Вучић је најобичнија кукавица која има жестоки страх од народа (видео)

4.8
(11)

Народна пословица каже да онај кога змија уједе после тога има страх и од гуштера. Тако и наш врли и храбри председник Вучић. Док је у октобру 2000. године гледао како се насилним путем руши режим Слободана Милошевића којем је и он припадао знао је да бес народа и насиље могу и њега да поткаче. Зато је тих дана тадашњи радикал буквално нестао из јавности, притајио се и ућутао. Знао је добро да тих дана Београдом шпартају наоружане групе људи који буквално силом оружја отимају институције и хапсе припаднике Милошевићевог режима. Веома брзо је схватио да су полиција и војска продали и издали Милошевића и знао је да се и он веома лако може наћи на удару маса од којих има исконски страх.

Та епизода из октобра 2000. године оставила је веома дубоког трага на његову психу. Вучић је тако у два наврата ове године дошао у блиски контакт са масама људи који су протестовали против његовог криминалног и велеиздајничког режима. Онај исконски страх од народа који носи већ готово 20 година у њему поново је прорадио када је опозиција 16. марта ове године упала у зграду РТС-а у Абадаревој улици у Београду. Не само да је Вучића тада обузео страх од онога што се дешава већ га је тај исти страх и паралисао тако да је опозиција у РТС-у провела готово два сата пре него што је уследила реакција Жандармерије. Вучић је тада мислио да је почео државни удар и веома добро је знао да пад РТС-а значи и пад његове криминалне и велеиздајничке мафије на власти. Реакција Вучићевог режима је уследила тек пошто су схватили да иза опозиције и њиховог упада у РТС не стоји нико и да је тај упад у РТС одрађен на о рук и стицајем прилика.

Одмах по упаду у РТС Вучић следећи дан доживљава још један фрас када га опозиција која се тог дана окупила у Београду испред зграде председништва буквално окружује и заробљава. Маса народа тада креће да му скандира а они који су тада били у згради председништва сведоче да се Вучић том приликом буквално усрао од страха и да су људи из војне јединице која је задужена за његову безбедност имали проблема да га смире и опусте објашњавајући му да му не прети никаква опасност и да у случају потребе безбедно могу напустити тај објекат.  Вучић се 17.марта ове године смирио тек пошто је маса напустила околину председништва да би то вече на државним медијима говорио о својој храбрости иако се тај дан буквално тресао од страха.

Синоћ је страх поново овладао њиме пошто је опозиција најавила окупљање испред зграде РТС-а како би пропратила његово по ко зна који пут гостовање у емисији „Упитник“.  Одмах по најави опозиције да ће се окупити испред РТС зваладала је паника па су тако у обезбеђње зграде РТС-а поред јединица ПТЈ у цивилу и припадника београдске полиције послати и напредни батинаши ангажовани да врховном кукавици надувају и очврсну муда која му се напрасно испразне сваки пут када му прети блиски сусрет са народом којег пљачка, лаже и  терорише већ седам година.

Тако је синоћ на РТС-у опет говорио о његовој великој храбрости иако се веома јасно по говору његовог тела јасно могло видети да је веома несигуран и видно уплашен. Режимски медији су у току јучерашњег дана опет у јавност пустили текстове о некаквом атентату који прети врховном кукавици да би тако колико толико покрили ангажовање полиције и локалног полусвета који је буквално блокирао зграду РТС-а и њено окружење.

Више је него очигледно да Вучић има огроман страх од окупљања народа и да се веома плаши губитка контроле над РТС-ом који је главни пропагандиста његовог криминалног и велеиздајничког режима. Сваки пут када се опозиција приближи РТС-у Вучић буквално доживаљава фрасове. Онда су му за опоравак потребни дани и гомила небулозних прича које величају његову неспостојећу храброст.

Веома је извесно и да је опозиција после готово годину дана шетњи нашла место где ће најлакше и најефикасније притиснути Вучићев режим. Питање је само да ли у тој опозицији има људи који су спремни да Вучића и његове батинаше изведу на чистину и покажу их онаквима какви они заиста јесу. А нису ништа друго до најобичније кукавице.

Милинко Милинчић

Србијаданас.нет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучићу, ево стигла ти најновија понуда од ЕУ, на чело да је натакнеш!

5 (9) Председник Србије Александар Вучић рекао је да се нада да ће ЕУ разумети …

КОМЕ ЈЕ ПОТРЕБАН „МИНИ ШЕНГЕН“ или хоће ли српска сиротиња одлазити на печалбу у Албанију?

5 (5) Готово једна трећина људи у Србији живи са просечним приходом до 30.000 динара. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend