У Врању потписи за смену власти

Уједињена врањска опозиција је и ове суботе у центру града организовала акцију прикупљања потписа грађана за смену локалне власти.

Активисти и руководства шест опозиционих странака и покрета, Демократске странке, Доста је било, Народне странке, Покрета слободних грађана, Социјалдемократске странке и Српског покрета „Двери“, у центру Врања разговарали су са грађанима делили проглас на коме пише „Тражимо оставке, јер су обећали, а нису урадили“.

Охрабрује данашња акција. Показује да су људи престали да се плаше и тај недостатак страха и спремност и храброст да се суоче са чињеницом да имамо најгору могућу власт у Врању, изјавила је потпредседница Градског одбора Демократске странке у Врању Нела Димитријевић.

Једино уједињени можемо да се изборимо са влашћу која ништа није урадила за две године свог мандата. Нема другог начина да се изборимо са њима осим на ванредним локалним изборим, рекла је Димитријевић.

Био је то други протест врањске опозиције, на главном шеталишту у граду на којем су најавили да ће акција бити настављена.

ФоНет

Актуелно

Румунија: На стотине повређених приликом протеста опозиције и интервенције полиције (видео)

Више од 450 људи повређено је, а тридесетак приведено приликом протеста против леве владе који …

УПРКОС ЗАБРАНИ УЈЕДИЊЕНА ОПОЗИЦИЈА У ПРЕПУНОЈ САЛИ: Без столице за Косово у УН (видео)

Будући оснивачи Савеза за Србију разговарали су вечерас у Ужицу у пуној сали градске скупштине, …

Један коментар

  1. Ova vest je bila na sajtu
    http://www.okradio.rs
    a posle nekoliko dana je uklonjena!
    CENZURA !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons