Вук Драшковић као најпознатија жена у црном и пратећи Хор зелених новчаница састављен од бркатих жена у црном

Вук Драшковић као најпознатија жена у црном и пратећи Хор зелених новчаница састављен од бркатих жена у црном

0
(0)

Вук Драшковић најпознатија “ жена у црном “  и пратећи “ Хор зелених новчаница “ састављен од  бркатих жена у црном  Исто пишу , исто дишу , са западом онанишу. 

Вук Драшковић милогорска снајка и жене у црном црне рупе безумља , које великом мржњом према Србима копају раку истини  подвалом столећа Сребреницом , где су масакрирани Срби ! Ове црне рупе праве од Србије нову костурницу,  лелекницу Ћеле Кулу ,  својим дубоким грлима призивајући и охрабрујући вехабије .

Нек  “ Хор зелених новчаница“ састављен од доларског Вука Драшковића  нарикаче и српске Кончите , велеиздајника и пљувача Срба , најпознатије“ жене у црном “ објасни свим постојећим службама Србијанске Безбедности , шта је још без ичијег звања и сагласности потписивао за молитвеним доручком  продајући веру за вечеру . Да објасни како то да је његов глас глас и Наташе Кандић , његовог коалиционог партнера Чедомира Јовановића из Преокрета ( а с ким би друго, кад СПО финансира нарко – мафија и полицијска милогорско – шиптарска мафија која одрађује прљаве работе за Запад и ради против интереса Србије) . Како то да се све ове жене  оглашавају  и како то да су им говори као преко индига . Говоре исто . Певају у хору са својим “ дубоким грлима“ : Ко то плаћа зеленим новчаницама  мушкарце заробљене у женском телу од којих нико не би узео ни орах из руке и од којих се и страсилу за птице диже коса на глави  и ову несрећницу нарикачичу и “ милогорску снајку “Драшковића  жену заробљену у мушком телу ? Очигледно воле зелену боју , самим тим су погрешили  државу у којој живе . Ове старице вероватно размењују осим једног истог говора који одрађују за истог газду и своје предменструалне тегобе .  Драшковић почео да добија менструацију  ил ће тек да је добије , додуше закаснелу због свог хормоналног поремећаја .

И ко то још слуша ове несрећнике и беднике који су за шаку долара спремни и рођену мајку из гроба да продају а камоли земљу у којој живе . Имате ли ви Срби мотке ?! У некој другој земљи овај би одавно био стрељан због издаје . Овде га не дирају, кажу “ скрено с колосека “ …… , греота је на будалу . Ложи се на зелено . Недавно је у једној емисији величао Алаха.

Срећом , имамо дивну и паметну омладину србске студенте , њих 3267 који су потписали петицију , Не Геноциду у Сребреници . Па шта значи глас 3267 студената , драгуља наших у односу на неколико творова и политички мртвих лица . Како му биолошки сат одкучава, он може једино да отпутује још у иловачу . Али  се не сме дозволити да у Србији кад му дође Судњи час буде сахрањен . Ни у Гацком неће да га виде . Најбоље да оде у Сребреницу можда га они сахране као свог државника стојећи , пардон у полустојећем ставу у чаршаву . А после беже ко од турског гробља . Е , које ли ироније , ама свугде турска се гробља заобилазе , а само у Сребреници  Муслимани и то две деценије после окуражили се да иду на гробље , што је некако противно њиховим религијским схватањима . А уосталом прочитајте књигу “ Истина о Мухамеду “ Исе Калача можда пронађете одговоре . Ко још слуша Вука кога финансира нарко – мафија ? Ко још слуша доларског издајника Вука Драшковића  коме је омиљена песма “ Зелено , волим те зелено “ али не од Федерика Гарсија Лорке , него од лажних западњачких нарикача .  Ко још слуша Вука Драшковића , чији је отац Видак Драшковић стрељао 25. 000 србске деце и бацио их у три јаме на Миљевини .  И који са владиком шабачким Лаврентијем Трифуновићем католичи Србе , а чији је најближи рођак поп Влада Зечевић а касније и министар полиције , трајно забранио за  1945. године  повратак на на Косово и Метохију за 250 . 000 хиљада Срба . Шабачки владика Лаврентије алиас Живко Трифуновић , немачки шпијун ,  познат је и као педофил и силеџија и зато му је Папа Ватикански изузетно драг , посебно што на глави носи белу капу ,  потпуно идентичну  албанској националној капи коју зову кече , а како је као владика западноевропски , аустралијски и новозеландски  боравио у Аустралији , познате су и  његове педофилске склоности и кумства са робијашима . Зато и јесте екумениста , Католички свештеници су педофили најчешће и Лаврентијевом срцу драги . Лаврентија десну руку Вука Драшковића рашчинити  и ухапсити због шпијунаже , јер се код њега у владичанском двору у Шапцу под именом Јована крије се Сибила фон Лер унука Генерала фон Лера , који је бомбардовао Србију , али и представништво  издајничке странке СПО! Драшковићу испитати порекло имовине и њему и његовој Милогорки све одузети нелегално стечено и поделити сиротињи . А онда  протерати  из Србије или им судити . У некој другој земљи због издаје и шпијунаже и сарадње са највећим криминалцима и страним обавештајним центрима стрељали би их по кратком поступку . Али у Србији влада безвлашће .

И Данини Милогорци ……….

Мада ускоро , носиће и он као и многи коју су његови криминалци завили у црно на штапу гаће и пашће, пашће …. него шта ће …. Драшковићу , јеси ти то добио менструацију , ил ћеш тек да је добијеш ? Стави уложак од свежња доларских новчаница ,  милогорска снајко , кад ти гаће прокрваве  и не мучи својим старачким  предменструалним синдромом и не силуј народ . Србски народ те презире .

Славица Јовановић новинар и књижевник

Моје новости

фото: Милена Ђорђевић

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Одакле Вуку и Даници Драшковић новац за све ово?

Одакле Вуку и Даници Драшковић новац за све ово?

3 (2) Даница и Вук Драшковић су де факто власници ланца продавница „Сунце“ и „Quattro“ као …

Од "краља српских тргова" до тужне и смешне марионете која је издала и продала читаве генерације Срба

Од „краља српских тргова“ до тужне и смешне марионете која је издала и продала читаве генерације Срба

0 (0) Београд — СПО наставља да буде „ледоломац“ на европском путу Србије, рекао је …

6 Коментара

 1. Dokle ćete toga psihopatu prikazivati. Mogao bi ga kamion pogaziti pa će nevin šofer odgovarati za kera što je pregazio na auto put..

 2. Fuj pseto izdajnicko!

 3. Бедно гованце.

 4. ДА СЕ ВУК ДРАШКОВИЋ ШТО ХИТНИЈЕ ИСПОРУЧИ ХАГУ ПЕТИЦИЈУ ПОТПИШИТЕ ОВДЕ ! http://www.peticije24.com/108163

 5. ДРАГАН ХАЗЛЕР ЈЕДАН ОД ОСНИВАЧА ХРВАТСКЕ АКАДЕМИЈЕ ЗНАНОСТИ И
  УМЕТНОСТИ ДИЈАСПОРЕ И ПРЕДСЕДНИК ХАЗУДА ПРЕДЛАЖЕ ХРВАТСКОМ ПРАВОСУЂУ
  ДА СЕ НАПИШЕ ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ВУКА ДРАШКОВИЋА И ЗЛОЧИНА ЊЕГОВЕ
  ПАРАВОЈНЕ ФОРМАЦИЈЕ

  http://www.cro-eu.com/forum/index.php?topic=3269.msg9164#msg9164

 6. ИЗА РУШЕЊА ПРАВОСЛАВНИХ СВЕТИЊА СТОЈЕ ВАТИКАНСКЕ ВЛАДИКЕ И “ МИЛОГОРЦИ“ ПОТОМЦИ ПОПА ВЛАДЕ ЗЕЧЕВИЋА ЦРНОГОРЦА КОЈИ ЈЕ СРБИМА 1945. ТРАЈНО ЗАБРАНИО ПОВРАТАК НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ И ТО ЗА 250 000 СРБА !

  Иза рушења Ваљевске Грачанице стоје ватиканске владике и потомци попа Владе Зечевића Црногорца који је продао веру за вечеру и црногорска полиција !
  Иза свега стоје ватиканске владике и црногорска полиција јер ми Срба у српској полицији немамо. Они руше Православне манастире!

  Сагласност да се руши манастир Ваљевска Грачаница дао је још пре две деценије владика шабачки Лаврентије Трифуновић екумениста у име СПЦ , међутим како се монах Антоније Давидовић противио екуменистима , њега је владика Лаврентије – рашчинио! Кривце и одговорне треба тразити међу екуменистима и свештенством СПЦ попут владике шабачког Лаврентија , који сем што католичи Србе , лично је подржао уклањање Грачанице и одобрио . А кад одобре владике, политичари се ту више ништа не питају. А полиција само извршава наређења.Занимљив је детаљ и да се у владичанском двору у Шапцу у Карађорђевој улици у Шапцу налази представништво странке СПО! И ето одговора , с које стране дува. Код владике шабачког Лаврентија Живка Трифуновића живи и Немица Сибила фон Лер унука генерала фон Лера који је бомбардовао Србију! Већина свештеника шабачке епархије су чланови Српског Покрета Обновеод самог оснивања и многи од њих имају везе и са нарко – дилерима . Недавно познат и случај убиства наркомана у манастиру – лопатом! Против немачког шпијуна владике Лаврентија Трифуновића мохах Антоније Давидовић из Ваљевске Грачанице , због његовог екуменизма и наклоњености Ватикану , писао је још пре 20 година и више прогласе и текстове за оне мање упућене! Јер владика шабачки Лаврентије своје свештенство на поклоњење и рукољуб Папи у Ватикан , а иначе су сви чланови Српског Покрета Обнове! Иначе, Лаврентијев најближи род је и поп Влада Зечевић Црногорац који је 1945 године , као министар полиције тадашњи забранио за за 250 000 Срба трајни повратак на Косово и Метохију . Лаврентије следи свог ујака у стопу . Лично сам читала прогласе монаха Антонија Давидовића против екуменисте Лаврентија Трифуновића још пре две деценије .

  Још тада Лаврентије је одобрио рушење Ваљевске Грачанице а градњу манастира Брезовице итд . Дакле , кривца треба тражити у СПЦ и у тој ватиканској струји коју предводи Лаврентије уз подршку Српског Покрета Обнове и Данинин Црногораца !
  А што се тиче полиције, србијанском полицијом руководе црногорски кадрови који раде по директови Запада, униш тавајући Православље . Типични безбожници и Милогорци .

  Чујем да се покреће акција за рушење споменика попу Влади Зечевићу Црногорцу и Титовом оданом следбенику у Лозници . Да ће Бог да је то истина! Споменике треба подићи жртвама немачког геноцида над Србима у Драгинцу , жртвама НАТО бомбардовања, жртвама Католика по целом свету, оних којима је припадао и Тито , кога је слепо слушао поп Влада Зечевић – Црногорац!

  http://srpskaistorija.com/2015/09/03/%d0%bf%d0%be%d0%bf-%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b0-%d0%b7%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%9b-%d0%ba%d0%be%d1%98%d0%b8-%d1%98%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0%d0%be-%d0%b2%d0%b5%d1%80%d1%83-%d0%b7/

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend