УПАМЕТ СЕ, БРАЋО СРБИ: Отворено и оштро писмо Србима

УПАМЕТ СЕ, БРАЋО СРБИ: Отворено и оштро писмо Србима

Нићифор Аничић, председник Друштва српских домаћина, упутио отворено и оштро писмо Србима. Овај текст је објављен у новом броју Геополитике, који можете купити од ове недеље на киосцима.

Србија и Срби су у тами. Наши преци Срби су у тешким ситуацијама могли да нађу излаз и начин спаса и да се извуку из кризе, а данас Срби, од сопствених дивљака, људи издајника, пљачкаша и непријатељских послушника, не могу да се отресу. Нажалост, чаме у тами која је, из дан у дан, све гора.

Народе, јадни, чемерни, дозвољаваш да тобом манипулишу и да те воде у пакао као што чобанин, са шаком соли, води овце где он хоће. Шта је то у вашим главама да не разликујете добро од зла? Жути вас водили, водили и заводили у паучину, тако да су вас припремили за плејбоја Вучића да вама манипулише како му српски непријатељи наређују. У свим институцијама поставља њихове људе и шпијуне.

Све вам је затровао, али најгоре је што вама је душе затровао и што изгубисте све вредности српског домаћина. Плаћа канцеларију Тонију Блеру, том српском зликовцу, да уништи што није уништено. Тони Блер и Клинтон су нас разорили, а несрећни Вучић даје два милиона долара Клинтоновој жени за изборе. Срам га било.

Остало му је још јадно Косово. Ако се не спречи подела Косова, изгубисмо земљу и нацију. Нема поделе и предаје Косова, и нема подела међу нашом браћом Србима на Косову и Метохији.
Уводи НАТО да забрани Србима да се зову Срби, (НАТО има канцеларију у нашем Генералштабу), да забрани српски језик и српску историју у школама. Ако то, Срби, дозволите, боље да се нисте ни рађали.

*

Да ли се питате да ли се може живети срамно и у понижењу? Питате ли се докле ће ове продана душе, издајници и нељуди да вас лажу и уништавају вашу душу? Има доста примера наших предака шта им је значила слобода и српске светиње. Ја ћу вас подсетити на великог Љубомира Ковачевића, историчара и академика, како је се понео када му је погинуо син јединац у Кумановској бици.

Љубомир Ковачевић, велики српски историчар, академик, учитељ Владимира Ћоровића и таст Милана Ракића је, како је забележила тадашња штампа, након Кумановске битке сам, у посебном вагону, допратио у престоницу тело свог сина јединца. Владета Ковачевић је 21. октобра 1912. херојски положио свој млади живот за ослобођење Старе и Јужне Србије. Над отвореним гробом, док су сви у несагледивој маси света плакали, сузу није пустио само отац јунаков. Према сведочењима присутних, одржао је кратку бесмртну беседу којом је додирнуо саму срж српског етоса и етноса, посветивши жртву и свога сина и његових сабораца у свим вековима.

„Сине, пет стотина година српски народ чекао је тренутак да се ослободи Косово, и дочекао га је. Ти си пао у рату за ту свету ствар и ја сам поносит што сам као отац данас у стању да те свесно и са поносом жртвујем идеалу за који сам и сам живео.
Сине мој,
Иди и реци цару Лазару, Милошу Обилићу и свим косовским јунацима да је Косово освећено. Однеси им глас наше радости и буди им весник једног бољег доба за цело Српство!“

*

Данас што се дешава у Србији са Србима је, како рекох раније, јадно и чемерно. Овај шљам, који је успео да изађе на површину, не само што не зна да води државу него неће брата да пита за савет, чини све наопако како му српски непријатељ наређује. А пошто је ђаво ушао у све, баш све поре друштвеног пословања, ни код опозиције нажалост нема слоге. Сваки вуче на своју страну. Сваки је паметнији од другога – љубомора, себичност, лукавство завладало – да те Бог сачува од свих тих несретника. Србима треба да буде јасно да само себи могу и треба да помогну, да сами своју будућност граде и праве, као и да их само слога може да спасе.

Једини излаз за нас је – међусобна љубав, поверење и поштовање, одлучност Срба да реше да раде и да стварају у својој мајци Србији која је најбоља у свету. Србија треба да протера издајнике, лопове, невернике, и сваког оног који у души носи зло. И да поништи све оно што су издајници потписала са Европском унијом и Шиптарима. Под хитно ставити Шиптарима до знања да воде рачуна како се понашају са нашом браћом на Косову и Метохији и да наше светиње не руше. Оно што су срушили, обиће им се о главу кад-тад.

*

Треба да знате да су политичари у ЕУ уништили своје државе, економију и свој народ. Немачка силна индустрија уништена је и прешла у руке других народа, да их ја не именујем. Такав прљав пут Србима не треба. Ставити у план да сви издајници морају бити кажњени и уписани на споменик срама. Сигурно је да ће тај споменик бити највећи у Србији, јер је велики број нељуди, што издајника, што лопова и криминалаца.

Ој Србијо, натопљена крвљу наших честитих предака, да ли ће доћи време да у теби дођу на површину домаћини и да тобом руководе и да Срби буду честити како би уживали у твојој лепоти!

Нићифор Аничић, Геополитика

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Цијела истина о Гаравицама и усташком покољу 12.000 Срба још није изашла на видјело (видео)

Цијела истина о Гаравицама и усташком покољу 12.000 Срба још није изашла на видјело (видео)

Истина о убиствима у Гаравицама надомак Бихаћа, једном од највећих српских стратишта из времена Независне …

Институт Арчибалд Рајс: Растућа плима подилажења УСТАШКОЈ ПРОПАГАНДИ у круговима БГД УСТАШОИДА

Институт Арчибалд Рајс: Растућа плима подилажења УСТАШКОЈ ПРОПАГАНДИ у круговима БГД УСТАШОИДА

Ово је задњи тренутак да се спречи суноврат историјске свести у српском народу, а пре …

2 Коментара

  1. Све сте у праву. Да су Срби сложни нико им ништа не би могао. Наши непријатељи, ђавољи накот, то знају и зато проналазе у нашем народу људе слабог карактера да би изнутра растурили државу пошто су видели да нас војно не могу победити. Те јаднике нам намећу путем лажних бирачких спискова. Одбрана Србије од оваквог сценарија који води нестанку државе и народа спроводи се давањем подршке поштеним људима који раде у институцијама државе да и поред великих притисака криминалаца и пропалих политичара, раде свој посао. Ево већ је пети месец у току да малобројна група храбрих људи сваки дан даје подршку тужиоцу, Мирославу Филиповићу, да поступи по поднетој кривичној пријави и да процесуира преко 500 политичара како позиције тако и опозиције који нам уништише и издадоше државу а на власт заседоше са преко 1.000.000 гласова мртвих гласача. Народе, они покрадоше и уништише све чега се дохватише, зато дођите у Катанићеву 15 сваког дана у 15.оо часова да их се решимо.

  2. ПерунГромовник

    Треба БуљаБашу под ХИТНО на колац или конопац, а са њиме и сву багру коју је око себе окупио, јехбо их воз који их у Србији доведе….ДАБОГДА ЦРКЛИ и ДАБОГДА им све најмилије поцркало по кућама њиховим до детета у колевци мајку вам пиздајничку јехбем у уста хохштаплерска и снс-овска!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *