Томислав Кресовић: Моћ НАТО лобија у Србији?

Томислав Кресовић: Моћ НАТО лобија у Србији?

„Милосрдни Анђео“ и Срби !?

Недавно  је најављен  неформални лоби НАТО пропагандиста и „мисионара“ у Србији који су окупљени око  НВО, Атлантског  савета  за Србију, разних политичких партија  који  шире  кампању  да се  медијски   забрани  јавна критика  НАТО и њена политка не само према Србији  него и   као  војног и политичког  савеза. Највећи део  грађана и српског народа у Србији је против  укључивања Србије   у НАТО .

Томислав Кресовић: Моћ НАТО лобија у Србији?

Истина је да Србија  већ дуже од деценију  има  веома добре односе са  НАТО  дипломатијом  не само због  мисије КФОР-а на Косову и Метохији већ  и због  пута Србије ка ЕУ.НАТО је  степеница  који прво  мора се пређе  и да се положи  тест  правоверности  на путу  ка ЕУ,  и да се Србија  што  више  дистанцира од Русије и политичког Истока. На овом пројекту  поред НВО раде и политичке партије опозиције (у већини)  али и структуре  власти  у Србији. Србија је војно  неутрална али се политички „корак по корак“ се ипак  удаљава од своје  неутралности.Председник Србије Александар Вучић каже: „Не треба да дозволимо да нас у одлукама воде емоције, али разумем зашто наш народ има негативне емоције према НАТО-у. Емоције не треба потцењивати, оне су важан фактор, али мислим да је наша војна неутралност рационална порука“. На оштре  тонове који су  у  јавности  према НАТО  политици према Србији где је учињена агресија и злочин, председник  Србије каже  да   што се тиче присталица  уласка Србије у НАТО  да нико не би требало да упути ружну реч онима који мисле другачије..Овде се не поставља питање  ружних речи  већ  вођење  све шире кампање  за НАТО политику у Србији и за олако  прелажење преко   злочина и агресије НАТО  на Србију  чије последице ћемо  осећати  деценијама без правних и  материјалних  последица.

  НАТО  и ЕУ-Промена  свести српског народа?

Томислав Кресовић: Моћ НАТО лобија у Србији?

Као и  у случају  геј стратегије у Србији  која је на мала врата добила пун  легигитимтет, тако се и НАТО  доктрина путем „меке моћи” одомаћује у Србији и омекшава   војно   неутралну Србију.Тако се  противници НАТО-а у Србији дефинишу  и  као екстремисти.националисти,русофили и да раде на штету будућности Србије.

Томислав Кресовић: Моћ НАТО лобија у Србији?

Са друге стране  активни  поборници НАТО-а  у Србији  јачају  србофобију  и  русофобију  и као што   ЕУ по схватању власти нема алтернативе ,тако  јача НАТО  доктрина као државна  нужност и  као национална  потреба .Када НАТО буде одговарао   за  злочине  над Србијом   1999  године и   заштитио  Србе на Косову и Метохији  од погрома и притиска албанских  терориста ,а за то су  добили  мандат  може се  отворити прича о  добрим  намерам  НАТО-а према Србији.НАТО је  заједно са ОВК окупирао Косово и Метохију  и  спречава повратак Срба као и права Србије  на Косову  и Метохији и  ећи део НАТО савеза признао независност Косова. НАТО преко моћних  политика  пре свега САД, Велике Британије, Немачке  али и Француске   заступа  политику  да Србија   нема   права нити  својих националних интереса на Косову и Метохији дакле политику „свршеног чина“. Док се то не промени НАТО  је окупатор Косова и Метохије као дела Србије. Ако рационално  сагледамо ширење  НАТО политике у Србији  без  отпора и аргумената  онда је реч о  самопорицање интереса Србије на Косову и Метохији и оправдава се НАТО агресија  над Србијом .То  НАТО  алинаса  жели у Србији. Сада се ради на  формирању НАТО  „свести“ у  Србији  као део глобалне стратегије  промене   националне свести  српског народа  да у име  будућности  забораве или потисну прошлост и  добровољно прихвате кривицу  и  ослобађање   одговорности НАТО за почињене  злочине над Србијом  у  име   “хуманитарне  интервенције“

Томислав Кресовић

Видовдан

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Шта смо потписали у Стратегији насионалне безбедности? (видео)

Шта смо потписали у Стратегији насионалне безбедности? (видео)

Гост емисије “Глас живота” била је Александра Kнез Милојковић, представник Савеза Православних жена. Већина грађана …

Како су "Новости" пре затварања бирачких места знале да је "ДА" победило на референдуму?!

Како су “Новости” пре затварања бирачких места знале да је “ДА” победило на референдуму?!

Вечерње новости, чији је главни и одговорни уредник Милорад Вучелић, „пораниле“ су са резултатима гласања …

2 Коментара

  1. nato fasisti mogu uci u Srbiju samo uz pucnjavu i nagazne mine a oni koji mu u tome pomazu treba nemilosrdno da osete zahvalnost onih kojima je stalo da budu gazde u svojoj kuci. — dosta nam je zlikovaca nemackih, ljudozdera engleskih, maloumnika americkih i tako dalje. — verujem da ce buduci znati tudjinu i domacim izdaicama, narocito dodjinima iz bosanskog ustasluka, pokazati zube i prirediti dobrodoslicu vatrom i dimom a ne solju i lebom a da ce odavde odlaziti bezbedno upakovani. — Sveta Srpska Zemlja pripada Srbima a dodjini trebaju se drzati obicaja i zakona inace ovde im nece biti mesta.

  2. Smesno je i pateticno da se kreature poznate po tome sto su drolje, fukare, primitivci, bezobzirne i bezosecajne, dakle sam talog i otpad drustva, kojih su se i porodice odrekle zbog njihjove nacisticke i veleizdajnicke delatnosti jer su dobile novac za to, uporno zalazu da mi, posle svega sto su nam ucinili i sto nam cine svakodnevno, poptuno promenimo nasu svest i prihvatimo ubice nase dece kao prijatelje, saveznike i dozvolimo da nas i zvanicno kolonizuju i izivljavaju se ovde kako im se prohte!?
    Da li je moguce da su toliko plitkoumne, neuke, proste i primitivne, potpuni diletanti u tome sto rade, da misle kako ce nama promeniti svest nakon toliko hiljada godina!?
    Mi imamo iza sebe i tradiciju, i kulturu, i nasledje koje nas, ako nista drugo, obavezuje da nikada ne prihvatimo ubice nase dece da nam po zemlji setaju, da nikada ne izneverimo grobove i zrtve svih koji su do sada pali, da nikada ne izdamo ni zemlju, ni njih, ni sebe.
    To sto te profuknjace bez kulture, vaspitanja, obrazovanja, nemaju licnost, karakter, cast, dostojanstvo, obraz, integritet govori sve o njima, jer niko ko poseduje te kvalitete nece se nikada prodati niti izdati i sebe i zemlju u kojoj zivi.
    Zato su svi njihovi pokusaji tako i toliko nakaradni, besmisleni, vulgarni i primitivni, zato nikada nece shvatiti da smo mi za razliku od njih – LJUDI!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *