Србија

Вучић и Тачи у Риму договорили шиптарско подизање такси?!

Председник Народне Странке, Вук Јеремић, данас је на „твитеру“ поставио два питања шефу Српске Напредне Странке:

Да ли се 4. Новембра у Риму тајно састао са Хашимом Тачијем и да ли су на том састанку разговарали о подизању такси на робу из централне Србије као начину да се међународни противници “разграничења” омекшају?

Kао што знамо од раније, Јеремић је такође ексклузивно, на сличан начин, открио тајни састанак Вучића и Тачија у Паризу, затим долазак Левандовског (који је требао да преговара о милионској цифри за један позитиван твит Трампа о шефу напредњака), као и о плановима СНС-а за референдум на ком би се гласало о независности Kосова и Метохије.

Kада се мало детаљније погледа актуелна ситуација, има логике у томе да је и Вучић учествовао у договору за повећање такси – нарочито ако би довело до омекшавања ставова о „разграничењу“.

А о самом „разграничењу“ већ је доста тога речено, оно је мастер план Вучића и његових албанских коалиционих партнера (са којим и даље учествује у Влади Kосова), а по коме би Србија признала независност Kосмета јужно од Ибра, плус прешевску долину.

У прилог овој чињеници иде и податак да Влада затвара царински терминал у Прешеву и сели га у Врање, о чему можете читати у посебној вести.

Вучић ће прилику да одговори на ово питање имати већ колико данас, с обзиром да се очекује његово, ко зна које по реду обраћање нацији на свим телевизијским каналима.

Герила.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!