То јуловац да питаш подређене у ВБА и ВМА, па нек ти они кажу ко им то вршља по картотеци

То јуловац да питаш подређене у ВБА и ВМА, па нек ти они кажу ко им то вршља по картотеци

МИНИСТАР унутрашњих послова и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас да годинама уназад постоји континуитет напада на председника Републике Србије Александра Вучића, који није само политички, већ је и покушај да се он физички уклони.

– Оно што је рекао Саша Јанковић потврдило је да свих ових година говоримо истину. Сваки пут када смо имали напад на председника Вучића, имали смо оркестрирану кампању која објашњава да је то наша параноја и да смо све измислили. Сада видите да човек који је био његов директни противкандидат отворено каже да су му амбасадори неких страних земаља саветовали да буде близу Вучића и да када га срце изда преузме власт – рекао је Вулин у јутарњем програму телевизије „Пинк“.

Младом и здравом човеку, какав је председник Вучић, како је истакао, морате много помоћи да не буде жив и овакви наводи јасно указују да је неко итекако размишљао да се председнику Србије деси нешто фатално и трагично.

Министар је упитао одакле страним амбасадорима здравствени картон председника Вучића и нагласио да су информације о здравственом стању сваког грађанина изузетно поверљиве.

Србија је, како је истакао, уређена земља у којој постоји законска процедура како се овакви наводи које је изнео Јанковић испитују и указао да се по први пут догађа да експлицитно, неко које председнику био политички противник, каже да је председнику Вучићу живот био угрожен.

– Сваки пут када смо конкретним примерима упозоравали јавност да је председнику Вучићу и члановима његове породице угрожена безбедност имали смо бедем медија, плаћених аналитичара, политичара који објашњавају да је то велика лаж и да смо ми полтрони – рекао је министар Вулин и додао да данас, када је то рекао неко ко је био Вучићев политички противник, влада тишина.

Приметио је да нико од представника опозиције није изашао да каже да осуђује било какав покушај мешања странаца и покушај физичког угрожавања било ког српског држављанина, укључујући и председника Србије.

– Они који шарају српске заставе и сматрају да је наша застава провокација и да је јединство Срба претња за читав регион љуте се што ово није успело и што су неефикасни – оценио је министар полиције и председник Покрета социјалиста Александар Вулин.

Новости.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Позивате Србе на изборе оних који су их пре неки дан стрељали у по бела дана?!

Позивате Србе на изборе оних који су их пре неки дан стрељали у по бела дана?!

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић позвао је Србе да изађу на предстојеће …

Вучић је вас Србе са Косова продао има једно седам година, сад ради да разјебе остатак Србије (видео)

Вучић је вас Србе са Косова продао има једно седам година, сад ради да разјебе остатак Србије (видео)

Србија данас коментар: Веома је тешко нормалном човеку па потом и Србину гледати како шиптарске …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *