Владате читаву деценију па вам делови полиције и служби раде за мафију?! Ајде не сери!

Владате читаву деценију па вам делови полиције и служби раде за мафију?! Ајде не сери!

Србија данас коментар: Да ли ико нормалан ко има бар једну мождану вијугу у глави може да поверује у ове небулозе Владимира Ђукановића којима он покушава да опере одговорност како политичку тако и ону кривичну коју сноси читава тзв. Српска напредна странка која је ништа друго до политичко крило мафије и организованог криминала у Србији? Владате Србијом већ готово деценију, контролишете апсолутно све медије са националном фреквенцијом, контролишете све токове капитала и финансија у земљи, контролишете већи део те тзв. опозиције, само су вам некако изван домашаја остали велики делови полиције и служби који су ето вама иза леђа радили за криминалце попут Беливука и његове паравојне формације криминалаца које сте управо ви регрутовали и створили како би силом увели у ред оне који су се противили вашем криминалном и издајничком режиму. Више сте од годину дана ћутали и гледали како вам буквално на 500 метара од резиденције председника у бункеру на партизановом стадиону комадају и секу људе. Ту на мање од километар је и централа цивилне службе безбедности којом управља ваш кадар. Онај познати квалификовани керамичар што је и сам кркао и годинама био на јаслама једног другог криминалца у Крушевцу. Ћутали сте и гледали више од годину дана како ваша паравојска меље људе и претвара их у ћевапе. Лидер ваше мафије Вучић није са тим вашим паравојним крилом мафије кренуо у обрачун зато што брани Србију јер га за Србију заболе Ћипуљић већ зато што му је син постао сведок извршења тешког кривичног дела те је тако био сведок како је по тврдњама добро обавештених кругова дошао у ситуацију да седи поред Беливука и његове жртве којој је била одесечена глава и стављена на леђа. Шта ћете да радите када се те фотографије пре или касније појаве у јавности и шта ћете да радите када се појаве фотографије и видео снимци Вучићевих сусрета са Беливуком? Где ћете онда?

_____________________________________________________________

Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић изјавио је да је добар део полиције радио за банду ухапшеног Вељка Беливука и да бивши министар унутрашњих послова Небојша Стефановић треба да “иде у затвор” ако је био покровитељ криминалаца.

„Озбиљан део власти је учествовао у томе. Добар део полиције је радио за њих, па су могли да убију кога су хтели“, рекао је Ђукановић у специјалној емисији Телевизије Пинк, посвећеној данашњем тексту Мреже за истраживање криминала и корупције – КРИК о наводној тврдњи Беливука да му је председник Србије Александар Вучић тражио услуге.

Тај текст је део кампање да би се тражила оставка Вучића, изјавио је Ђукановић, уз констатацију да “неко из тужилаштва и суда допушта да то изађе у јавност”.

Имали су разгранату мрежу тужилаца и судија, поједини руководиоци у правосуђу руше Вучића, тврди Ђукановић.

Према његовим речима, “95 одсто судија су честити, али неки не излазе из амбасада и део су хоботнице”.

Небојша Крстић, некадашњи саветник бившег председника Србије Бориса Тадића, текст КРИК-а је назвао “политичком, криминалном и медијском манипулацијом”. „КРИК је нека врста мафијашког мегафона“, изјавио је Крстић.

Власник листа Информер Драган Вучићевић је рекао да је најавио да ће у четвртак увече објавити кључни снимак на основу којег се може јасно закључити ко је наговарао Беливука да лажно оптужи Вучића, али да је, по савету адвоката, од тога одустао, јер би могао угрозити кривични поступак и судски процес.

Фонет

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

БРАВО ВУЧИЋУ! Србија први пут има испод 62.000 новорођених беба и више од 115.000 умрлих

БРАВО ВУЧИЋУ! Србија први пут има испод 62.000 новорођених беба и више од 115.000 умрлих

Када је реч о демографији, прошла година је била поражавајућа за Србију, први пут од …

Срби не могу на КиМ са својим таблицама, а Вучић гради ауто-пут до Албаније!

Срби не могу на КиМ са својим таблицама, а Вучић гради ауто-пут до Албаније!

Др Дејан Мировић, између осталог и аутор књиге “Бриселски споразум: хронологија и последице” објашњава за …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *