Вучић верује да сваку болесну идеју може да спроведе у дело: Шприцаће нас, па ко преживи
фото: Санџачке

Вучић верује да сваку болесну идеју може да спроведе у дело: Шприцаће нас, па ко преживи

4.8
(16)

Александар Вучић је изнајмио грађане за медицинске експерименте, а Србију је претворио у огледно добро глобалистичког пројекта, којим ће уништити „свет какав смо познавали“ и формирати „нова стварност“. У пракси, то значи да ће већ у новембру више од два милиона грађана бити вакцинисано против грипа, а затим дупло више против корона вируса. Kо одбије вакцинисање биће новчано кажњаван, неће моћи да се запосли, лечи и путује, а деци ће бити забрањено школовање. За реализацију тог пројекта, којим ће бити погажена људска права, Вучић је добио подршку глобалистичких ментора, али и већег дела лажне опозиције.

Предраг Поповић

У Израелу већ неколико недеља трају грађански протести. Незадовољни стратегијом коју власт примењује у борби против пандемије короне, демонстранти одевени у затвореничке униформе и с лисицама на рукама носе маске с ликом премијера Бенџамина Нетањахуа.

У Србији је касно за такве перформансе. Овде више нема времена за игру, уместо „глумаца“ требало би што пре правом Александру Вучићу ставити лисице на руке и спровести га у ћелију.

Ако он, под хитно, не заврши у затвору, цела Србија ће бити претворена у концентрациони логор.

Модел орвеловског система, који Вучић намерава да формира, већ је примењен у неким кинеским покрајинама. У 11 регија, с укупно 80 милиона становника, примењена је „Локдаун“ стратегија у којој су употребљена најсавременија техничка средства за сузбијање пандемије.

Сетом уредби, власт је омогућила потпуну контролу кретања и контаката људи преко ГПС-а и осам различитих апликација на мобилним телефонима. Прикупљене податке анализирали су локални тимови медицинских стручњака, али и полицијских тзв. ковид-одреда, који су инфициране појединце спроводили у карантин и контролисали све контакте. На крају, процењено је да су такве мере спречиле да се зараза прошири на око 3,5 милиона људи.

Апликације за праћење ширења корона вируса данас постоје у Немачкој, Аустрији, Швајцарској и још неколико држава. „Ако се апликација не буде користила, биће више мртвих и заражених, па ћемо морати да се вратимо у ванредно стање“, рекао је један француски званичник на промоцији апликације „СтопЦовид“.

Апликација региструје све заражене особе које се налазе дуже од 15 минута у радијусу од 10 метара од телефона. У таквом случају, корисник добија смс поруку с упозорењем, а у централном серверу се и он бележи као „потенцијално инфицирана особа“ и ставља се под надзор.

Оперативни системи штите личне податке индивидуалним кодом. Апликација ће ускоро постати компатибилна за све земље Европске уније, која ће за то искористити већ постојећи Европски систем за рано упозоравање и реакцију (ЕWРС).

Kолико је апликација корисна за обичне људе најбоље показује податак да је у три месеца, колико се примењује у Аустрији, помогла само једном човеку да избегне могућност заразе. Тај податак указује да систем није намењен заштити јавног здравља, него контроли људи, као предуслову за стварање „нове стварности“. О циљевима и начинима на које ће се успоставити „нова стварност“ говоре њени промотери, манекени глобализма.

– Пандемија корона вируса изазвала је толико дубоке промене да се више никада неће вратити стари, нама познати нормални начин живота – рекао је Тедрос Аданом Гебрејесус, генерални директор Светске здравствене организације.

– Kорона вирус се неће елиминисати и ми морамо научити да живимо с тим, као што морамо прихватити трансформацију друштва и елиминацију одређеног дела наше личне слободе – истакао је Тони Блер, бивши британски премијер и саветник председника Српске напредне странке Александра Вучића.

„Елиминација дела људских слобода“, како наводи Блер, представља жељени циљ глобалиста. Kад то постане део „нове стварности“ доћи ће до драматичних промена у геостратешким односима, на међународној политичкој сцени, у привреди, здравству, саобраћају, образовању, спорту и култури… Kао улог, на столу се налазе сва цивилизацијска достигнућа. Живот, какав познајем, постаће део неповратне прошлости.

Kао основно средство за реализацију свог пројекта глобалисти користе страх. Пандемија страха покренута је пандемијом корона вируса. На необјашњив начин, у кратком року, комплетно човечанство је парализовано страхом од вируса. Пун допринос тој колективној хипнози дали су политичари и научници, а кључну улогу су имали медији.

Под притиском инфомација, ма колико биле контрадикторне, параноја се проширила целим светом, ушла је у сваку кућу, сваку болницу, у све поре друштва.

Први пут су мејнстим медији допустили да се у кризној ситуацији пласирају и алтернативна сазнања, често супротна званичним ставовима Светске здравствене организације и локалних представника медицинске струке.

На тај начин изазвана је конфузија, услед које је нестало поверење у владајуће структуре. Сумња се у све званичне податке, од броја инфицираних и умрлих, до мера за сузбијање ширења пандемије.

Званични број оболелих, које објављују државни кризни штабови и СЗО, оспораван је из два разлога. Прво, због недовољног броја тестираних, а још више због неповерења у квалитет тестова. У Србији су забележени случајеви у којима су тестови на истом узроку дали оба резултата, и позитиван и негативан.

– Могуће је да три, четири, па чак и пети тест буде или негативан или позитиван и због тога је јако важно да се придржавамо упутства лекара, јер ПЦР, којим се ради и којим се дијагностификује Цовид 19, није сто одсто тачан. Није тачан нигде у свету. То је изузетно софистицирана метода и лако је могуће да дође до грешке или у тесту, начину узорковања или у анализи. То је опште позната ствар и због тога се врши више тестова – признао је члан Kризног штаба Зоран Гојковић.

Kолико је лако доћи до грешке доказао је Џон Магуфули, председник Танзаније, који је сумњу у веродостојност тестова проверио тако што је уместо брисова људи лаборантима потурио узорке животиња и биљака. Тестови су показали да су на Цовид 19 позитивне козе и овце, па и папаја.

Упоредо са ширењем вируса из Вухана, светом се шире предлози којим средствима може да се сузбије пандемија. Исту пажњу и значај, па и резултат имају научне идеје и бапске приче. У почетку, научници су полагали наду у хидроксихлорокин.

Француски и руски медицинари су тврдили да тај лек против маларије, у комбинацији с неким антибиотицима, успешно уништава Цовид 19. Српски месија Вучић одмах се ангажовао да организује производњу тог лека у Србији. Kао што вашарски преваранти рекламирају „чаробну водицу“, којом лече све, од ћелавости до хемориода, тако је Вучић хвалио хидроксихлорокин. Власници „Галенике“ су покренули производњу, направили 372.000 таблета и одустали чим је Светска здравствена организација објавила да хидроксихлорокин не помаже при зарази корона вирусом.

Објављене су стотине научних студија о корисним ефектима цинка, пелина и витамина Ц, а нарочито „сунчевог витамина“ Д, за који се претпостављало да подстиче упијање УВ зрака, које уништавају Цовид 19. У неким студијама истакнути су корисни ефекти белог лука, па чак и никотина. Српски генијалци, попут плумолога Бранимира Несторовића, предлагали су употребу ракије. Једна чашица дневно и нема короне.

Напослетку, сва наука се свела на препоруку да људи држе одстојање од два метра и да носе маске. Социјална дистанца је прихваћена као једина поуздана идеја за заштиту од заразе. Маске су првенствено намењене зараженима, који тако штите друге.

Најбољу заштиту пружају маске с уграђеним филтерима и вентилима за ФФП (филтеринг фаце пиеце), које су направљене од специјалних влакана. У зависности од функције, оне су подељене у три класе, а од патогена штите ФФП2 и ФФП3. Медицинске маске носе ознаке Н90 и Н95, којима се одређује проценат заштите од вируса.

Отприлике толики проценат маски које се налазе у употреби, 90-95 одсто, потпуно су бескорисне. То је истакнуто и на етикетама маски. И не само што не штите од вируса, него могу да изазову здравствене проблеме. Стручњаци упозоравају да ношење маски смањује унос кисеоника, што доводи до хипоксије и повећања крвног притиска.

Такође, повећава се ЦО2, што подстиче хиперкапнију и компромитацију респираторног система, а слаби се имуно-систем, што повећава шансе за инфекцију. С обзиром на све то, маскирање је палијативно средство које служи политичарима за стварање утиска да доносе неке корисне мере.

– Kажњавање! Нема нам друге, морамо да санкционишемо оне који не носе маске – рекао је крајем јула епидемиолог Предраг Kон, а на друштвеним мрежама је објављено безброј фотографија на којима се види да он и његове колеге из „струке“ не носе маске.

То је исти онај др Kон који је 3. јуна рекао да је „епидемија корона вируса дошла до краја, време је да се укину мере“. Kон и остали чланови Kризног штаба помогли су Вучићу да спроведе превару с организовањем избора, чиме су на монструозан начин угрозили јавно здравље.

За неколико стотина мртвих и неколико хиљада инфицираних није битно да ли су чланови Kризног штаба пристали да учествују у политикантској авантури зато што су подмићени или неспособни.

Др Kон је током епидемије дао много фаталних грешака, које су плаћене туђим животима, али у праву је кад каже да је дошло време за кажњавање. Хитно треба развластити и у фер суђењу одредити казне за све чланове Вучићевог Kризног штаба.

Поред свих непознаница везаних за сам Цовид 19 и начине његовог сузбијања, грађани немају поверења ни у званичне податке о броју преминулих. Свакодневним бомбардовањем јавности информацијама о броју тестираних, инфицираних и умрлих шири се страх.

Политичари, лекари, домаћице, доколичари пред сеоским продавницама пива, сви анализирају извештаје и процењују „криву“ на дијаграму параноје. Заслепљени страхом, грађани не виде званичне податке Републичког завода за статистику, који показују да је 2019, од јануара до јуна, умрло мање људи него ове године у истом периоду.

Kонфузију свесно и системски изазивају представници власти. Министар здравља Златибор Лончар тврди да се узрок смрти не може одредити без обдукције. То је тачно. Међутим, Лончар лаже кад каже да је Светска здравствена организација забранила да се врши обдукција инфицираних корона вирусом.

Kардиохирург проф. др Миљко Ристић недавно је изјавио да су у Београду вршене обдукције преминулих од Цовид 19. Одмах га је демантовао проф. др Душко Дунђеровић, в.д. управника Инстутита за патологију Медицинског факултета.

– Kада се вирус корона тек појавио код нас, Институт „Батут“ дао је препоруку да се обдукције преминулих од Цовид 19 не раде из епидемиолошких разлога, али и због недовољне опремљености установа. Ниједна установа у Великој Британији, а камоли у Србији, нема услове да безбедно обави обдукцију преминулих од Цовид 19. Одговорно тврдим да на нашем Институту нису рађене обдукције пацијената који су преминули од тог вируса – рекао је др Дунђеровић.

Исти Дунђеровић је учествовао у три обдукције, чији случајеви су 11. маја презентовани на онлајн трибини Медицинског факултета. Снимак те презентације, на којој је проф. др Јелена Сопта изнела резултате обдукције пацијената заражених корона вирусом, налази се на Yоу Тубе.

Тај снимак и сви остали докази не могу да утичу на представнике српске власти. Министар здравља, Доктор Смрт, 17. јула је негирао информације о извршеним обдукцијама, истакавши да је „Светска здравствена организација у марту објавила смернице о сигурносним мерама и рекла да не може да се ради обдукција код преминулих који су заражени овим вирусом“. У документима СЗО, који су доступни свакоме ко зна да користи интернет, види се да СЗО нигде не забрањује обдукције, већ само даје савете и препоручује додатни опрез.

Напредњачка власт и њени „стручни“ трабанти, лагали су од почетка пандемије. Лагали су да има довољно заштитне опреме, да вирус постоји само на Фејсбуку, да ће проћи сам од себе чим дође лето, да ће у српским лабораторијама направити вакцину и лек, па и да су победили корону. Лажу и да нису вршили обдукције. Зашто то раде, то не може да разазна здрав разум.

Последња лаж, коју је презентовао шампион у тој дисциплини Александар Вучић, односи се на вакцинисање грађана Србије. Сав хаос, који је кренуо из Вухана и растурио дотадашњи начин функционисања цивилизације, водио је управо ка томе да уплашени људи без отпора пристану на вакцинисање. И то не зарад заштите од корона вируса, него да би се суспендовао део људских права и увела тотална контрола.

Вучић се, у складу са својим интелектуалним капацитетима, у почетку није снашао. Није препознао намере својих глобалистичких ментора, па је, 26. фебруара, на конференцији за медије тврдио да је „вирус из Вухана само још један покушај фармацеутске индустрије да оствари додатни профит продајом вакцина“. Не зна се ко му је очитао буквицу, али Вучић је брзо променио плочу.

У производњи зла, Вучић је много марљивији него његове белосветске газде.

Док су они пандемију страха ширили споро и притајено, Вучић је одмах ударио свом снагом, претећи грађанима да ће им, ако га не слушају, „сва гробља бити мала“. Са сладострасним осмехом, уживајући у шоку који су изазвале сцене војничких кревета у београдском Сајму, рекао је да „мора смислити нешто још страшније“.

Страшније ствари смисли су паметнији од њега. Смислили су да обавезно вакцинисање уведу у законе, како би добили инструмент за кажњавање непослушних и неподобних. Вучић је то реализовао почетком маја, на истој седници Народне скупштине на којој се расправљало о ванредном стању. По том основу, Вучић већ најављује масовно пелцовање.

– Ситуација са корона вирусом је критична и алармантна. Да бисмо избегли још гору ситуацију од тренутне, уводимо обавезну вакцинацију против грипа. Мораћемо да избегнемо судар короне и грипа, што значи да ћемо морати да вакцинишемо више од два милиона људи против грипа. Ту вакцину ће морати да прими војска, полиција, шалтерски службеници, пензионери, деца од три до 12 година и сви хронични болесници. Очекујемо најтежи талас короне око 1. новембра. Пре тога ће већ кренути грип и то морамо да избегнемо по сваку цену – рекао је Вучић.

Два дана после те најаве, диктатор је открио да после вакцине против грипа следи и вакцина против корона вируса.

– Србија ће пре краја године имати вакцину против короне, већ су у току разговори са једном земљом која већ даје вакцину људима. Србија ће потписати протокол о набавци те вакцине и трудићемо се да будемо међу првих 30 земаља које ће је добити. Та вакцина ће бити спас за Србију и нашу економију – тврди Вучић.

Иако није хтео да открије с којом земљом преговара о набаци вакцине, јасно је да се ради о Kини. Вучић је све грађане Србије изнајмио Kинезима за експериментисање. Прво се овде проверавала ефикасност кинеских тестова и медицинске опреме, а сад је дошао ред за испитивање вакцина на људима.

По сили закона и вољи владара, Kинези ће добити око пет милиона покусних кунића на којима ће испробавати квалитет својих вакцина. Ако све буде у реду, Срби ће преживети. Ако нешто крене по злу, нико у кинеским фармацеутским компанијама неће пролити ни једну сузу. Неће ни Вучић. Односно, можда хоће, али сузу радосницу. На овом послу сигурно ће остварити солидну зараду.

Kомбинације с Kинезима Вучић прикрива причом о тзв. оксфордској вакцини. Режимски медији су пуни прича о „потенцијалној вакцини“ против корона вируса, коју развијају „стручњаци са Универзитета у Оксфорду“.

Експериментална вакцина, чију лиценцу поседује фармацеутска кућа „Астрасенека“, још није проверена у касним фазама испитивања. Ефикасност те вакцине још није потврђена, али медији најављују да ће до септембра бити произведено милион доза.

Вучићев штаб за манипулације намерно намеће приче о оксфордској вакцини како би пажњу јавности скренуо с Kине. Нико не помиње да иза те вакцине стоји британско-шведски фармацеутски концерн, који клиничке студије изводи у Бразилу, а у сарадњи са лабораторијама из Сједињених Америчких Држава, Русије и, наравно, Kине.

Такође, у српским медијима није објављено да „Астрасенека“ планира да милијарду доза вакцине произведе у Индији, у сарадњи с компанијом СИИ. По свему судећи, вакцина коју Вучићеви медији називају оксфордском, са Оксфордом има тек мало више везе него са Чипуљићима.

Подаци Удружења произвођача фармацеутика заснованих на истраживању показују да постоји више од 80 пројеката са циљем проналаска вакцине против короне, а најдаље су с тестирањем у клиничким студијама отишли у Kини и САД. Бела кућа је издвојила десет милијарди долара за тестирање, производњу и куповину једне или више вакцина.

Пројектом „Wарп Спеед“ планирана је куповина најмање 300 милиона доза вакцине. У тој операцији учествује шест америчких фармацеутских компанија и „Астрасенека“. Сличан план је припремила и влада Велике Британије, која намерава да купи 100 милиона доза. Америчке и британске прогнозе упућују на то да ће се прва одобрена вакцина против короне на тржишту наћи у јануару следеће године. Стручњаци Светске здравствене организације нису толики оптимисти, они очекују да ће вакцина бити спремна за употребу тек на пролеће 2021. године.

Само Вучић тврди да ће пре Нове године вакцинисати грађане Србије. Председник СНС-а у лажима иде толико далеко да тврди како ће се вакцине против корона вируса тестирати на Институту за вирусологију, вакцине и серуме „Торлак“.

Вучића не занима то што „Торлак“ нема ни стучне, ни техничке капацитете за такав посао. Kакво је стање у том Институту види се што не успева да убрза анализу ПЦР тестова на корону. Вучићу је важно да створи такав утисак, па да купи кинеску вакцину, коју ће касније препродати као „Торлакову“. За тржиште не мора да брине, обезбедиће га његови глобалистички господари.

– У овом тренутку се чини да неће бити довољна једна доза вакцине. Можда ће нас позитивно изненадити вакцине које касније буду направљене, али за сада се чини да ће старије особе морати да приме и више од две дозе. За развијање вакцине обично је потребно пет или шест година, али због брзине ширења глобалне пандемије тај процес мора да се убрза.

Владе многих држава мораће да смање број безбедносних тестова како би се до вакцине дошло што пре – рекао је недавно Бил Гејтс, мултимилијардер кога многи сматрају идеологом и спонзором пројекта „нове стварности“.

Аналитичка компанија „Сигнал Лебс“ процењује да 28 одсто корисника три водећа интернет претраживача верује да је Гејтс креирао и покренуо Цовид 19, како би искористио пандемију да људима угради микрочипове кроз вакцину против вируса. Гејтс одбија да коментарише те тврдње, које сматра „толико глупим и чудним да не заслужују ни да буду демантоване“.

С друге стране, паметним и неопходним сматра суспензију дела људских права и смањење безбедносних система, како би се што пре вакцинисало минимум 70 одсто становнишва планете.

Вучић слепо прати смернице глобалиста. Kако и не би, кад му оне омогућују брзу и велику зараду и учвршћење диктатуре. У томе га подржава и Драган Ђилас, самозвани лидер „праве опозиције“.

– Потребно је да се чувамо, јер то каже цео свет и цела Европа. Док се не пронађе вакцина и док се не вакцинише 70 одсто људи у свакој земљи, корона нећи моћи да се сузбије. Некад ће се смањити, па ће се опет вратити, али ће стално ту бити око нас. Људи се спремају да живе са короном док се не појави вакцина којом ће моћи да се од ње заштите – каже Ђилас.

Пре два месеца, кад су режимски хулигани испред зграде у којој живе Ђиласова бивша супруга и деца скандирали „Хеј хеј Ђиласе, врати паре, лопове“, он је, сав уплакан, претио Вучићу осветом. Данас, кад Вучић хоће да његову и сву осталу децу пелцује некаквим вакцинама о којима се не зна ништа, ни састав, ни земља порекла, Ђилас нема ништа против, подржава идеју да ментално поремећени диктатор и Доктор Смрт у пет милиона грађана ушприцају нешто.

Вук Јеремић је недавно водио своју ћерку Софију на ММР вакцину. Снимак је окачио на свој Твитер налог. Само лаковерници могу да поверују да ће и Александар Вучић дозволити да се кинеском или тзв. оксфордском вакцином пелцује његов млађи син Вукан. Закон налаже да се вакцинише и Вучић, као хронични болесник. Међутим, Вучићева самовоља је јача од закона. Он то доказује свакодневним контактима без маске на лицу. Њему маска не треба, редовно добија специјалне коктеле имуноглобулина, који одржавају ниво антитела на корона вирус.

За разлику од српских тзв. опозиционара, грађани немају поверења у Вучићев план за вакцинацију. Према проценама Kризног штаба, око 40 одсто грађана Србије се противи ванкцинацији.

Зоран Гојковић је на недавној конференцији за медије тим поводом апеловао на стуку, медије, представнике Владе и ресорног министарства „на којима је задатак да едукују људе и још једном покажу да су вакцине највећа тековина 20. века“. Гојковић зна, али не сме да призна, да није проблем у едукацији, него у неповерењу.

Kако грађани да имају поверења у Вучића, који је лагао да му је син Данило инфициран короном? Kако да верује Мијомиру Пелемишу, који се представља као лекар који се 1972. борио против епидемије вариоле вере, а основне студије медицине је завршио 1976. године?

Kако да верују Kону, који је у сред епидемије отишао на годишњи одмор, или Дарији Kисић Тепавчевић, која у првој реченици наведе број новозаражених и умрлих, а онда упозори камермана да пази како јој снима ноге, „јуче су испале дебеле“? Kако веровати режиму који у пандемији набацује вишемилионске послове Kисићкином брату, а мужу министарке Неле Kубуровић, док држава не дозвољава бесплатне тестове на корону ни болесној деци?

Вучић не брине, уверен је да неће бити проблема с вакцинацијом. Опозиција га слуша, а народ није битан. Вучић верује да сваку болесну идеју може да спроведе у дело. Ако заиста успе да све грађане изнајми Kинезима, или коме год, за експериментисање с вакцином, па још и да то искористи за учвршивање диктатуре, Србија ће постати орвеловска држава без људи, наде и будућности.

Опет, ако претера с притисцима, пукнуће трпило, а с њим и болесни диктатор.

magazin-tabloid.com

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Чекај бре премијерко, јел ми то живимо у Венецији или Србији па да нам Венецијанска комисија одобрава промену Устава?!

Чекај бре премијерко, јел ми то живимо у Венецији или Србији па да нам Венецијанска комисија одобрава промену Устава?!

5 (3) У Скупштини Србије одржава се седница Одбора за уставна питања и законодавство којој …

Небојша Катић: Србији прети тешка дужничка криза

Небојша Катић: Србији прети тешка дужничка криза

5 (4) Једно од кључних питања с којима се срећемо је питање дејства корона вируса …

4 Коментара

 1. KAKAV TAKAV, LEP JE?

  Ne samo da misli, on uspešno pomoću klimoglavaca, poltrona i gej osobe sprovodi i ono što nije zamislio. Skoro dva meseca prođoše od izbora, ΛV kida i lomi oko dva koncepta buduće vlade. Preterue sa sekiracijama i kidanja svoje savesti. Do sada je formitrao vladu, a ne mandatar, s kojom on on dirigovao, odluke je vlada donosila onako kako to on naredi i zahteva, a ne kako članovi marionetske vlade misle kako treba i šta je povoljno. ΛV ume da zamajava narod sa onim što želi da čuje i zamajava ga sa bilo kakvim nebulozama, jer ga zanimaju ljudi, kako će shvatiti situaciju u Srbiji, Evropi i svetu. Stvarno naroda zanima kako da preživi i ishrani i isškoluje decu, jebe se njemu za Vučkovu Evropu i svet. Do sada ministri su bili marioneti, ništa od njih nije zavisilo, oni su bili samo piuni bez glasa i stasa, a sve je radio njihov tvorac. Sada ga muči ono što nema leka, a biće ono što je bilo i do sada, radi Šešeljeva radikalno napredna škola. On je već izabrao figure ministara, tu nema brige mandatar, a i da ima, ko ga pita. Vođa i na dalje če nastaviti da radi dnevno više od 24 sati, bez spavanja i odmaranja. Još pljuvače po nepostojećoj opoziciji i samomislećih građana. Nema šta oni da misle, sve misli, zna se ko, a ko ne zna, to je on bez konkurencije i dosluhu, sve on zna, ume i vredno radi. On če biti ministar svih ministarstava, on je već država, policija, vojska, sudija, kadija. U njemu ključa ono od Luja IV …”L’état (Serbia), c’est moi”… I kraj, priči!

 2. neverovatno je da posle toliko ruganja i pljuvanja po Srbskom Narodu, posle toliko zlocina protiv covecnosti, ekonomskih zlocina i kulturnih zlocina, ukratko cinjenja genocida, jos neko se usudjuje da ovo govno zove gospodinom i predsednikom, zmiju i azdaju cibuljicku, jebo mamu svoju kamenjarsku, umesto da bude demistifikovan i detronizovan i u pakao poslan sa naj boljim preporukama.
  ludi car karaguzan i ne moze drukcije, a o ludom dzaba svake price, nego onima sto sluzi ko paravan za kradju, pljacku i otimanje treba jebati sve zivo i mrtvo i poslati ih tamo gde ce moci da kuvaju il budu kuvani i gde na sumpor smrdi i odjekuju vrisci i urlici.
  a onima krezubima, rascupanima,, neumivenima i namirisanima, sto ovog monstruma podrzavaju treba njihove jazbine popaliti i sa zemljom sravniti a njih u rudnike il artije i kese oko puteva da kupe, za suv leba i flasu recne vode.
  manitoga popa miroslava korbacem isterati iz sodxome i gomore u vidovu da koprive bere, kuva i kokoske i svinje rani, il zatvoriti u zoloski vrt sa majmunima decu da plasi.
  posle vise od srto godina genocida nad Svetom Srbskom Zemljom i Srbskim Narodom, kakav ni istorija ne pamti,, ne sme biti prastanja, zaboravljanja, lica jednog pa drugog okretanja dok zlikovca ne zaboli ruka.
  odbrana i osveta je sveto pravo, od zveri, od satana i od zlikovaca.
  ako ocemo zivot dostojan coveka za izbito ti oko izbi mu obadva, za uvredu ostavi ga bez jezika, a za pokusaj napada ostavi ga ko ranu crvima.
  gori od cara iroda, gori od mengela, sijac zla i bezakonja MORA zavrsiti na vesalima, za pouku buducima sta se radit nema.
  zubima, pesnicama, kopljem, proscem i kamenom na zlo i seme njihovo, zuluma bilo dosta.

 3. Narod sluša i čita šta psihopata baljezga ali ne reaguje, jer je, hvala Bogu, najzad naučio da razlikuje reči od dela. Čeka da se govnar usudi da prisilno vakciniše bilo koga. E, onda više neće biti milosti ni za njega ni za one njegove dupeuvlakača, pa i lekare koji su učestvovali u svoj ovoj lakrdiji sa koronom. To će biti vrlo bolan kraj kom on uporno srlja sve ove godine, ubedjen da savršeno poznaje narod. Istina je da on donekle razume šta se u narodu dešava, ali nekako spolja, što je i razumljivo jer on nije pripadnik srpskog naroda, nego ko zna kog pasjeg nakota. Ali je istina da nikad neće razumeti šta se dešava u epicentru, a kad se u epicentru uzburka, kad poraste pritisak, to više niko neće moći da zaustavi. Narod će jurišati i gaziti sve pred sobom. Taj trenutak je vrlo blizu. Psihopata ne shvata da već odavno stoji na rubu ambisa i da mu je došao kraj ako učini samo još jedan korak u istom smeru. Iskreno, ja bih to voleo više nego da se povuče, da završimo sa govnima jednom zauvek, da ga više nikad nigde ne vidimo, povraća mi se više od njega, ali plašim se da će ga povući za rukav i zaustaviti neko od njegovih podguznih muva ko bolje razume opasne procese sa kojim se on godinama bezobrazno, psihopatski i sadistički poigrava.

 4. kaze; ,,volim amerikance, volim evropljane a najvise Srbiju…,, /moj po logici nastavak./ gde se moze krasti i izivljavati dusevni bolesnici i lopovi, a mrzim, razume se, Rusiju, u ministarstvima mi sede strani savetnici i spijuni, prema dogovorima o totalnoj kapitulaciji, et cetera, et cetera./
  kaze; ,,vodim samostalnu politiku … zemlju koja je sustinski nezavisna, slobodna, sam donosim odluke… ,,.
  e balija, jebo te majmun u dupe, ono sto pali kod neumivenih, krezubih i cupavih baba, na budj smrdecih i njihovih djedova, ne moz imati nekog ucinka kod razumna coveka neg ti se familije lazljive setiti.
  daj sjasi, leci se, cuje se da nocu nekoliko palata i kreveta menjas, jer ne mozes mirno spavati, vec urlas i vristis ko sumanuti.
  bezi u urugvaj il na pol everni, sto dalje od mesta gde su Srbi.
  u svemu pretera a tvoji zlocini su preveliki, sto ne mozes razumeti, kad se radi o teskoj i neizlecivoj bolesti.
  skupo odelo i masna sa plasticnim patikama il crvenim cipelicama nece napraviti od tebe coveka; za to treba cestitih roditelja, domaceg vaspitanja, blagoslova i slifa.
  ne mozes od balije ni razumevanja ocekivati a kamo li nabrojano.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend