Србија

ПЛАЋА СИРОТИЊА РАЈА Кадар СНС напунио апартмане у ковид болницама, 200 евра дневно

Апартмански блок КБЦ “Бежанијска коста” у ком се лече ВИП личности и политичари владајуће коалиције који оболе од вируса Ковид-19, има услове лечења о којима просечан грађанин Србије може само да сања. Сви апартмани су као гарсоњера – велика соба, купатило и балкон, а трошкови дневног најма износе 200 евра.

У међувремену је објављено да је Марко Ђурић, директор Канцеларије за Косово и Метохију, такође хоспитализован због коронавируса, али није познато да ли је и он на лечењу у КБЦ „Бежанијска коса“, али је у апартману у сваком случају.

Апартмански блок ове здравствене установе располаже са 14 апартмана (четири двокреветна и 10 једнокреветних) од којих сваки има велику собу, засебно купатило и балкон, а дневни трошкови најма коштају 200 евра.

– Одељење посебних медицинских програма обухвата апартмански блок на трећем спрату наше установе и намењен је комфорнијем смештају болесника којима је потребна дијагностика и лечење у хоспиталним условима. Комфор апартмана се огледа у наменски прављеном намештају и одговарајућој опреми. Сваки апартман има телевизор, телефон, клима уређај, фрижидер и купатило. Апартман има сигнални уређај за брзо позивање медицинских радника – наводи се на сајту КБЦ „Бежанијска коса“.

Дијагностика и лечење пацијената обавља се тимски уз учешће специјалиста и субспецијалиста разних области медицине, а уколико је неопходно, болница омогућује консултативне прегледе лекара из других здравствених установа, наводи се.

Исхрана је такође прилагођена жељама болесника у складу са медицинским ставовима и доктринама.

Директно.рс

�оментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!