Економија

Врати радницима и пензионерима плате и пензије које си опљачкао и врати цену струје из 2012. год па да проверимо буџетски дефицит

Премиjер Србиjе Aлександар Вучић изjавио jе данас да дефицит у августу износи 6,8 милиjарди динара, а не 25 милиjарди, колико су се “неки коjима смета jака, снажна и богата Србиjа” надали да ће бити.

Премиjер Србиjе Aлександар Вучић изjавио jе данас да дефицит у августу износи 6,8 милиjарди динара, а не 25 милиjарди, колико су се “неки коjима смета jака, снажна и богата Србиjа” надали да ће бити.

Вучић jе у Смедереву, обjаснио да jе Србиjа ушла у период динамичног раста и истакао да се више неће враћати у рецесиjу.

“Зато и разумем нервозу многих коjима смета jака, снажна и богата Србиjа, коjа то можда неће бити у наредних годину или две, али за четири или пет година сигурно хоће”, казао jе премиjер.

Према његовим речима, многи су говорили да ће Србиjа ове године бити у рецесиjи због мера фискалне консолидациjе, а испоставило се да “смо ипак ми били у праву коjи смо говорили да ће Србиjа бити у плусу”.

“Jа данас вама саопштавам да ће Србиjа већ ове године имати раст већи од jедан одсто, следеће већи од два одсто, а 2017. већи од три одсто”, рекао jе Вучић.

Oн jе поновио да jе реформа српске економиjе његов “дипломски рад”, и – осврнувши се на наводе опозициjе, интересних група, као и поjединаца на друштвеним мрежама, коjи, су, како jе приметио, обмањивали jавност по питању нивоа дефицита – показао папир са броjкама на коме jе приказано, како jе рекао, колико jе мање од планираног Србиjа потрошлиа, а колико jе више зарадила.

“За оне коjи су се надали да ће нам дефицит у августу бити 25 милиjарди, а нама jе дефицит 6,8 милиjарди, могу само да кажем да не разумем људе коjи не воле своjу земљу и не радуjу се њеном успеху. Mи ћемо наставити као и до сада и имаће разлога за тугу, ако своjу већ своjу земљу не воле довољно”, уверен jе премиjер.

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

 1. Ја боли га уво, па он није ту нњезнам због чега, већ је подобан за извођача радова и легитимни је предстваник страних интереса. Он није пробле, ми смо проблем, да ми сви који нисмо ни у једној политичкој партију у Србији јер смо у неизмераивом броју над свим овим нашим узрочницима нашег тоталног осиромашења. Крајње је време да се почнемо брзином светлости удруживати и самоорганизовати да би све ове узрочнике изоловали и санкционисати. Ово је и позив за удруживање. поздрав ДРАГАНешковић. Сад следи оно главно, а то је:……………………………………………………………………………………………………………… Време је нови друштвњени систем који одудара од свачања која имамо данас.
  Дан данас се ништа не догађа случајно.
  Да, за један другачији живот. Али, то не зависи од других, већ само од Вас и мене, јер у овом нема учитеља, нема ученика, нема вође, нема гуруа, нема господара, нема спасиоца. Ви сте учитељ и ученик, Ви сте господар и вођа, Ви сте гуру и спасиоц. Ви сте све као и ја.
  Учити, сватити, разумети значи променити се.
  Никада не мојте сумњати да малена група преданих и одлучних грађана може променити свет. На такав се начин свет досада једино и мењао.

  Кад је ваше име написано на Вашем документу са великим првим словима вашег имена и презимена, то представља “CAPITUS DIMINUTION MINIM”. Што се догађа када се мењају породични односи човека. То је минимални губитак права.
  Када је Ваше презиме представљено свим великим словима, то представља “CAPITUS DIMINUTIO MEDIA” што се догађа кад човек изгуби своје право држављанства али не и право на слободу. То значи да можете бити новчано кажњени али не и поробљени или затворени.
  Али ка је Ваше цело име на документу написано великим словима то представља “CAPITUS DIMINUTIO MAXIMA” што значи да се стање тог човека миења из слободе у ропство. Сва права држављанства и породице су предана. То значи да можете бити новчано кажњени, затворени и поробљени у било ком износу, и било ком трајању, на милости предлога државе. Али важно је приметити да ако се легално не вежете за те документе где се одричете својих права и да не представљате «КОРПОРАЦИЈУ», не моратзе ићи ни на какав суд.
  На овој Плавој планети постоје две врсте закона, један се зове «ЦИВИЛНИ Закон», што је закон о земљишту, док други закон се зове «АДМИРАЛИТЕТ», што је закон о водама. Овај закон под именом «ПОМОРСКИ АДМИРАЛИТЕТ» је «БАНКАРСКИ Закон».
  Према томе, «корпорација» и «влад» и «људи» који хоће да Вас контролирају, они направе «другог Вас» и тај «други Ви» кога контролирају, кога су створили, они се пише свим великим словима.
  Сваки пут кад добијете рачун, судску тужбу, казну, карту, кад Вам пошаљу рачун из водовода, електричну енергију, телефон …., проверите?
  На Вашој возачкој дозволи, здраственој књижици, личној карти, пасошу, катици осигурања . . . .
  Све што има везе са бизнисом, Ваше име ће се увек појављивати написано великим словима јер само сва велика слова имају везе са банкама и владама.
  Морате те се пробудити и сагледати у потпуности како ови окови стварно се намећу и функционишу ускрачујући и отимајући Вам сва Ваша апсолутна природна права природне животне особе.
  Јер једном кад све то сагледате, сватите и разумете као Србин не морате одговарати британској комерцијалној дрскости и окрутности названој «СУДОВИ». Не морате ићи на «Судове»- идите на «Суд» само кад пристанете да идете на «Суд». Када Вам пошаљу позив за «суђење» , нешто су Вам послали, Ви погледајте у то и кажите: «Хеј, ДРАГАН», то нисам ја, ово је све написано великим словима!».
  Великим словима се пишу називи « КОРПОРАЦИЈА «
  Они који су оптужени од стране тих «судова поморских адмиралитета» најчешће не разумеју да су добровољно кажњени или затворени.
  Кад Вас «судови» прозове и пита да ли је то Ваше име, они који кажу « да « , вербално пристају да представљају «уметну особу» коју то име предстаља.
  Ваше апсолутно право као природну особу су право на живот, сигурност и имање и све то је веома важно.
  Запамтите да никад не можете бити лишени свих ових једноставних права осим ако их се Ви добровољно не одрекнете.
  Све ово је потребно разумети и сватити да Ваша права ако желите да Вас она штите. позз. ДРАГАН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!