Спорт

ОВАKВО ПОНИЖЕЊЕ KОШАРKА НЕ ПАМТИ Српкиње развалиле Албанке са 105 разлике! И то усред Драча!

Kошаркашице Србије су у Албанији стигле до друге победе у квалификацијама за Европско првенство, и то до једне од убедљивијих икада! Албанија је понижена на домаћем терену, резултатом 139:34!

За само 20 минута кошарке изабранице Марине Маљковић убациле су чак 74 поена!

У првом кварталу Српкиње су у Драчу постигле 36 поена, а у другом чак 38. Албанске кошаркашице нису знале шта их је снашли, у другој деоници имале су само осам поена те је само у том периоду игре Србија направила предност од чак 30 разлике!

Најрасположенија била је Николина Милић са 14 поена у првом полувремену, док је Невена Јовановић убацила десет.

Ништа боља слика за Албанке ни у наставку. Вероватно најлошија игра у историји женског националног тима Албаније уследила је у трећем квартала у ком су домаће кошаркашице постигле само четири поена. Чинило се да ће тако бити и у четвртом периоду пошто су дуго на бројки од четири поена биле изабранице Мирзе Алибегај, али су успеле да поправе салдо.

Најрасположенија у саставу српског тима била је Николина Милић са 24 поена, Јована Ногић је убацила 20, Невена Јовановић је имала 16, а по 12 постигле су Милица Поповић и Маја Шкорић. Маја Миљковић је имала 11, а један мање Саша Чађо. Укупно је седам кошаркашица Србије имало двоцифрен учинак. Да на другој страни није било Енкси Kсанак која је убацила 13 поена, победа би била са још већом разликом.

ало.рс

фото: Бета

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!