У Бишкеку почео самит Шангајске организације за сарадњу

У Бишкеку почео самит Шангајске организације за сарадњу

Седница Савета шефова држава чланица ШОС-а почела је данас у Бишкеку. Лидери Русије, Киргизије, Казахстана, Таџикистана, Кине и Узбекистана окупили су се како би размотрили питање сарадње, укључујући могуће ширење ШОС-а, као и озбиљне међународне проблеме, посебно ситуацију око Сирије, борбу против опасности од ширења наркотика, која долази из Авганистана, нуклеарном програму Ирана.

После састанка у ужем саставу, који се одвија иза затворених врата, преговорима ће се прикључити председници земаља посматрача ШОС-а – Авганистана, Ирана, Монголије, Индије и Пакистана.

 

Глас Русије

Фото: РИА Новости

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

2 Коментара

  1. Pametnije bi bilo našima da tamo butaju nos,a ne dupe u Brisel.

  2. SUROVE ISTINE O EVROPSKOJ UNIJI : euROPSKA unija
    Buđenje iz europskog sna
    Jeste li znali da Europska unija nije parlamentarna demokracija? Europska komisija, izvršni organ Unije, ima potpunu vlast nad zakonodavnim procesom… i nitko je praktički ne kontrolira. Enormne ovlasti i bezgraničnu vlast Komisije ponekad se pokušava opravdati konstatacijom da je stanje slično kad je u pitanju bilo koja suvremena vlada. No je li to baš tako?
    Ne zaboravite: uvijek kada izvršnu vlast prestane kontrolirati volja naroda – demokracija se pretvara u diktaturu! Upoznajte pravo lice Europske unije. http://europskaunija.yolasite.com/eu-danas.php

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *