Вучић догодине у Београду организује еуропрајд јер тако популаризује природну породицу и рађање деце!

Вучић догодине у Београду организује еуропрајд јер тако популаризује природну породицу и рађање деце!

Шизофренија Александра Вучића видљива је свуда и на сваком кораку. Та његова шизофренија условљена биполарним поремећајем личности којој је одавно било потребно клиничко лечење прелица се и излила свуда по држави. Александар Вучић и његова странка назадњака су пуко и огољено лице истинског зла. Док лаже о независној и сувереној политици коју наводно води из доњих интерних делова Ангеле Меркел само му вире пертле. Док лаже о успесима његове националне политике на Косову и Метохији седи са ратним злочинцем и терористом Хашимом Тачијем у вашингтонском стејкхоусу где док крка стрип стејк ужива у вину којим га части тај исти ратни злочинац, терориста и убица Срба Тачи.

Док лаже и невероватним економским и привредним успесима сам је за девет година његове владавине Србију задужио више него Тито, Милошевић, Ђинђић, Коштуница и Тадић заједно. Тако је дуплирао српски јавни дуг од његовог доласка на власт а да је економија у земљи и даље у очајном стању. О томе најбоље сведоче катастрофални спољно-трговински биланси и губици који се мере десецима милијарди евра.

Најодвратније у том његовом лудилу је чињеница да је јуче био гост Виктора Орбана у Будимпешти где је говорио на четвртом демографском форуму о томе како подстаћи наталитет и поправити демографску слику Србије. У исто време Србија је први пут у својој историји од када се мере ти подаци у протеклој години имала само 62.000 новоређених беба и преко 115. 000 умрлих. катсрофални подаци за било коју земљу а нарочито Србију из које плус сваке године оде око 50.000 људи и то трбухом за крухом како би себи и њиховим породицама могли да обезбеде најсовнију егзистенцију.

Док је тако говорио о природној породици, деци и наталитету у Будимпешти глуматају некаквог политичара и државника од центра Београда је пре који дан направио забрањени град у коме су само могли да шетају локални и увозни хомосексуалци. Које је бранимо читавом бригадом београдске полиције плус полицијским појачањем које је пристигло из свих делова Србије. Тако је Вучићу и његовом режиму оличеном у Ани Брнабић много стало да природне породице и рађање деца и наталитета у Србији да ће догодине на улице Београда поред локалних хомосексуалаца извести и европске хомосексуалце које ће довући из свих делова Европе.

Тако ће Александар Вучић, Ана Брнабић и српска напредна странка уз помоћ коалициних дупелизаца из СПС-а и и Ивице Дачића од Београда направити Содом и Гомору јер су од смртног греха содомије направили државни пројекат који прате иначе сви пропагандни садржаји. И то у граду који је његов оснивач посветио Пресветој Богородици. Само да Србија и Београд због пар лудака у врху државе не прођу као прави Содом и Гомора јер Бог дуго трпи ал јако бије.

Свети Илија

Србијаданас.нет

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Ваздух у Београду поново најзагађенији на свету

Ваздух у Београду поново најзагађенији на свету

Ваздух у престоници синоћ је по ко зна који пут био опасан за дисање, а …

СТИГАО АПАРТХЕЈД! Од суботе у Србији глобалистичка секта уводи ковид пропуснице!

СТИГАО АПАРТХЕЈД! Од суботе у Србији глобалистичка секта уводи ковид пропуснице!

Од суботе у 22 сата уводимо ковид пропуснице за све угоститељске објекте у затвореном простору, …

Један коментар

  1. ŠTA REĆI, LUDAK BEZ STIDA I SRAMA, U BUDIMPEŠTI PRIČA. I LAŽE, A ISTI TAJ ORBAN JE URADIO ONO ŠTO OVAJ NAŠ BILMEZ NIKADA NEĆE!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *