Политика

ПУКЛА ПЕТИЦИЈА Подршку „Вучићевом угледу“ три пута потписали исти људи?!

Александар Вучић се годинама хвали какву подршку има, да је уз њега 60 одсто људи, па и више, а онда – “сви јунаци ником поникоше”. Тако се може описати петиција за “одлучну одбрану угледа председника Србије”, на којој се тренутно налази 433 потписа. А ни то није све, будући да се на списку налази најмање седморо људи који су петицију потписали два, а неки чак и три пута, да би “продужили” прекратак списак.

Lazar Planić kao 361. na listi potpisnika peticije FOTO: Printscreen Lazar Planić kao 384. na listi potpisnika peticije FOTO: PrintscreenЛазар Планић показао је своју лојалност Вучићу тако што је потписао петицију два пута. Тако се овај председник савета Месне заједнице Центар – Крагујевац на списку налази као 361. и 384.

Мало ли је?

Наравно да је мало. Тако је посланица Рајка Матовић потписала петицију чак три пута! Она је на 231, 362. и 380. месту Вучићевог ионако кратког списка.

Rajka Matović na 231. mestu FOTO: Printscreen

Rajka Matović na 362. i 380. mestu FOTO: PrintscreenМало је оних који воле Вучића, па је мало и једна Рајка. Њен пример следила је и Наташа Николић, такође народна посланица и председница Скупштине општине Раковица.

Nataša Nikolić na 363. i 370. mestu FOTO: PrintscreenОна се налази на 363, 370. и 392. месту, с тим што се два пуита потписала као народна посланица и председница Скупштине општине, а трећи пут покушала да „завара траг“, те се потписала само као председница Скупштине општине.

Nataša NIkolić na 392. mestu FOTO: Printscreen То је то што се тиче они који мисле да „три пута Бог помаже“. Остали су скромнији.

Тако је Саша Максимовић уписан „само“ два пута, угледајући се на „колегу“ Планића.

Saša Maksimović na 346. mestu FOTO: Printscreen Максимовић, који је одборник у Скупштини града Шапца, се налази на 346. и 381. месту.

Saša Maksimović na 381. mestu FOTO: Printscreen

 

Скромних два пута потписала се и Ана Станчић, чланица главног одбора СНС, која се налази на 387. и 402. месту.Чудо да није подршку дала и певачица Ана Станић, с обзиром на то да је СНС картел запослио у Привредној комори Србије заједно са певачем Жељком Васићем. Обоје су до сада давали подршку Вучићу и СНС картелу, као и Станићкина најбоља пријатељица глумица Катарина Радивојевић која је добијала хиљаде евра из буџета на име запослења у амбасаду Србије у Њујорку.

Ana Stančić na 387. i 402. mestu FOTO: Printscreen

И пријатељи из Српске деснице исказали су љубав према председнику и то више њих. Милан Петровић, потпредседник Деснице исказао је Вучићу лојалност такође два пута.

Milan Petrović na 133. mestu FOTO: PrintscreenМилан Петровић из Вацићевог покрета се налази на 133.и 383. месту.

Milan Petrović na 383. mestu FOTO: Printscreen
Да народни посланици највише воле председника доказ је и др Александра Томић које је такође два пута потписала подршку.

Aleksandra Tomić na 259. mestu FOTO: PrintscreenАлександра се налази на 359. и 292. месту, негде између Сертића и Дубравке Филиповски, некад главне перјанице Веље Илића.
Aleksandra Tomić na 292. mestu FOTO: Printscreen
Кајакаш Симо Болтић такође је један од они који су два пута подржали Вучића. Он се налази на 375. и 381. месту. Вероватно има најмање два хонорара, плате и функције у овом режиму, који се финансирају из буџета грађана Србије.
Simo Boltić na 375. i 381. mestu FOTO: Printscreen
Приметно је мање естрадних личности, водитеља, глумаца и спортиста (од познатијих је ту остао СПС Перуничића), који су листом дали подршку Вучићу 2018. године, а сада беже од њега. Само на Весићевом „другарском списку“ је огроман број режимских паразита, који су се притајили и чекају да прелете кад Вучић падне с власти.
Да ли ће Вучић да им дозволи да га искористе, испљуну и остану „неукаљани“ после њега, као што се десило свим његовим претходним властодршцима, видећемо. Управо је Вучић многе деценијске паразите на грбачи народа извукао на површину и разобличио њихово лицемерје, па након пада СНС картела тешко да ће наћи рупу у коју ће моћи да се завуку и таворе на буџету.
Диретно.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!