Хумор

Вучић отворио Прихватни центар за бивше функционере Демократске странке

БЕОГРАД, 28. јануар 2015, (Њуз) –У Београду је данас свечано отворен Прихватни центар за бивше функционере Демократске странке који су после смене власти напустили ту партију, а још нису добили неку другу државну функцију.

Отварајући овај центар министарка локалне самоуправе и државне управе Кори Удовички рекла је да је он нека врста нужног смештаја за све демократе које после изгубљених избора нису нашле ново ухлебљење у државној управи. 

– Шта је смена с власти него елементарна непогода која на хиљаде људи остави незбринуте на улици? Не можемо жмурети пред чињеницом да је у протекле две године само мали број функционера Демократске успео да буде збринут код кумова и пријатеља, док остали и данас бесциљно лутају и имају статус интерно расељених лица. Иако су одмах скинули партијски дрес, о њима до сада нико није водио рачуна па су се с правом осетили грађанима другог реда. Из личног искуства вам могу рећи да је то ужасан осећај – рекла је министарка Удовички. 

Она је навела да ће се у Прихватном центру бивши функционери ДС-а задржавати што је краће могуће, тачније док им се не обезбеди одговарајуће намештење у актуелној власти. Како би то у пракси требало да изгледа данас је демонстрирано на примеру бивше портпаролке демократа Јелене Триван, која је после само неколико сати проведених у центру именована за директорку „Службеног гласника“.

– Руку на срце, Влада Србије је и до сада водила рачуна о бившим демократама, али се случајеви Горана Кнежевића, Горана Весића, Дијане Драгутиновић, Милана Марковића или Тање Мишчевић ипак могу сматрати изолованим. Оснивањем прихватилишта наша брига ће од сада бити системска и свеобухватна. Нећемо се смирити док и последњем бившем функционеру Демократске странке не нађемо нову функцију. Добро чини и добром се надај – закључила је министарка Удовички.

Прихватни центар биће отворен 24 часова дневно седам дана у недељи, а у њему ће бивше демократе моћи да се преобуку и добију ново мишљење.

Бојан Љубеновић

Њуз. нет

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. То није он измислио, на жалост! Рађено је исто и раније, али, тако, изгледа, мора да буде. Нова власт (било која), нема искуства у крађи народних пара и добара, па неки чланови бивше гарнитуре, моирају да им покажуи како се то ради. Отуд и Дачић у влади, а ни ова франфуља није ту без неке.

  2. То није он измислио, на жалост! Рађено је исто и раније, али, тако, изгледа, мора да буде. Нова власт (било која), нема искуства у крађи народних пара и добара, па неки чланови бивше гарнитуре, моирају да им покажуи како се то ради. Отуд и Дачић у влади, а ни ова франфуља није ту без неке.

  3. prihvatiliste za beskucnike je malo tesno ali treba ove bivse funkcionere tamo smestiti da vide kako se ustvari u Srbiji zivi.Jasno je ko dan da sve konce vuce neko izvana vlada se nista ne pita oni su placeni da balave i to ono sto im se naredi.LJigavci i izdajnici

  4. Ovo ne da je sramota nego nas javno zaj…..u zdrav mozak!!! Pored ovoliko gladnog naroda, i napustene dece otvara prihvatni centar za bivse koji su se za mandata toliko nakrali!!!!!Da li ce ih narod hraniti novim porezom ili on iz svog dzepa to daje??

  5. kad sam ja ostala bez posla nije postojao ni jedan prihvatni centar za uhlebljenje nego sam ostala na ulici kao govno na kisi a nisam znala da se tako radi sa politicarima oni nesmu da ostanu bez uhlebljenja zasticeni su kao medvedi

  6. Vlada postade Politicko i lopovsko sirotiste skuplja svoju bivsu propalu decu da nebi umrla gladna jer jadni sem kradje drugo i neznaju stada rade.A ti narode gledaj pozoristeu svojoj kuci.Sta ova persona zna da radi sem da razmislja sta ce i skim ce da malo kraducka.Dali zna struku ,da cuvasvoju decu dali zna daskuva pasulj ili nedaj buze da umusi proju.Daleko bilo

  7. Poronalazači imaju dovoljan broj inovativnih projekata , gde možemo zaposliti ceo prihvatni centar , pod uslovom da znaju
    . PROJEKTOVANJE NA RAČUNARU , PRORAČUNE IZ SVIH OBLASTI NAUKE I TEHNIKE , RAD NA CNC MAŠINAMA I SLIČNE POSLOVE. TAKO MOŽEMO SRBIJU IZVUĆI IZ KRIZE I OTVORITI NOVA RADNA MESTA , PRI ČEMU MOŽEMO ZAPOSLITI I OMLADINU I NAPUNITI BUDŽET. GDE IMA BOLJE REŠENJE?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!