Србија

МЕШТАНИ У СТРАХУ А ДИРЕКТОР КАЖЕ: Нове цеви у Болечу обојиле воду

ОД три предузећа која брину о водоводима на периферији, два се боре са проблемима, а једно их решава успут. Лазаревачко свакодневно поправља систем који се квари због високих температура. Грочанско испира мрежу да умири Болечане. Једино из ЈКП „Сопот“ тврде да имају мање интервенције и да је водоснабдевање малтене савршено.

Њихове колеге из Гроцке суочавају се са непредвиђеном ситуацијом.

– Болеч се прикључио на систем Макиш – Младеновац. С обзиром на то да су нове цеви обложене биохемијским филмом, током протока долази до његовог скидања и замућења воде – објашњава Ђорђе Јевтић, директор ЈП „Водовод и канализација“ Гроцке. – Градски завод за јавно здравље испитао је ту воду и саопштио да је исправна, али људи то не прихватају када виде жуту течност.

Према његовим речима, запослени у овом предузећу како би смирили узнемирене житеље испирали су цевовод иако се то не препоручује на високим температурама. Он додаје да су у Умчарима и Пударцима и даље на снази рестрикције због прекомерне потрошње.

Ј. Новаковић, Новости/ Жиг Инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Njima je ispravno, bezopasno i zdravo sve što nama serviraju. I dim sa vinčanske deponije, i prljava voda iz bolečkog vodovoda, i razlivena kanalizacija po ulicama Beograda. A pouzdano znam da svako na bilo kakvoj vlasti u Srbiji ima prave informacije o otrovnosti supstanci koje dospevaju u naše organizme i da sebe i svoju porodicu štiti na sve moguće načine. Treba da ih je sramota!!! Hapšenje!!! Sudjenje!!! Smrtne kazne!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!