Вучић NATO ставио на располагање територију Србије и наш ваздушни простор

0
(0)

NATO улази у Србију, иако Србија не улази формално у NATO. Власт сврстава Србију у антируску војну коалицију по први пут у њеној историји и ставља је у позицију војне супротстављености Русији

УСВАЈАЊЕ Закона о потврђивању споразума између Владе Републике Србије и NATO за подршку и набавку (NSPO) о сарадњи у области логистичке подршке – представља још један крупан корак на путу потајног увлачења Србије у NATO, којим је власт закорачила прошлогодишњим потписивањем IPAP споразума.

Споразумом, који се потврђује законом, Република Србија добровољно уступа своју територију, ваздушни простор и инфраструктуру снагама NATO-а, њима се допушта несметан приступ свим државним и приватним објектима у којима се ради, омогућава размена поверљивих информација, гарантује дипломатски имунитет и друге привилегије, омогућава приступ објектима Министарства одбране…

Усвајањем овог закона, као и претходним закључивањем IPAP споразума, NATO улази у Србију, иако Србија не улази формално у NATO. Тиме актуелна власт одступа са позиција војне неутралности Србије, дрско газећи Резолуцију НС Републике Србије којом је она утврђена 2007. године.

Уместо да штити интересе Србије и доследним вођењем политике војне неутралности обезбеди да она буде прихваћена и гарантована, српска Влада следи остварује стране интересе, кршећи акте највишег законодавног тела Србије, пркосећи вољи огромне већине грађана и кукавички бежећи од референдума на коме би се они изјаснили о уласку Србије у NATO.

Предстојећи републички избори су можда последња прилика да грађани Србије искажу неповерење странкама које Србију увлаче у загрљај NATO и сврставајући Србију у антируску војну коалицију по први пут у њеној историји је стављају у позицију војне супротстављености Русији.

(изјава председнице ДСС Санде Рашковић Ивић)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Западна доктрина за Балкан до 2030: Срби су непоправљиви

4.8 (4) Kако НАТО намерава да стабилизује Западни Балкан у наредних 10 година. Вест једва …

Аутопут и железница НИШ-МЕРДАРЕ- ПРИШТИНА – лажни НАТО и “великоалбански “пут мира”

5 (10) Већ дуже време у медијима у Србији, посебно након тзв. Вашингтонског споразума, говори …

5 Коментара

 1. МОЛИТВА ПРИ УПАДУ НЕПРИЈАТЕЉА

  Господе сила, буди с нама, јер другога помоћника у тузи немамо, изван Тебе, Господе сила, помилуј нас.

  Суди, Господе, онима који нам чине зло, обори оне који хоће да нас оборе.
  Узми оружје и штит и устани у помођ нашу.

  Пресвета Богородице, за време живота мога не остави мене, не повери ме суду људскоме, већ сама заступи и помилуј ме.

  Сву наду моју полажем на Тебе, Мати Божја, сачувај ме под окриљем Твојим.
  Да васкрсне Бог и да се расточе непријатељи Његови и да побегну од лица Његовог мрзитељи Његови.

  Господе, Боже сила, Боже спасења нашег, Боже Који сам чиниш чудеса, погледај милостиво и снисходљиво на Своје смирене слуге, и чуј нас човекољубиво, и помилуј. Ево, наши се непријатељи скупише против нас, да нас униште и да разоре светиње наше. И Ти, који све знаш, знаш да су неправедно устали на нас и да се не можемо одупрети Њиховом мноштву ако нам Ти не помогнеш. И овако грешни и недостојни, кајући се, са сузама Ти се молимо: помози нам Боже, Спаситељу наш, и избави нас ради салеве Имена Твог, да не би рекли непријатељи наши: гле, оставио их је Бог, и нема онога ко их избавља и спасава, већ да познају сви народи да си Ти Бог наш, а ми деца Твоја, увек заштићавана Твојом влашћу. Покажи нам, Господе, Твоју милост, да би се примениле на нас речи које је Мојсије рекао Израиљу: “Будите одважни, стојте и видећете спасење Господње, јер ће се Господ борити зѕ вас.” Дај нам добро знамење, да виде сви који мрзе Православну веру нашу и нас, да се посраме и смире. О Господе, Боже, Спаситељу, Снаго и Надо и Заступништво наше, не помени безакоња и неправду народа Твог и не окрени се од нас у гневу Своме, него милостиво и снисходљиво посети Своје смирене слуге. Дођи нам у помоћ и разруши лукаве савете оних што нам зло мисле;суди онима који нас вређају и покори оне који се против нас боре; обрати њихову нечисту дрскост у страх и бекство. Опрости грехе онима којјима си доделио да у борби положе своје животе зѕ веру и отаџбину и дај им нераспадљиве венце у дан Праведног Суда Твог. Јер си Ти Заступник, Победа и Спасење свих оних који се надају у Тебе, и Тебе славимо, Оца, Сина и Светога Духа, сада и увек и у векове векова. Амин

 2. Bravo Skendere Musliju. Govno pičkousto

 3. Dok smo se mi brinuli da li ce do kraja izdati i priznati Kosovo, ovi pustise okupacionu vojsku u celu Srbiju! Sada mozemo ponosno reci da Srbija vise uopste i ne postoji, pa ne moze vise ni biti izdata! Ovakvim postupanjem su teletabis vlasti Srbije postigle verovatno nedostizan stepen unistenja „sopstvene“ zemlje, ako su je oni za to ikada i smatrali! Na izbore u Srbiji ce se ici posle oslobodjenja od okupacije, a da li cu to uopste doziveti, nisam bas siguran!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend