fbpx

УДРУЖЕЊЕ СВЕТИ САВА: Ово су нарко дилери који трују децу у Лазаревцу (фото)

5
(3)

Активисти неформалног удружења дуги низ година спроводе своју акцију тако што облепе читав град плакатама са ликовима означених као локални нарко-дилери
Удружење грађана „Свети Сава“ из Лазаревца годинама се боре против наркоманије и нарко дилера у тој општини. Они истичу да дроге у том граду има на сваком кораку и да се томе треба стати на пут.

Наиме, активисти овог неформалног удружења, дуги низ година спроводе своју акцију тако што облепе читав град плакатама са ликовима означених као локални наркодилери или деле брошуре са њиховим именима, на кисоцима и јавним местима.

Они сматрају да сваки грађанин може да наброји бар по десетак дилера, а они су сада објавили списак са деветорицом мушкараца и њиховим подацима, за које сматрају да продају психоактивне супстанице у том граду.

Ово удружење се знатно проширило, па су своје деловање проширили на територији целе Србије, сада имају огранке у чак педесетак градова жиром земље.


– Удружење грађана Свети Сава је избацило нови списак са 9 имена дилера који трују нашу децу. Мотив новог списка је незаитересованост општинских власти и полиције да реше проблем наркоманије и продаје дроге у нашем граду. За период од преко 7 година колико постојимо учинили смо изузетно много. Свако ко је пратио наш рад зна колико је наше деловање утицало на смањење дроге и олоша који је продаје у нашем граду. Наше Удружење се само финансира и нисмо имали никакву помоћ од оснивања до дана данашњег. Осим избегвања било каквог финансирања све време смо гажени и на све начине су се одређене структуре бориле против нас и покушавале да нас угасе. Удружење је опстало и поручујемо им да ће опстати. Овим путем још поручујемо да се нико неће извући и да ћемо се борити за нашу децу и наш град. Како радили тако нам Бог помогао! Живела Србија! – стоји у саопштењу.

Светосавци су задобили велико поверење јавности, па им грађани самоиницијативно често шаљу снимке и слике где се обавља недозвољена трговина, међу њима су најчешће забринути родитељи.

еспресо.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Добро бре бандо напредна нарко дилерска докле мислите да нам трујете децу, народ и државу? (видео)

4.8 (17) Шта ви бре бандити мислите? Да ћете несувислим небулозама и спиновима да затрпате …

Kо још брани диктатора и наркомана Александра Вучића? Kик боксери, нарко дилери и батинаши

4.6 (24) Kад хоћете да процените интелигенцију владара погледајте људе којима је окружен, саветовао је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *