Насловна / Србија / Друштво / Вучић по угледу на Милошевића планира контрамитинг за 17. јануар

Вучић по угледу на Милошевића планира контрамитинг за 17. јануар

Велеиздајник Вучић је дефинитивно у паници због све масовнијих опозиционих шетњи суботом у Београду јер по информацијама које стижу до нас за 17. јануар ове године у Београду планира контрамитинг који се наводно организује како би се дочекао руски председник Путин а у ствари је ништа друго до контрамитинг како би се јавним изливом подршке на улицама Београда парирало опозиционом окупљању и све већем притиску на Вучића и његову велеиздајничку и лоповску банду.

Сходно томе су сви општински одбори СНС-а из централе добили листе са квотама људи који на тај митинг морају да доведу. Централа СНС има план да на тај контрамитинг 17. јануара доведе 120.000 људи.

Србија данас

Актуелно

Радови на аутобуској станици у Београду нису почели ни 15 месеци од „почетка радова“

Београдска аутобуска станица (БАС), чији је почетак градње у новобеоградском блоку 42 у фебруару прошле …

Инсајдер: Ласта пред приватизацију остала и без старе и без нове аутобуске станице

Саобраћајно предузеће Ласта у већинском државном власништву, одлуком државе, а због реализације арапске инвестиције, пројекта …

Један коментар

  1. ne samo smrad klintonski, kerovi im familiju, nase pare dobija da po djavolskom ramenu tapse …
    — a oce li, ucitelji djake terati na ulice da velikom picoustom ode pevaju i cvece bacaju, slavna uprava varosi beograda isterana iz toplih jazbina da poklekne pred ustasko-krapinjanskim neandertalcem a premudri akademije clanovi predvodjeni ludim ,,doktorom,, sa koscurinom u grivi umotanoj, tudjim knjigama da masu, posto svojih nemaju. — bice prilika da samo neki mocnici nesmetano kume obilaze i pomoc ponude. — a barbara novinarka, nasa christiane aman/dajte joj/pampur ce izvestavati mucajuci, nemogavsi od dugonoge sefice predpisani tekst zapamtiti, kad bude sa gradske periferije direktno ukljucenje imati. — ne znam dal ce picousti car u zlatnoj kociji prolaziti il ce mu umesto nje oklopni transporter ponuditi, al k smehu bi za nas LJUDE trebala ova parada ponosa i gurbetski cirkus biti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *