Србија

НАПРЕДНИ НАРКО ФАШИСТИ почели ПРИСИЛНУ ВАКЦИНАЦИЈУ припадника Војске Србије (видео)

Вучић је, након обиласка пункта за вакцинацију припадника гарнизона Београд и чланова њихових продица у касарни “Дедиње”, рекао да је задовољан оним што је видео – 170 до 180 војника који стоје у реду за вакцинацију јер су обавези да је приме ако желе да наставе да раде тај посао.

Kаже да би број могао бити и 200 до краја преподнева.

Рекао је да се нада да ће у Војсци и МУП-у бити што више вакцинисаних.

Донели смо одлуку да вакцинација буде обавезна за припаднике војске, али то је добро.

Сваком вакцином се спасавају животи, не само вакцинисаних.

Зато хвала што су се овако организовали”, нагласио је вођа СНС.

Newsflash

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Истински војник мора да брани своју част, потом ближње и дом, да би на крају одбранио и своју родину. Вакцина у овом смислу представља знак слабости, и симболише потчињеност вођи. План и јесте да се вакцинише војска и полиција да би тако поставши одрођени од свога народа могли да тлаче непотчињене.

  2. Bolesni manijak se “zahvaljuje sto su se tako organizovali”, kao sto se kasapin zahvaljuje ovcama sto su dosle na klanje…. DABOGDA CRKO, a ove krpe od vojnika i oficira, umesto da izrokaju djubrad, oni mirno u redu čekaju da ih kolju lopurde, izdajnici i secikese…. fuuuuj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!