ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКИ ОЛОШ плаши народ НАТО-ом и ратом!

0
(0)

Србија данас: И то упозорење НАТО ти велеиздајнички олошу баш стигло данас када су у току масовни протести малинара које ти лично и твој брат пљачкате већ шест година? Данас си нашао за сходно да то упозорење поделиш са Србијом? МАРШ СМРАДУ! Пред најаваено ширење протеста малинара широм Србије и пред најављену велику акцију и протест због највећих цена горива у Еропи која је заказана за петак овај олош плаши народ НАТО-ом и ратом. Ти ниси човек ни председник. Ти си најобичније ђубре и ништа више!

Него смрдино једна није ти пало на памет да ако се за тим укаже потреба на Косово и Метохију може да се уведе људство без икаквих ознака војске и полиције?

____________________

Чињеница да велике силе не признају, односно немају намеру да уваже Резулуцију 1244, за нас само значи да ми имамо врло мале могућности да нешто учинимо, рекао је данас председник Александар Вучић.

Вучић је то рекао на питање новинара може ли Србија, након учесталих напада на Србе и шпекулација пришштинских медија о распоређивању снага безбедности на административној линији, да на Косово „уведе“ хиљаду припадника својих снага безбедности, како то предвиђа резолуција УН.

Председник Србије је изјавио да се нада да ће компанија ЕрСрбија успети да послује позитивно и без подршке државе, иако је то у данашње време веома тешко у области авиосаобраћаја.
„Ако искључите прекоокеанске летове, ја сам сигуран да они и сада послују позитивно. Што је застрашујуће тешко. Да не говорим у каквој су ситуацији Монтенегро ерлајнз или Кроација ерлајнз“, рекао је Вучић.

„То није право и то није правично, али ми се боримо у складу с врло малим могућностима и унутар веома уског маневарског простора и наше је да се боримо“, рекао је Вучић.

Како је појаснио, он је лично поводом идеје о повратку хиљаду војника упозорен да ћемо, ако то покушамо, доћи у сукоб с највећом војном силом на свету.

„Ако покушате да уђете са својом војском и својом полицијом на Косово, НАТО ће то да третира као непријатељски акт“, пренео је председник упозорење које је добио.

Каже и да је више пута поредио ситуацију, рецимо, с резолуцијом о Јерусалиму, где су западне силе одбациле Трампов притисак да своје амбасаде пребаце у тај град, како је урадила Бела кућа.

Они су то, додао је, правдали чињеницом да би такав поступак био у супротности с резолуцијом о Јерусалиму.

„Ја сам им тада рекао да се сви заједно понашају противправно кад руше Резолуцију 1244, а они онда слежу раменима, погледају у своје саветнике и…ништа“, навео је.

То је, каже, озбиљна ситуација, те жели да грађанима објасни да те људе не интересују право и Резолуција 1244, већ сила и фактичко стање.

„Важи само право силе и ми у складу с тим морамо да се трудимо да сачувамо мир и безбедност и да сви градимо бољи живот и јачу економију“, поручио је Вучић.

Агенције

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Поглавник Вучић: Биће више Хрвата на власти у Србији

5 (2) * Поводом захтева хрватске мањине да више учествује у власти у Србији, Вучић …

Бизговчина преговара осам година и понуда коју ће Србија добити је да је признају шиптарске нарко и терористичке банде

5 (5) Београд је добио одговор на питање — шта добија уколико призна независност Косова? …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend