Србија

Настављени оркестрирани напади напредне лоповске секте на градску власт Шапца

Протекле седмице у више наврата СНС је на крајње непримерен начин наставила бесомучне нападе на градску власт у Шапцу.

Потпредседник СНС и шеф Канцеларије Влад за Косово Марко Ђурић је на састанку у месном одбору Баир рекао да је један од приоритета ове странке рушење локалне власти у Шапцу која користи „мафијашке методе владања“. Овом приликом је напоменуо да ће то радити са свим државним и партијским органима. Ове претње пренела је локална ТВ Ас. Реагујући на ове оптужбе Божидар Катић, члан Градског већа, на ТВ Шапцу, упитао је од када су то државни органи у служби партијских. Он је подсетио да је држава Србија настала вековном борбом за слободу и владавину права, како пише и у Уставу. Александар Симић, потпредседник Нове странке која учествује у градској власти, напоменуо је да републичка власт много тога скрива и упитао у којој и каквој утакмици смо победили са 5:0, што је славодобитно изјавио Ђурић, и где и кад је то председник Вучић обелоданио свој план за решавање косовског проблема. Уз то, народни посланик Бобан Бирманчевић у Скупштини Србије још једном је покушао да криминализације власти у Шапцу као својеврстан притисак на опозиционе локалне самоуправе, што ће бити тема извештаја градоначелника Шапца Небојше Зеленовића у Стразбуру, 6. новембра.
У саопштењу Градске управе указано је да је то учињено у Скупштини Србије, највишем представничком телу, у присуству потпредседнице Владе, посланик Бирманчевић бива награђен аплаузом за низ неоснованих и ничим поткрепљених оптужби на рачун градоначелника. То је највећи доказ урушавања владавине права и изгледа грађана ове земље да живе у складу са цивилизацијским вредностима европских земаља.

Српска напредна странка врши притисак на судове, злоупотребљава тужилаштво и полицију, БИА и целокупан репресивни апарат државне власти да би уништила свакога ко другачије мисли. Бесправна хапшења, употреба силе у изборима и после избора, застрашујућа системска корупција, бескрупулозна производња лажних вести кроз манипулисање режимским медијима, биће изнете пред Савет Европе.

И поред претњи државних функционера који у сред Шапца обећавају да ће уз помоћ државних органа срушити легално изабрану шабачку власт, овај град је двоструки шампион локалног развоја, што су морала да признају и надлежна министарства. И као додатни притисак посланик Бирманчевић је опет јавно саопштио да је предао кривичну пријаву Тужилаштву у Новом Саду за наводне малверзације за 72 стана у власништву Града Шапца. И све то након петонедељне окупације новосадске полиције и инспекција који су пошто-пото хтели да застраше градску управу и институције као и грађане пред извештај градоначелника Зеленовића у Савету Европе. Примера ради за ово време ухапшено је чак 38 председника општина и градоначелника, а процесуиране су свега три оптужбе.

Данас.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. da ova vlast otvoremo radi protiv naroda, da omalovazava i pljuje na sve sveto i cestito sto vide svi koji i malo zdravog razuma imaju, da otvoreno pljacka sad vec i one nerodjene, da svesno rasturaju drzavnu teritoriju, da se udruzuju sa naj mracnijim siulama fasistickim, dovodeci ovamo poganske horde i copore krvolocnih zveri i da ne preza napadati na zdravlje i zivot ljudi, ubistvima, premlacivanjem, uvozenjem i prodajom neispravnog mesa i drugih proizvoda radjenih specijalno za ovo trziste. — odlazak ljudi iz zemlje je deo njihovog plana, isto kao i smanjenje broja stanovnistva. — ta zlocinacka aktivnost se tesko da zaustaviti i samo se zahuktava. — onaj dalmatinski kurvin sin, dotumarali gurbet , narkoman i azdaja iz samog pakla dogmizalai presao je sve granice tolerancije vec odavn i pitanje je kratkog vremena kad ce neko reci dosta. — a sve sto smo videli u rumuniji, libiji i iraku, bice smesno u poredjenju sa onim sto nas ceka. — odredili su nam da treba da nestanemo i ucinice sve da to ostvare. — moj komsija a moze biti i vas, sluga i birac picoustog ludaka, sluga americke ambasade koji podriva interese naroda i pogani spijun kojiu je naplatio taj svoj rad, nije nista manje opasan od onih smesnih dodjina koje poslase iz sveta da nas usrece; da pomenem kurvinog sina davinica il vilibalda pedercica, americke djake, zlocestu jalovicu, ludu tuzlanku, i ostali smrad i hohstaplere. — da ne bi hrabre Majke Stojanke na ovom nasem nebu bila bi noc, tamna noc.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!