Увиђај смрти Владимира Цвијана водила тужитељка из случаја „Хајат“ (Жељко Митровић)

Увиђај смрти Владимира Цвијана водила тужитељка из случаја „Хајат“ (Жељко Митровић)

Који заменик вишег јавног тужиоца је присуствовао увиђају када је пронађено тело Владимира Цвијана на Ади Хуји, питање је које је адвокат Иван Нинић више пута постављао надлежним у Вишем јавном тужилаштву, а након што је коначно добио одговор, како каже, постало је јасно зашто се идентитет поступајућег заменика скривао од јавности.

Наиме, Нинић је данас објавио на свом Твитеру одговор Вишег тужилаштва на питање који је тужилац присуствовао увиђају кад је пронађен Цвијанов леш, јануара 2018. Након више неуспелих покушаја током којих је чак једном добио одговор да је у питању био „дежурни тужилац“, Нинићу је одговорено да је у питању била заменица ВЈТ Весна Петровић, чије се име више пута појављивало у јавности.

Београдсаки адвокат навео је да је у питању тужитељка која је својевремено затворила случај „Хајат“, у чијој је соби, након једне естрадне прославе, пронађен леш Иване Бодрожић, блиске пријатељице власника ТВ Пинк Жељка Митровића.


Иако је у завничном извештају наведено да је Бодрожић преминула од фаталне комбинације лекова и наркотика, део јавности, као и њена покојна мајка, иначе народна посланица Нада Бодрожић, сумњали су да је у питању био злочин.

До данас овај случај је остао под велом мистерије, као и случај скривене смрти бившег високог функционера ДС и СНС Владимира Цвијана. Испоставило се да оба случаја повезује име исте тужитељке, која је недавно учествовала у још једном занимљовом случају, с призвуком државе.

Тужитељка Петровић била је она која је саслушавала Игора Јурића, након његовог иступања у јавности у вези сазнања о политичару педофилу, а која је и потом случај „затворила“ јер Јурић, како је тада саопштено, , није хтео да сарађује и открије име политичара.

О овом скандалозном саслушању, ком је присуствовала и шефица Вишег тужилаштва која је све време излазила испред кабинета како би телефонирала, портал Нова.рс је раније писао.

Нова.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Хроника најављене ликвидације

Хроника најављене ликвидације

„Kакав је човек Оливер Ивановић, кандидат за градоначелника Северне Митровице? Свега неколико сати након што …

Сада неко стварно мора у затвор- Шешељ оптужио Стефановића и Хркаловићку за убиство Огњановића

Сада неко стварно мора у затвор- Шешељ оптужио Стефановића и Хркаловићку за убиство Огњановића

Војислав Шешељ оптужио је данас гостујући у јутарњем програму РТВ Пинк Небојшу Стефановића, бившег министра …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *