Економија

Форбс “помаже” Телекому

Београд — Потпредседник издавачке компаније Форбс Кристофер Форбс изразио је спремност да подржи Телеком у остваривању сарадње са еминентним светским компанијама.

Како се наводи у саопштењу те компаније, Форбс, који је са породицом борави у вишедневној посети Србији, посетио је Телеком Србија и састао са са генералним директором Предрагом Ћулибрком.

Представници Телекома су упознали госте са историјатом компаније, као и са позицијом Телекома Србија на свим тржиштима на којима та компанија данас послује. 

Састанак је уједно био прилика за размену гледишта у односу на правце развоја телекомуникационе индустрије на глобалном нивоу. 

Представници издавачке компаније Форбс су, полазећи од свог великог угледа у пословном свету, изразили спремност да подрже Телеком Србија у остваривању даље сарадње са неким еминентним светским компанијама из области телекомуникација, наводи се у саопштењу.

 

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!