Вучић и Дачић су потписима на Брисeлски споразум ИЗДАЛИ и ПРОДАЛИ СРБИЈУ!

Вучић и Дачић су потписима на Брисeлски споразум ИЗДАЛИ и ПРОДАЛИ СРБИЈУ!

0
(0)

Слушамо данас напредњачке кербере како лају као бесни пси и оптужују све и свашта за готово безизлазну ситуацију у којој су се нашли преостали Срби на простору Косова и Метохије. Министар унутрашњих послова Стефановић сваки дан лупета тешке небулозе чинећи при томе и кривична дела обмањивања јавности, ширења дезинформација и панике покушавајући да на идиотски начин сакрије улогу који је његов шеф БЕЗМУДИ ВУЧИЋ имао у довођењу Срба и српске државе у ситуацију у којој се они данас налазе на Косову и Метохији.

Безобразлук криминализоване напредне банде на власти је тако велики да они за стање у коме се данас Срби и Србија налазе на простору Косова и Метохије проналазе кривце и у шиптарима, КФОРУ, НАТО, ЕУ иако чињенице говоре нешто сасвим супротно. Главни и основни крвици за како рекосмо готово безизлазну ситуацију у којој се данас налазе Срби Косова и Метохије а са њима и српска држава су нико други до велеиздајничка говна оличена у Александру Вучићу и Ивици Дачићу.

Вучић и Дачић су потписима на Брисeлски споразум ИЗДАЛИ и ПРОДАЛИ СРБИЈУ!

Управо је Ивица Дачић као шеф српске владе у којој су огромну већину имали напредњаци и у којој је као министар одбране и подпредседник владе седео и Александар Вучић 2012. године потписали Бриселски споразум у којем цитирамо стоји следеће у тачкама седам и осам:

7. Полиција ће бити јединствена и то ће бити косовска полиција. Читава полиција са севера Kосова треба да буде интегрисана у оквире косовске полиције. Плате ће исплаћивати једино косовска полиција.

8. Припадницима других безбедносних српских структура биће понуђено место у одговарајућим косовским структурама.

Данас министар унутрашњих послова Стефановић лупета како они имају некакав договор са КФОР-ом да шиптарска полиција неће улазити на север покрајине пре најављивања?! Министар је остао дужан да нам објасни где је , када и ко потписао тај договор са КФОР-ом и шиптарима? Да видимо то црно на бело или је то још један од оних чувених усмених договора које су напредни идиоти правили са окупационим силама а који апсолутно никога ни на шта не обавезују!

Вучић и Дачић су потписима на Брисeлски споразум ИЗДАЛИ и ПРОДАЛИ СРБИЈУ!

Дачић је 2012. године потписао укидање српске полиције и читавог система безбедности на простору Косова и Метохије зашта ће ђубре и кривично да одговора да му је сам Бог отац. Вучић је све то оверио 2015. године када је његовим потписом на простору Косова и Метохије укинуо читав правосудни ситем Републике Србије и предао га у руке окупатора. И тај ће велеиздајнички олош итекако за то кривично одговарати јер кривична дела која су починили он и Дачић никада не застаревају.

Данас су тој велеиздајничкој банди криви сви осим оних који за тренутно стање на Косову и Метохији сносе највећу кривицу а то су нико други до Александар Вучић познатији као БЕЗМУДА ПЛАПИЧКА и Ивица Дачић. 

Не само да ће они кривично одговорати за тешка кривична дела која су починили против суверенитета, интегритета и територијалне целовитости Републике Србије већ са њима кривичну одговорност сносити и сви они други који су било вољно или невољно учествовали у комадању територије Републике Србије и предаји делова њене суверене територије окуптоару и терористичким нарко банадама шиптара. Почевши од судија Уставног суда Републике Србије који су одбили да раде њихов посао па до оних судије и полицајца који су запослени у тзв. правосудном или безбедосносном систему окупатора на простору Косова и Метохије па све до оних у централној Србији било да је реч о тужилаштви или полицији који су допустили не мрднувши малим прстом да им агентурна мрежа под контролом странаца арчи и уништава земљу и народ.

Сви ћете на робију мајку ли вам јебем идиотску! Сви до једног!

Милинко Милинчић

Србија данас

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Руски медији: За коначну издају КиМ, Вучићу треба послушни патријарх

Руски медији: За коначну издају КиМ, Вучићу треба послушни патријарх

4.9 (10) На сајту руске федералне новинске агенције Регнум објављен је текст Сергеја Артјоменка, познатог …

Зна ли ико чиме се ова жена бави и коме то она таква неспособна одговара на челу Тужилаштва?!

Зна ли ико чиме се ова жена бави и коме то она таква неспособна одговара на челу Тужилаштва?!

4.8 (5) Према Уставу Републике Србије, јавно тужилаштво требало би да је „самосталан државни орган …

2 Коментара

  1. Тако је Милинко, браво! Знамо их све и њихове породице. Нико неће уживати у плодовима крваве издаје.

  2. koliku za njega vaznost ova izdaja ima moze se suditi po pogledu ludoga dacica u guzicu naslednika musolinija. — sto zeleo to ispod nosa imao.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend