Више немамо право на грешке, лажне и подметнуте вође који ће нас зарад својих личних интереса продати!

0
(0)

Након забране „Сверодитељског“ протеста и конференције за штампу где су организатори позвали народ да кроз литију монаха Антонија искажу своја мишљења како о тровању наше деце,отимања од стране социјалних служби, истополним браковима, тако и о питању Косова и Метохије почео је линч на организаторе најпре од стране „Блица“ а онда и осталих режимских медија.

Интересантно је да ниједна телевизија са националном фреквенцијом није преносила скуп на коме је било више од 5000 људи. Оно што је заиста утисак протеклих дешавања је да се народ буди и да има воље и жеље за променама, оних суштинских, коренитих што је власт и препознала и на основу тога увела де факто медијску цензуру. Поред свега овога ових дана смо сведоци и покушаја уплива одређених организација које покушавају својим позивима да обесмисле ова догађања и унесу страх међу народом.

Поред Др Јоване Стојковић, покрета дијаспоре РОД, Војног синдиката, удружења „Срби на окуп“ и још низа појединаца,организација и покрета које су учествовале и учествују у општем сабирању народа око својих идеја јављају се сумњиве организације којима је план јасно инфилтрирање међу нама, прављење хаоса и обесмишљавање наших протеста! Овом приликом им морамо поручити да су „откривени“, да нас не занима њихова повезаност са актуелним режимом или можда личне тежње и да нећемо дозволити било какве упаде, тајне групације и деловања на нашим окупљањима.

Такође се обраћамо народу Србије да не одустане, настави са националним буђењем и искаже свој бунт према свим негативним дешавањима у друштву. Саборност, окупљање и удруживање је једина шанса нашег народа да се избори са невољама у којима се нашао. Више немамо право на грешке, лажне и подметнуте вође који ће нас зарад својих личних интереса продати. Морамо истакнути да ниједна политичка странка није дала званичну подршку како нашим скуповима током фебруара и марта ове године тако и овом „Сверодитељском“ протесту чиме су доказали да се против њихове сујете и интереса не може! Само сами, уз свој народ, цркву, војску и дијаспору можемо доћи до ослобођења.

На крају овог обраћања цитирао бих своју сестру,саборца и пријатеља др Јовану Стојковић „Позивам људе да се освесте, да схвате да ово није игра, да су ови кренули са свих страна, да су им намере лоше, да љубави према својој држави и народу немају, и да заиста, људи имамо сами себе! Народ је сам, као у доба наших предака, хајдучки да се организујемо и да видимо да спашавамо шта се спасти може!“.

НЕМА ПОВЛАЧЕЊА, НЕМА ПРЕДАЈЕ ! ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО!!! КОСОВО И МЕТОХИЈУ ВАМ НЕ ДАМО! СРБИЈУ ВАМ НЕ ДАМО!

Саопштење иницијативе „НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

У сукобима Трампових присталица и антифе током протеста у Вашингтону више рањених и повређених (видео)

5 (4) Током протеста у Вашингтону избили су сукоби присталица десничарске групе „Поносни момци“ и …

Блокиран центар Београда због протеста малих привредника (видео уживо)

5 (3) Kао што је и било најављено прошле недеље, незадовљни мали привредници окупили су …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend