Насловна / Србија / Хроника / „Вулине, где је 6,6 МИЛИОНА ЕВРА намењених за војску“?!

„Вулине, где је 6,6 МИЛИОНА ЕВРА намењених за војску“?!

Војни синдикат Србије затражио је данас од министра одбране Александра Вулина да јавно одговори „где је нестало“ 800 милиона динара или више од 6,6 милиона евра из бужета Министарства одбране намењених јубиларним наградама и отпремнинама за пензионисане припаднике тог ресора и Војске Србије.

Синдикат је у захтеву за достављање информација од јавног значаја упућеном Вулину навео да припадницима Војске Србије и Министарства одбране који су од јула отишли у пензију, „до данас нису исплаћене отпремнине нити су им донета решења о пензионисању“.

„У току ове године мали је број пензионисаних да бисте рекли да је тај новац наменски потрошен и да би се дозволило понижавање припадника Војске Србије који су одслужили свој дуг отаџбини. Већина тих часних војника је прошла и кроз херојску одбрану од агресије НАТО пакта и нису заслужили да месецима чекају папир и средства која им по закону припадају“, пише у саопштењу.

Н1

Актуелно

“Срби“ са КиМ пешке у Београд – за Србију, Вучића и 50 хиљада динара!

Недавно је група Срба са Косова и Метохије кренула пут Београда – пешице. Код многих …

ДЕ СИ БРЕ ГАНДИ, ништа гладовање и то?

Министар одбране Алексанадар Вулин изјавио је данас да жели да види кајање код оних који …

2 Коментара

  1. Bitango dezerterska i lopovska,za tebe je vojska tetka iz Kanade i krades pare od junaka i postenih oficira i boraca protiv NATO koje si ti i tvoja baba Julka „doveli“ svojom glupom i lopovskom politikom.Zato jesi tu gde jesi(a mesto ti je u zatvoru)jer su sadasnji SNS(uvek radikali)tvoji i Slobini istomisljenici i sukrivci za svu srpsku nesrecu u zadnji 25-30godina.Zatralo vam se seme!!!

  2. Fekalije!
    Kako radili, tako im se deci vratilo!
    Onakve junake i heroje Srbija imala, a sada ova zadrigla bezvredna bizgovcina i pedercic „ministar vojni“!
    Sramno, sramno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *