Србија

Ево напредни сомови и депонија у Винчи НЕ ГОРИ, само дими!

На депонији у Винчи нема више отвореног пламена и не постоји разлог за бригу, а проблем се и даље решава тако што се наносе слојеви земље, рекао је данас директор београдског ЈКП Градска чистоћа Мирослав Богдановић.

„Прекривамо целу депонију, нарочито онај део који је био изложен ватри и жару. Једини начин да се пожар угаси, јесте да се угуши. Наносимо слојеве земље. Механизација је на терену. Нема више отвореног пламена”, рекао је за телевизију Пинк Богдановић.

Он је додао да посао отежава клизиште које је настало због киша 2014. године и отворени кратери који увлаче велику количину ваздуха и одакле излази „метански гас”. Богдановић је рекао да су на терену свакодневно присутне екипе Јавног завода за заштиту здравља који мере вредности загађења.

Бета

фото:телеграф.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. Još gore! Kad ne gori, više dimi, a u dimu ima jako mnogo štetnih jedinjenja. Ma koliko oni to negirali, mi se ovih dana intenzivno trujemo ko zna čime.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!