Вучић доживео нервни слом за време емисије "Интервју" на тв Пинк

Вучић доживео нервни слом за време емисије “Интервју” на тв Пинк

У току живог програма, емисије на ТВ Пинк, која је и овога пута била режирана, уз намештене телефонске позиве од стране активиста Српске напредне странке, публике која је аплаудирала на знак, Миломира Марића који је ћутао и као теле бленуо у полуделог госта, водитељке која није знала како да постави питање и како да реагује на ово психичко стање у студију, председник Србије је доживео рекли бисмо благи нервни слом.

Наиме, он се све време свађао сам са собом, сам себи постављао питања и давао одговоре и док је у студију владала непријатна тишина, вадио је слике, беснео, продужио емисију најмање пола сата и свађао се са умишљеним противницима којима би говорио наглас “Ви ви што се радујете, ви ви што ме мрзите”.

Нејасно психичко стање би требало овом народу коначно да објасне стручњаци и да јавно проговоре о чему се овде ради и ко то прикрива оболење нашег председника.

Тишина тамо Блогспот

фото: Пинк.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вучић преко лобиста у Русији хоће да купи себи подршку и одрекне се још 29% НИС-а!

Вучић преко лобиста у Русији хоће да купи себи подршку и одрекне се још 29% НИС-а!

Александар Вучић остаје све више без подршке, како на истоку, тако и на западу, а …

Не плаши се Вучић сусрета с Путином због гаса, већ из овог разлога

Не плаши се Вучић сусрета с Путином због гаса, већ из овог разлога

Сви споразуми које је режим председника Александра Вучића потписао са албанским сепаратистима у Приштини биће …

4 Коментара

  1. Опроштајни интервју одлазећег премијера (можда обједини обе функције?) одвијао се по старим нњеговим манирима: он креира питања он измишља одговоре и то пластично и јасно са фотографијама пре и после. Ипак највећу упечатљивост дају присутни, који не штеде дланове, сендвичи били енергетски богати. Констатација да долази “златно доба”, плате су много веће него на почетку мандата. Статистика га на велика врата демантује, лидери смо у региону и шире по беди, глади и сиромаштва. Испаде и најбеднији у Африци су бољи од нас, скоро два милиона су на ивици глади и беде. Уместо златно доба, које ће стићи са закашњењем, наше садашње доба је рђаво као зарђало гвожђе. Изгледа сви они који износе реалне резултате и успехе су против премијера, а они који умно лажу гласаче су његови омиљени медији Пинк, Информер, те Вулин.

  2. Пинк, Информер, те Вулин …. су говна!

  3. AKO ISTORIJA NE LAŽE…JEDINI DRŽAVNIK KOJI JE OVAKO PADAO U HISTERIJU JE …..H I T L E R !!! *

  4. Дајте линк на фејсу, појма немам за то…ајде….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *