Вучићу, син ти у Будви за ноћ потроши 5.000 евра а ти би да ти српска деца раде од 16 година?

Вучићу, син ти у Будви за ноћ потроши 5.000 евра а ти би да ти српска деца раде од 16 година?

0
(0)

Неће да може. Ауторитет и његова снага се на успостављају идиотским лупетањем већ личним примером. А када смо код тих примера мандатару Вучићу чему сте сто научили ваше наследнике? Чији пример следе ваши лични наследници? Ви Вучићу хоћете да будете ауторитет читавом једном народу а то нисте способни да будете ни сопственој деци па вам та неспособност да будете добар и квалитетан родитељ даје право да одређујете судбину и будућност наше деце, шта ли?

Рекао бих вам мандатару Вучићу да треба да вас буде срам али то је са вама чисто губљење времена јер ви не знате шта су срам и стид јер да бисте то знали требало би прво да вас је неко научио шта су част и образ али на вашу жалост више је него јасно да вас то нико никада није научио.

Пошто вам је више него очигледно стало да уместо да управљате животима, судбином и будућношћу ваше сопствене деце и да њима будете пример и ауторитет ваше идиотизме пројектујете на нашу децу али боље би вам било да нашу децу оставите на миру и да их више никада не узимате у уста. Много вам је паметније да се каменом потежете на цркву.  

Само ћемо вам овога пута манадатару Вучићу обећати  да ћемо вам веома брзо под тај ваш прозор у Немањиној довести оних 2.000.000 Срба које сте јуче помињали и вређали у вашим суманутим изјавама. И није баш да нас је само 2.000.000. Има нас много више и сви  ћемо доћи под тај ваш прозор. Да проговоримо коју са вама очи у очи.

А нашу децу ти суманути човече нећеш васпитавати а постараћемо се итекако да у њиховој будућности ти немаш никаквог удела. То ти обећава неколико милиона лудака.  

Милинко Милинчић, Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучићеви "успеси" у 2020. - поносу нема места. Напротив!

Вучићеви „успеси“ у 2020. – поносу нема места. Напротив!

5 (4) Александар Вучић је на конференцији за медије одржаној 28. децембра тврдио да је …

ИНТЕРВЈУ: Славко Никић - Вучић је издајник! (видео)

ИНТЕРВЈУ: Славко Никић – Вучић је издајник! (видео)

4.6 (11) Гост ванредног интервјуа на Славија инфо тв био је човек који је разбио …

8 Коментара

  1. за лекове,скоројевићи!

  2. Nije to njegov sin.Ukrali mu indetitet.

  3. Ma pustite usijane glave ni brige ni pameti neznam ko ga samo izabra,da nas u grob odvede.Ali sam ce on sebi raku kopati polako zivi bili pa videli.

  4. neverovatno koliko Srba protiv vladavine usnije a usnija pobedi na izborima po drugi put, ko je ovde lud???

  5. Borisa Marjanovic

    Ma jebes Vucica,svi su oni isti,eto imali ste priliku pre mesec dana pa gde nestade tih 2.000.000 mladih? Ne lupetaj,znaš i sam da mi nista ne odlucujemo i biramo,svi su oni od 2000-te postavljani i birani u Londonu,Briselu ili Vasingtonu.

  6. ДАБОГДА ТИ ТАЈ СИН ЦРКО (КАО ШТО ЋЕ И ЦРЋИ ПСЕЋИ ОКОТ) ОД ДРОГЕ И АЛКОХОЛА, ЈЕР ДЕЦА МНОГИХ СРБА ДАНАС УМИРУ ОД ГЛАДИ ИЛИ ОД АРНАУТСКЕ РУКЕ НА КОСМЕТУ! ДАБОГДА И ТИ ЦРКО ИЗДАЈНИЧКО КОПИЛЕ!

  7. petrungromovnik, nemoj kleti dijete, jer ono ništa nije krivo. Krivi su zločinci koji su Vučića uvukli u vučiju jazbinu i on ne zna kako da se izvuče iz tog pakla…Ako ikako možete izvucite tig Vučića iz pakla u koji su ga uvukli…pompzite mu…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend