Србија

Петнаест месеци од убиства Оливера Ивановића, починиоци и налогодавци још увек нису откривени

Грађанска иницијатива СДП упозорила је, поводом 15 месеци од убиства лидера те странке Оливера Ивановића, да и даље нема “никаквих званичних детаља или чињеница” у вези тог злочина.

Иницијатива је у саопштењу подсетила да је специјални тужилац Косова недавно изјавио да је истрага о убиству Оливера Ивановића и даље у току док из тужилаштва Србије како су навели, “нема чак ни изјаве”.
“Храбри нас подршка и интересовање великог броја људи из Србије и са Косова и Метохије да се убица Оливера Ивановића пронађе, што се могло и видети у протеклих неколико месеци. Сви заједно нећемо дозволити да ово убиство остане нерасветљено и да се заборави”, стоји у саопштењу.

Иницијатива је најавила и да ће на данашњој седници Скупштине општине Северна Митровица поставити питање ко је наручио и убио Оливера Ивановића.

Лидер ГИ СДП убијен је 16. јануара 2018. године, са више хитаца у леђа, док је улазио у страначке просторије у северном делу Косовске Митровице.

Званични Београд обећао је прве информације у року од две недеље после убиства, али резултати истраге још нису објављени.

Бета

�оментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!