fbpx

УЖАС ДО КРАЈА 2017. – ГЛАСАЛИ СТЕ!? ГЛЕДАЈТЕ! Плате и пензије ће се опет СМАЊИТИ!

0
(0)

Иако је премијер Вучић најавлљивао повећање плата и пензија до краја године, како кажу домаћи експерти али и неколицина независних у региону, могло би се десити супротно!

Наиме, стручна јавност упозорава на светску и европску нестабилност, због чега би све земље света могле да буду под ударом нове Економске кризе, какву смо видели 2008. године. Управо то значи, да ће државе теже правити новац, али ида ће се дугови према приватним банкама и повериоцима повећати.

Ово би значило да ће Влада Србије бити приморана да бира између тога да или драстично повећа цене свега у држави, или да узме већи део прихода грађана кроз опорезивање, како би се баланс финансија некако одржао.

Све ово би се могло догодити до крај године, тако да ће Вучић као председник још добро и проћи. Јер ће главну кривицу моћи да пребаци будућем премијеру, као главном оперативцу у овом незахвалном потезу!

ДНЕВНИ ЖУРНАЛ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Народ се жали на повећане цене, неисплаћене зараде, рад тржног центра

0 (0) Београд — На новоотворени број телефона за пријављивање незаконитости током пандемије коронавируса грађани …

Плата у ванредном стању: Шта радници у Србији могу да очекују?

4.1 (9) Да ли ће радници у Србији и како добити плату зависи да ли …

2 Коментара

  1. Руке му отпале

    Ко ми опет украде део пензије, опет ћу му је.ати триста мајки.

  2. Kada oni koji vladaju svetom žele potpuno uništenje jedne zemlje dovedu na vrlo perfidan način „ljude“ (koji na ljude samo fizičkim izgledom podsećaju) oni znaju da će homoseksualac zarad promovisanja njegovog stanja uraditi bukvalno sve na ovom svetu samo da zadrži ravnopravnost, odnosno prioritet nad normalnim ljudima, muškarcima. Na žalost teško duševno oboleli Srpski narod se prepušta u svakom smislu tim nakazama. Šiptarsko kopile danas mlati Srbima ko majmun tarabom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *