек око 23.30, што је читавих 16 сати.

„За неке је то два, три или четири радна дана. За неке које сте поменули то је месец напорног дана. Ми смо успели то у једном дану уз пуну концентрацију да не обрукамо нашу земљу, већ да је представимо на јако добар начин и зато сам врло задовољан“, истакао је Вучић.

Рекао је да је посао опозиције да га напада, јер шта би у супротном друго радили, нити би знали шта да раде.

„Немам ја проблем с тим. Само нека наставе с тим. Ми ћемо да наставимо да се боримо за Србију“, закључио је Вучић.

Танјуг

Актуелно

СНП „Наши“ тврде: Национална авангарда је Вучићева организација!

СНП “Наши” раскринкаће још једну у низу лажних патриотских организација, а реч је о Вучићевој …

Албанска мафија пере новац од фудбала

Акција белгијских власти уперена против нечасних радњи у фудбалу названа „чисте руке”, усмерена је на …

2 Коментара

  1. Њему само потури микрофон, тај ће се посвађати са читавим светом, са опозицијом обавезно и на крају сам са собом.

  2. Nije mi on, Slava Bogu, ni rod ni pomozi Bog, ali me je stid kad čujem šta govori, a još veći kad se vide učinci njegovih govora. Još veći stid i sram osećam kad vidim kako se do gađenja servilno i snishodljivo nudi po svetu.
    To što sebe nudi, ni po jada, ali što nas nudi i Srbiju ponižava, to je strašno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons