Вучић и Дачић нас опет зајебавају а сад су и Македонију увукли у њихове идиотизме

ПОВРАТАК особља српске амбасаде у Скопљу почеће сутра, а амбасадор Србије ће се вратити 31. августа, саопштило је данас Министарство спољних послова Србије након што су министри спољних послова Србије и Македоније Ивица Дачић и Николе Димитров разговарали телефоном.

У саопштењу је наведено да ће амбасадорка Србије Душанка Дивјак-Томић затражити сусрет са македонским премијером Заевим већ 1. септембра.

На основу договора председника Србије Александра Вучића и македонског премијера Зорана Заева, два министарства ће путем дијалога решавати сва отворена питања, с циљем унапређења пријатељских односа између две државе и два народа‎, наведено је у саопштењу.

Најављено је и да ће се министри Дачић и Димитров у петак састати у Нишу.

Бета

Актуелно

Нови закон: Сви постају обавезни донатори органа уколико се писмено не успротиве

Београд – Министар здравља Златибор Лончар изјавио је да ће се предлогом новог Закона о …

У марту републички избори и противуставни референдум за потврђивање „Бриселског споразума“

Из извора блиских СНС-у портал Политикон дошао је до информација да ће у марту 2019. …

2 Коментара

  1. Pojeli su govnusinu ko kuća. Planirali su da nas nedelju-dve razvlače po makedonskom cirkusu, a onda da nam tresnu zakon o prodaji zemlje u lice, ali nije uspelo, cirkus nije izdržao, popustilo u Makedoniji, popustilo i ovde. Svi znaju sve, breša je provaljena i sad se više ne može zaustaviti. Ovo je početak njegovog kraja i on to odlično kapira. Iscrpao je sve svoje „veštine“ (čitaj „podlosti“) i više mu ni jedna ne radi posao. Sad je stvarno sam na ledini. Gotov je.

    • Zašto ni pedalj? Pa zato što je nama svejedno koliko stranac ima zemlje. Čitava Srbija se može rasprodati ili odjednom kako je predvidjeno SSP-om, ili malo po malo, dva po dva hektara, kako je, kažu, predvidjeno nacrtom zakona. Šta je nas briga koliko stranaca je u vlasništvu naše zemlje. Našu zemlju treba da poseduju SAMO naši ljudi. Mogu da imaju fabrike, skladišta, stanove, kuće, ali svaki pedalj Srbije mora biti u rukama SRBA. Samo to nam osigurava kakvu-takvu budućnost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons