Зоран Радојичић на листи СНС у Београду да му не би срушили илегалано саграђену кућу на Златибору

0
(0)

ДИРЕКТОР Универзитетске дечје клинике у Тиршовој Зоран Радојичић нелегално је саградио кућу на Златибору, а дозволу за градњу затражио је тек када је постао први на листи Српске напредне странке за београдске изборе, објавила је данас Мрежа за истраживање криминала и корупције КРИК.

У тексту „Предизборно чишћење имовинског картона првог на листи СНС“, наводи се да Радојичић приводи крају изградњу куће од 150 квадрата на Златибору, иако за то не поседује неопходну грађевинску дозволу.

Радојичић је захтев за издавање дозволе општини Чајетина поднео пре мање од месец дана, након што је јавност сазнала да је први на листи СНС-а, а о његовом захтеву општина још одлучује.

Новинари КРИК-а открили су да у његовом имовинском картону објављеном на сајту Агенције за борбу против корупције није споменута кућа на Златибору, али ни друга имовина – плац на којем је кућа саграђена и стан у центру Београда. Неки од тих података, међутим, додати су преко ноћи, пише КРИК.

Додаје се да су подаци о имовини Радојичића ретроактивно додати на сајту Агенција након што су новинари КРИК-а послали питања о његовој имовини.

„Прошле среде увече новинарка КРИК-а послала је питања Агенцији о Радојичићевом стану и земљи на Златибору. Уместо одговора, новинари су следећег јутра видели да су се подаци о њима појавили у Радојичићевом имовинском картону који је објављен тог дана“, наводи се на сајту портала.

Додају да је Агенција додала и податке о земљи и стану у имовинске картоне из 2015. и 2016. године.

Како су навели, подаци о Радојичићу нестали су и са сајта приватне клинике „Bel Medic“, након што је узео учешћа у политици.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

За време досадашње владавине Вучића и СНС само у Београду извршена 53 мафијашка убиства, 2 решена

5 (3) Бивши шеф посланичке групе Савеза за Србију у Скупштини града Београда написао је …

Чланови напредног нарко ганга на броду БИА?

5 (9) Кад може Његов брат центром Београда да вози нерегистрован ауди што не би …

Један коментар

  1. Ajde Stamatoviću, isprsi se i nek tvoji donesu rešenje o rušenju i krivičnu prijavu protiv kabadahije !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *