ВЕЉА ИЛИЋ ОШТРО ПО НАПРДЊАЦИМА У ЧАЧКУ: Нарко-дилери, лубеничари, лимари и тапетари не могу да воде мој град!

ЧАЧАК – После дугог низа година у чачанској скупштини појавио се председник Нове Србије и бивши градоначелник Чачка Велимир Илић.

Он је изјавио да челни људи града нису дорасли функцијама које обављају, позвавши председника локалног парламента Игора Трифуновића да поднесе оставку.

„Не може тапетар да избаци професора, декана, лекаре…. Нису овде дошли уличари и нарко-дилери. На власт су дошли најгори и они желе да сакрију то што раде. Колико младих људи одлази без повратка зато што су на власти лимари, наркодилери, конобари, лубеничари, тапетари и остали. Свака част сваком занимању, али они се морају доказати на неком другом месту, а не у вођењу града. Елита овога града се тера из Чачка. Остаје шљам и брлог, а шљам и брлог донеће зло. Ја сам се 20 година овде борио за демократију и неће је нико погазити, па ни Игор Трифуновић. Ко је њега изабрао? Нека изађе на име, па нек освоји мандат“, казао је Илић.

Он је изјавио да се диви одборницима који издржавају све током заседања.

„Овде којекакви клошари избацују из сале човека који је 20 година био декан Агрономског факултета, лекаре, професоре. То нема нигде на свету“, рекао је лидер Нове Србије.

Курир.рс/мораваинфо.рс/Фото: Александар Јовановић

Актуелно

Ваздушни десант Вучићеве мафије: Српским небом лете Вођине конфете

Од доласка на власт Александар Вучић разара суверенитет Србије и најважније ресурсе поклања странцима. Прелазак …

Доњи Милановац: Народ плаћа техничку воду по цени пијаће!

Поштовани, Обраћам вам се са вешћу о катастрофалној ситуацији у Доњем Милановцу (општина Мајданпек) у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons